365/17 - 189 - 25%

22 0 0
                                    

8.ČERVENCE 2017 - 25%

Je oficiálně osmý prázdninový den

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Je oficiálně osmý prázdninový den. Díky svátkům a vhodné kombinaci víkendů jsem měl tu možnost zahájit prázdniny aniž bych si významně bral dovolenou. Stačil na to jeden den. Ostatní mi kalendář nabídl sám od sebe.

Prvních osm dní z měsíce července jsem tak prožil, jako kdybych sám prázdniny taky měl. A až na jeden výjimečný den, vždy s celou rodinou.

Stihli jsme atletické závody, stihli jsme výlet k jedněm rodičům do Horního Bradla, stihli jsme druhé závody, ale mezi tím i nákupy a oživení terasy společným výběrem nového vybavení. Hru logika, hru na ukulele,...

K tomu všemu jsme i společným výběrem a společnými silami stihli "rozhodnout" o místech pro společně strávenou dovolenou. Stejně jako v loňském roce byl celý proces výběru vtipným příběhem složitého bádání všech členů domácnosti. 

Protnuli jsme požadavky jednotlivců, abychom našli kompromis rodinné dovolené. Celé jsme to promítli do paramterů cestovkám. Nakonec i díky zmatkům v rezervacích cestovní kanceláře nám byla "přidělena" jedna jediná varianta možného ubytování. 

A já se už na něj těším. 

Než však přijde čas rodiné dovolené, uteče nějaká ta voda. Musím si svou dovolenou náležitě vyčekat. Musím totiž ještě nějaký ten týden do práce.

A děti? Těm dneškem odstartovalo tzv. externí období. Dovolená s babičkou a dědou, Horní Bradlo, tábor, sportovní soustředění,... týden za týdnem. 

A tak vše dnes odstartovala mladší dcera. Dopoledne odjela na tábor. Šťastná, těšící se. A my ostatní doma zůstali. Tři ze čtyř členů domácnosti. 25% rodiny celý týden nebude s námi. 

365/17Kde žijí příběhy. Začni objevovat