KRL - 26

26.5K 2.1K 1.4K
                                    

Sıla kolundan tutarak "Aziz, lan bi dur oğlum.  Önce senin şu hafıza problemini halletmeliyiz.   Kızımız güvende,  o okulda ona kimse zarar veremez. Senin şu hafıza problemini çözelim. Uygun bir zamanda ona her şeyi anlatırız."  dedi kendine çekerek.

   Mezarcı " Tamam gitmeyeceğim.  O okulun güvenliği ile kızımız korunuyorsa sıkıntı var demektir. O gördüğüm güvenliği ben on dakikada geçerim. Bu arada benim adım Aziz mi?"  dedi gözlerinin içine bakarak. 

  Sıla gülerek "Evet senin adın Aziz. Ya bi gel buraya ben seni harbi özlemişim. Bak odun gibi durma sen de adam gibi sarıl."  diyerek sıkıca kolları ile sardı.  Mezarcı hafif gülümseyerek " Ne yapayım biraz önce bana yabancıydın. Şimdi ise çocuğum annesi, güzel karımsın."  diyerek o da sıkıca sarılıp dudaklarından öptü uzun uzun.

  

  Aynur korumalar ile beraber araçların yanına gelmişti. Elfida'nın olduğu araca geçerek oturdu. Elfida ters ters bakıyordu.  Aynur "Kız niye öyle bakıyorsun?" diye sordu gülerek.  Elfida "Mezarcı nerede, annem nerede?  Sizin ne işiniz var burada? Bu Yağız komiserin ne işi var burada? Benim hiç mi özel işim olmayacak? Anında tepemde dikiliyorsunuz."  diye sordu sinirle.

Aynur,  Çelik’e gözleri ile işaret ederek dışarı çıkmasını istedi.

   Çelik "Ben biraz hava alacağım, siz konuşun."  diyerek arabadan indi.

  Aynur, Elfida'nın yanına oturarak  "Ya kızım elin ayağın rahat durmuyor ki.  Seni başı boş bıraksak,  bir daha bulamayız. Mezarcı güvende, annenin yanında. Annen ona yardımcı olacak. Sen onu düşünme."  dediği sırada telefonu çaldı. Arayan Sıla'ydı .  Aynur telefonu açarak "Buyrun efendim."  dedi.

   Sıla "  Elfida ve Çelik’i ’i okula bırak. Cellad'ın istediği adamlarda okula ulaşmış mı ulaşmamış mı öğren?"  diye emir verdi.

Aynur "Emredersiniz efendim. Peki sizin güvenliğiniz ne olacak."  diye endişeli bir şekilde sordu.

Sıla gülerek "Sıla ve Aziz yan yana iken güvenliğinden endişe edeceğin kişiler biz değil, bizim karşımıza çıkan kişiler olmalı.  Ben kocamla biraz takılacağım. Arabanın birini bırakın. Araştırırız. "  dedikten sonra telefonu kapattı.

Aynur gülerek" Vallaha haklı,  Elfida arkadaşını çağırır mısın ben sizi okula bırakayım. Annenin biraz işi var. " dedi gülümsemeye devam ederek. 

   Elfida, Çelik’i çağırdıktan sonra Aynur ile beraber okula gittiler.  Okulun dış kapısında Cellad yeni gelen güvenlik ekibini dizmiş talimat veriyordu.  Cellad,  Aynur'un geldiğini görünce yanlarına gitti.  Aynur " Siz okula gidin sonra görüşmek dileği ile. " dediği sırada aklına bir şey geldi."  Dur dur bir saniye " diyerek cebinden bir zarf çıkarıp" Bu zarf sana ait. " diyerek zarfı Elfida'ya uzattı.  Elfida merakla zarfı alarak Çelik ile beraber okul bahçesine girdiler.

   Cellad ve Aynur arabanın içinde konuşmaya başladılar. Cellad" Eee yakaladınız mı mezarcıyı. Mezarcı Aziz komutan mıymış? " diye sordu merakla.

   Aynur gülümseyerek" Sakin ol abi, yakaladık. Evet mezarcı Aziz komutanmış.  Hafızasını yitirmiş. Şu anda çifte kumrular baş başalar." dedi.

   Cellad sevinerek "Oley be iş te bu.   Diğerleri bu haberi duyunca çok sevinecekler. Sahi diğerleri ne yaptı? Beş aydır operasyondalar hiç sesleri çıkmadı. " dedi merakla.

  Aynur " Abi en son Alya ile görüştüm.  Sanırım iki üç ay daha gelmeyecekler." dedi.

Cellad "İnşallah sağ salim gelirler. Büyük iş peşindeler. Sorun çıkmaz inşallah."  dedi.

KAYIP RUHLAR LİSESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin