KRL 47

20.1K 1.8K 363
                                    

İki gün sonra İstanbul

    Yorucu gecen uçak yolculuğundan sonra, Aynur korumalar eşliğinde  gençleri karşıladı. 

Ateş dışında  gençlerin hepsi Sıla'nın misafiri olarak İstanbula gelmişlerdi. Ateş, Elfida'nın Fatih ile ilgili konuşmasından sonra kamp alanını terk ederek kaçmıştı. İki gündür aramaladan bir sonuç çıkmıyordu. 

  Aynur, Elfida ile kucaklaştıktan sonra diğer gençlerle de selamlaştıktan sonra araçlara binerek malikaneye doğru ilerlemeye başladılar.

     Pars, Tuğba ile beraber ayrı bir araçta geliyordu. İkisi de aynı Kampta beraber eğitim görmüş birbirlerine aşık olmuşlardı. Elfida'nın Kayıp ruhlar lisesi ne kaydı yapıldıktan sonra  Çelik ismi ile okula kaydı yapılıp  yakın koruma olarak görevlendirilmişti.  Bu sebeble uzun süre Tuğba dan ayrı kalmıştı.

  Pars, Tuğba'nın elini tutarak "Seni çok özledim. Yanında olamadığım için üzgünüm." dedi

Tuğba "Bende seni seviyorum.  Görevlerimizden dolayı ayrı kalacağımızı ikimizde biliyorduk."

"Ben yanında olup seni korumak istiyorum. Size yapılan saldırıyı haber alınca beynimden vurulmuşa döndüm. Görevimi açık etmemek adına kendimi zor tuttum. Başına bir şey gelecek diye çok endişelendim."

"ben yoktum aralarında, ama inan çok üzüldüm. Okan ve Birol iyi çocuklardı. Asya hala tedavi altında. "

" Sırada sen vardın. Tuğba bu Habeş şerefsizi sana bir şey yapsaydı onu lime lime ederdim. O Kardeşi olacak Yağız p*çini ölmekten beter ederdim. "

" Pars zaten az olan vaktimizi bunları konuşarak geçirmiyelim. Sen şimdi bu yeni yetmelerin arasında sıkılmışsındır. Eylenceli bir gece geçirelim seninle. "

" Aslında sıkıldığım söylenemez tam tersi her gün ayrı bir aksiyon. Hele Cellad komutan geldikten sonra iyice eylenceli oldu.  Ama yinede senin teklifin daha cazip geldi. "

  Lüks midibüsün içinde Elfida, Aynur ile beraber oturuyordu.  Arkada Afkan Sado, Ayı Memo Beton Uğur, Melek oturuyorlardı. Beton, Meleğe yakın durarak gönlünü almaya çalışıyordu. Melek ise kayıp olan abisini düşünüyordu.

  Elfida heyecanlı bir şekil de "Abla babamı görmek için sabırsızlanıyorum. Heyecandan kalbim duracak." dedi sevinçle.

Aynur gülümseyerek "Senin adına çok mutluyum. İnan senin kadar bende sevindim babanı bulduğumuzda. Hepimiz babanı çok severdik. Onu bulmak hepimizi çok sevindirdi, en çok ta anneni."

  "Abla durumu nasıl yani hafızası? "

  "Gidince kendine sorarsın. Benim bilgim yok. "

"Peki Ateş. "

" Onu arıyoruz. Bak Ateş kolay biri değil. O istemediği sürece onu bulmamız zor. İmkansız değil ama zor. Daha önce de kaçtı ama işini bitirince kendi geliyordu. Sen neden kaçtığını biliyor musun? "

   Elfida aralarında ki ilişkiyi söyleyip söylememe arasında kaldı.  Aynur bunu anlayınca" Benden saklamana gerek yok. Aranızda duygusal bir şeyler olduğunu biliyorum. "

" Abla yaa senden de hiç bir şey saklanmıyor. Her şeyden haberin oluyor. "

" Evet haberim oluyor ama neden kaçtığını hala bilmiyorum. "

" Fatih yüzünden. "

" Fatih ne alaka? "

" Fatih gittikten sonra, kalbimin ortasına kocaman bir iz bıraktı. O varken ona aşık değildim. Ama o gittikten  sonra ona özlem duymaya başladım. İki ateş arasındayım. Bir yanda hoşlandığım yanında olmaktan keyif aldığım, gözlerine bakarken kaybolduğum Ateş. Diğer yanda adam gibi sevmesini bilen, aşkın eş anlamı olmuş Fatih. Şimdi ikisi de yok.  "

KAYIP RUHLAR LİSESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin