KRL 59

17.2K 1.5K 417
                                    

Monitör başına gecen Elfida şifreyi kırmaya çalışıyordu.  Süre daraldıkca Fatih ve Ateşin bağlı oldukları zincir dakikada bir cm  plakaya yaklaşıyordu. Zincir plakaya yaklaştıkça demir plaka İn sıcaklığı sırtlarına etki etmeye başlıyordu.

   Elfida arada göz ucuyla Çelik ve Uğur a bakıyordu. Terden su gibi olmuşlardı. Üzerlerinde sadece iç çamaşırları vardı. Elfida uzun uğraşlar sonucu şifreyi kırdığında zincirler 20cm kadar yaklaşmıştı. Fatih'in sırtında ki dikişler sızlamatmaya başlıyordu. Ateş'in karşısında ezik olmamak için sesiz kalmaya çalışıyordu.

    Tüm dikkatini pc nin  monitörüne verip  yazılımın açılmasını beklerken yağmur damlaların cama vurması gibi anlından boncuk boncuk terler yanaklarına doğru akıyordu. Sabırla ekranda hızlıca gecen rakamlara bakarak yazılımın tamamen açılmasını bekliyordu.  Ara ara Fatih'ten gelen iniltiler konsantre olmasına engel oluyordu.  Yazılım tamamen bitince ekran karardı.  Bilgisayar kendini yeniden kapatıp açmaya başladı.  Ekran tamamen açılınca ekranda harfler az az belirerek netleşiyordu.   Ekranda :

    "Sana sorulacak soruda iki şık belirecek, şıkların biri mekanizmayı durduracak ayrıca diğer odada ki arkadaşlarının oda sıcaklığını normale getirecek.   " yazıyordu.

  Elfida tamam tuşuna basınca soru belirdi.

    Senin sevdiğin midir seni mutlu edecek olan. Yoksa seni sevenmidir sevilmeye layık olan.

    A-  (Ateş)               B-  (Fatih)

Elfida gördüğü soru karşısında afallayıp kalmıştı.  Böyle bir durumda bu sorunun gelmesi abes iştigal ediyordu. Soru ve şıklar anlamsız gibi dursada bu yapılanların Cellad'ın aslında başka niyetleri olduğunu gösteriyordu. Elfida bu sorudan sonra Cellad'ın gerçek niyetini anladı.    "Cellad bizlere belli etmeden  sorgulamaya çalışıyor. Hakkımızda bildiklerinin dışında aklımızdan ve kalbimizden geçirdiklerimizi bile öğrenmek istiyor. Az uyanık değilsin ha" diye düşündükten sonra tekrar pc de ki soruya döndü. "Sorulan soruda ki amac ne olabilir? Acaba benim hangisini sevdiğimi mi öğrenmek istiyor. Yoksa aklımda ki planları mı öğrenmek istiyor? Benim şu an Fatih ile yakınlığımı biliyor olmalı. Bu sebeble Fatih'i seçeneğimi tahmin etmesi zor değil. Ama Cellad bu sorunun ardına basit bir cevap koymaz. Benim bir tercih yapmamı istemiyor. Bir şeyler anlamamı sağlamaya çalışıyor. Ama bilmediği o kadar çok şey var ki?  Bence iki şıktan hangisini seçersem seçeyim fark etmiyecek mekanizma her türlü duracaktır. Ama benim onu şaşırtmamam gerekiyor. " diyerek düşünceler arasında pc monitörüne bakarken Cellad ve Aynur kameralardan Elfida'nın nasıl bir karar vereceğine bakıyorlardı.

  Aynur" Bence Fatih'i seçecek.  Elfida kendini harcayacak. Fatihle mutlu olacağını sanmıyorum. " diye yorumda bulundu.  Cellad monitörden gözünü ayırmayarak" Bu kız çok akıllı. Şimdiye kadar Fatih'i çoktan seçerdi.  Bence asıl oyunumuzu çözdü. Niyetimizi anladığını iddiaya girerim. " dedi.

Aynur düşünceli bir ses tonu ile odada gezinirken" Anlamış olması imkansız. Bence hala çözmeye çalışıyor. " dediği sırada içeriye koruma eşliğinde doktor girdi.  Doktor konuşmak için müsade alınca" Kızın ve bebeğin sağlığı gayet iyi. Anne biraz vitaminsiz  kalmış. Gerekli takviyeyi yaptık. " dedi.  Doktorun açıklamalarından sonra Cellad" Bu kızın hamileliği şimdilik kimse tarafından bilinmiyecek. Gizliliği ön planda tutulması gerekiyor. "diyerek çıkmasına izin verdikten sonra  Aynur'a dönerek" Pars sayesinde çoçuğun babasını net olarak öğrenmiş olduk. Bundan sonrası için bir önerin varmı?"  diye sordu.

  Aynur" Melek ve Uğur konusunda bir plan geliştireceğiz.  Ben planı olgunlaştırdıktan sonra sizinle paylaşırım. " diyerek ekranı işaret etti.  Elfida hangi şıkkı seçeceğine karar vermeden önce kameraya iyice yaklaşarak Fatih ve Ateş görmeyeceği şekilde işaret dili ile bazı şeyler anlatmaya başladı.  Aynur ve Cellad birbirlerine bakarak gülmeye başladılar. Elfida işaret dili ile siz tilkiyseniz bende kuyruğuyum. Bu numaralarınız bana sökmez. " diyerek saçlarını savurup pc ye doğru havalı şekilde yürüyerek ekrana hiç bakmadan entera bastı. Ok işareti Fatih'in üzerindeydi.  Elfida nın entera basması ile mekanizmada ki zincirler gevşedi. Elfida anahtarları alarak kilitleri açmaya gitti.

KAYIP RUHLAR LİSESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin