KRL 36

23.4K 1.9K 985
                                    

Hazırlıkları bitirince kahvaltıya indiler. Yemekhanede diğerlerinin masalarda boş boş oturduklarını gördüler. Elfida "Ee kahvaltı nerede?" diye sorunca Ateş dudak büzerek" "Bilmiyoruz " diye cevap verdi.

Cellad yemekhaneye gelerek" Kaldırın mabadınızı, kahvaltıyı hak edin önce." diyerek hepsini kaldırdı.

Dışarı çıktıklarında bir minibüsün önünde ve arkasında ikişer tane siyah jipin durduğunu gördüler. Cellad müdür " Gençler iyi bir kahvaltı istiyorsanız bunu hak etmeniz gerekiyor. Öncelikle hepiniz minibüse binin bakalım." diyerek minibüsün ön kısmına geçti. Gençler heyecan ile minibüse binerken başlarına gelecek olandan habersiz ve heyecanlıydılar.

Önde ve arkada duran jiplere uzun namlulu silahlar taşıyan korumalar binerek korumayı sağlamaya çalışacaklardı. Melek, Elfida ile oturmak istediğinde Ateş izin vermek istemedi. Elfida "Melek benimle otursun." diyerek Ateş'e engel oldu. Ateş de mecburen Çelik'in yanında oturdu.

Melek'in Beton Uğur'a olan bakışlarını yakalayan Elfida kolunu çimdirerek "Şşş hayırdır kız, nereye bakıyorsun öyle?" dedi sinsice gülerek.

Melek biraz utanmış bir şekilde " Ne bakması yaa, dalmışım öyle." dedi başını önüne eğerek.

Elfida sesini yükselterek "Müdürüm kahvaltı ne oldu?" diye sordu. Cellad "Biraz sabret, güzel bir sürprizim olacak." dedi gülerek.

Ateş cebinden bir kek çıkarak Elfida'ya uzattı. "Şimdilik bunlar idare et." dedi göz kırparak. Elfida teşekkür ederek keki Melek ile bölüştü.

Ateş yanındaki Çelik'i dürterek "Kardeş sen ne ayaksın?" diye sordu.

Çelik sakin bir şekilde "Anlamadım ne demek istiyorsun?" diye karşılık verdi.

Ateş ; "Oğlum sende hiç öğrenci tipi yok. Derslerle de alakan yok. Ara ara seni müdürün odaya girip çıkarken görüyorum. Ha bir de Elfida'nın yanından hiç ayrılmıyorsun. Sanki korumasısın." dedi şüphelerini tek tek sayarak.

"Ben böyleyim kardeş, işine gelirse. Elfida ile alakam yok. Okula beraber geldik. İlk geldiğimde üzerine çok geldiklerini görünce yardım ettim hepsi o."

"Vallaha bilmiyorum ama senden baya huylandım. Sende var bi şey ama göreceğiz bakalım. "

" Hakkımda ne istersen düşünebilirsin. Sıkıntı yok. Kimseye hesap vermek zorunda değilim. "

" Ne yaparsan yap beni bağlamaz. Senden istediğim tek şey benimkinden uzak dur. "

" Senin ki?"

"Elfida'yı diyorum, ondan uzak dur. Bundan sonra ben varım senin korumalığına ihtiyacı yok. "

" Eyvallah. " dedi gülerek.

Elfida ve Melek koyu bir sohbete girmişlerdi. Elfida'nın telefonun gelen mesajla sohbeti bölüp mesaja baktı.

" Bitsin bu hasret." yazmıştı Fatih.

"Bitsin. " diye cevap yazdı Elfida.

Melek kafasını uzatıp bakmak isteyince Elfida" Kız önüne bak. Ayıp ayıp. " diyerek mesajı görmesini engellediği anda bir mesaj daha geldi.

"Dayanamıyorum hasretine. Gözlerinde kaybolup, kokunda yok olmak istiyorum. "

" Oğlum madem bu kadar seviyorsun çık gel. Ha gelemiyorsun adres ver ben geleyim. Benim de hasretim bitsin. Bana aşkla bakan gözlerini özledim. "

" Sabret az kaldı. "

" Neye az kaldı. "

" Zincirlerimden kurtulup sana gelmeme az kaldı. Asi çiçeğim. "

KAYIP RUHLAR LİSESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin