KRL 35

25K 2.1K 1.2K
                                    

Akşam saatlerine doğru araç hazırlanınca, Aynur Sıla'ya haber vererek beklemeye başladı. Aziz  aksiyonsuz geçirdiği zamanını uyuyarak değerlendiriyordu.  Sıla sessizce odanın kapısını açarak Aziz'e yaklaştı. Sırt üstü uzanarak yatan Aziz'in dudaklarından öperek "Kocaoğlan uyan bakalım. Bu saatte ne uykusu böyle?" diyerek öpmeye devam etti. Aziz, Sıla'nın belinden kavrayarak kendine doğru çekti. "Son zamanlarda hayatım çok sıkıcı geçiyor. Kilo almaya başladım. Bana biraz hareket lazım." diyerek Sıla'yı iyice sardı. Sıla " Çöpçüm sen sıkıldın mı? Kalk hadi kalk, iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş. Bu akşam sana geçmişini bir hatırlatalım bakalım. Hem formun yerinde mi değil mi anlarız." diyerek kolundan tutup  yataktan çıkardı.   "Üzerini  giy gel. Aşağıda bekliyoruz seni." deyip dışarı çıkarak kapıyı kapattı.

   Sıla aşağıya arabaların yanına indiğinde Aynur ve Tuğba hazır bekliyorlardı.  Sıla ;"Hazırlıklar tamam mı?” diye sordu.

" Hazır efendim. Hiçbir sıkıntı yok. " diye cevap verdi.

  Sıla neşeli bir şekilde" Fazla  koruma istemiyorum. Sen ve Tuğba gelin yeter. " diyerek arka koltuğa geçip dosyayı incelemeye başladı.  Dosyada yazılanları okudukça sinirleri artıyordu.  Kapı açılıp içeri Aziz girdi.  Aziz koltuğuna yerleşince, Tuğba arabayı sürmeye başladı.  Aziz neşeli bir şekilde" Maskeli hanım efendi anlat bakalım nereye gidiyoruz?" diye sordu. Sıla dosyadan kafasını kaldırıp" İki tane soysuzun ruhlarını arındırmaya gidiyoruz. " diye karşılık verdi.

   Aziz daha iyi anlayabilmek için" Kimmiş bunlar? Suçları ne? Ona göre ceza verelim. " diye sordu.

   Sıla öfkeli bir şekilde "Jaka ve Kaal adında iki mülteci. Çocuk yaştaki gençlerin beynini yıkayıp tuzağa düşürerek terör örgütlerine satıyorlar. Aklı bir karış havada kızları da o askerlere peşkeş çekiyorlar. Anlayacağın bu namussuzlar genç erkeklerin hayatını karartıp terörist yapıyorlar. Genç kızlarından ırzlarına geçip aynı terör örgütünde ki askerlere pazarlıyorlar. " dedi.

  Aziz sinirlenerek" Ya bu gençlerin anne babası yok mu? Nasıl kandırabiliyorlar bu şerefsizler? " dedi öfkeyle.

Sıla sitemkar bir şekilde" Çöpçü senin yaşadığın hayat ile gençlerinkini bir tutma. İnternet denen baş belası yüzünden bu çocuklar uykusuz kalıyor. Yedi yirmi dört ellerinden telefonu düşürmüyorlar.  Sürekli internetteler. Bunu bilen şerefsiz yavşaklar, sahte resimler kullanıyorlar, tatlı sözler ile kandırıyorlar. Gençler reel ve sanal ayrımını yapamaz oldular.  İnanmazsın sabah uykudan kalkar kalkmaz ilk işleri telefona bakmak oluyor. Okulda öğretmenleri ders anlatırken onlar sıra altından telefonlarını kurcalıyorlar.  Yaptığımız listeler bile değişti. Artık listelerimizin büyük kısmını internet suçlarından belirliyoruz. Bunun için özel ekip kurduk." dediği sırada araba  tenha bir sokakta, yıkılmaya yüz tutmuş bir binanın biraz uzağında durdu. Aynur ön koltuktan arkaya doğru dönerek "Efendim şu ilerki binadalar. Gözcülerimiz içerde olduklarını bildirdi." diyerek bilgi verdi.

   Sıla, Aziz'e bakarak "Hazır mısın?" diye sordu. Aziz alaycı bir gülüşle "Her zaman." diye karşılık vererek arabadan indi. Arkasından Sıla da inerek, harabe binaya doğru yürümeye başladılar. Tuğba ve Aynur silahlarını çıkararak çevre güvenliği aldılar. Sıla ve Aziz üç katlı kapısız binadan içeri girerken Sıla "  Çöpçü sen istersen geriden gel. Bayadır operasyonlara katılmıyorsun. Beni seyret, bir şeyler öğren." dedi gülerek. Aziz "Haha ha çok komiksin. Kızım benim ölüm seni cebinden çıkarır. Şöyle kenara çekilde mezarcının stilini izle." diyerek merdivenlerden hızla yukarı doğru koşmaya başladı. Sıla da arkasından koşarak ona yetişmeye çalışıyordu. Üçüncü kata geldiklerinde kapıda iki kişi bekliyordu. Bekleyen adamlardan biri elini Aziz'in göğsüne koyarak "Durun bakalım, sizin ne işiniz var burada?" diyerek içeri girmelerine engel olmaya çalıştı. Aziz göğsüne konan eli tutarak ters çevirip kırdı. Bekleyen diğer adamın kasıklarına tekme vurarak diz çökertince ensesine sertçe vurdu. Kolunu kırdığı adamı merdivenlerden aşağıya yuvarladı. Aşağı kattan gelen Sıla, önüne düşen adamı tuttuğu gibi camdan aşağıya fırlattı.

KAYIP RUHLAR LİSESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin