Krl-1-Elfida - 5. Bölüm

47.5K 2.8K 2.8K
                                    

Peş peşe üç adet siyah transit minibüs sert frenler sıkarak kalabalığın etrafını sardılar. Minibüslerden inen takım elbiseli, eli silahlı adamlar, beş adamın etrafını sarıp Aynur'a bakarak emir beklediler. Tim komutanı Aynur'a asker selamı vererek beş kişinin silahlarını toplattı. Tim komutanı Kaan ve tayfasını alacağı sırada Aynur "Öğrencileri bırakın, bu beş kişiyi alın." diye emir verdi. Bu kadar kalabalık bir ekibi beklemeyen Kaan'ın getirdiği adamlar korku ile silahlarını bırakıp, ellerini kafalarının üzerine koyarak "Ateş etmeyin teslim oluyoruz dediler hep bir ağızdan."

Tim komutanı emir vererek adamları toplatıp arabaya bindirdi. Hepsi geldiği gibi hızlı bir şekilde gözden kayboldular. Elfida beş altı adım geriye çekilen Kaan'a bakarak, işaret ve orta parmağını önce kendi gözlerine sonrada Kaan'a doğrultup, gözlerim üzerinde mesajı verdikten sonra arabaya binerek gözlüklerini takıp Fatih ve Hazal'a el salladı. Aynur arabayı çalıştırıp havalimanına doğru sürmeye başladı.

"Aynur abla sende az psikopat değilmişsin ha, tek başına beş kişinin arasına girdin korkmadan. O tabancaları ne ara çektin? Seni vururlar diye hiç korkmadan mı?"

" İsteseydim onlar silahlarını çıkarmadan hepsi ölmüş olurdu. Okuldaki arkadaşlarının önünde böyle bir şey yapmam onların psikolojisini etkileyebilirdi."

"Abla ya bana silah kullanmasını öğrettin ama silah taşımama izin vermiyorsunuz bu nasıl bir mantık?"

"Kendini korumanın birçok yolunu öğrendin. Silah en son başvurman gereken çare. Hem daha yaşın küçük, belki de silaha hiç ihtiyacın olmaz."

"Tamam, kendimi her türlü savunabilirim ama tabanca taşımak çok havalı."

"Saçmalama da al şu flaş belleği. "

"Bu ne?"

" Gideceğin okuldaki sınıf arkadaşların ve öğretmenlerin hakkında ön bilgi. Gitmeden önce onları tanımalısın. "

"Peki." diyerek flaş belleği cebine koydu Elfida.

Bir saatlik araba yolculuğundan sonra hava alanına gelmişlerdi. Araba ile özel uçağın yanına kadar geldiklerinde, Aynur " Yaramazlık yapma desem de yapacaksın biliyorum. Bu sebeple dikkatli ol diyeceğim. Sınıf arkadaşlarının hiç biri normal değil. Sana verdiğim flaş belleği iyi incele. Hepsi hakkında geniş kapsamlı araştırmalar yapıldı. Beni unutma olur mu? Belki bir daha görüşemeyebiliriz. " dedi duygularına hâkim olmaya çalışarak. Elfida'yı bebekliğinden beri tanırdı, aralarındaki bağ çok kuvvetliydi. Öz kardeşinden ayırt etmiyordu. Veda zamanı gelmişti Aynur bundan sonra maskelinin yanında aktif görevde olacaktı. Aktif görev demek, her an, her saniye ölüm ile burun buruna olmak demekti. Bu sebeple "bir daha görüşemeyebiliriz" demişti. Elfida bu söze pek anlam verememişti. "Abla, niye bir daha görüşmeyelim? Altı üstü iki senelik okul. Hem tatillerde görüşeceğiz ya." dedi Aynur'a sarılarak. Aynur, " Görüşeceğiz tabi, sen bana bakma, senin yüzünden sulu göz olacağım. Hadi uçağını bekletme." diyerek Elfida'nın çantalarını uçaktaki korumaya verdi. Elfida uçağa binmeden arkasını dönüp tekrar el salladı ve uçaktaki yatak odasına geçti.

*********

Uçak yavaş yavaş pistte hareket ederken Elfida dizüstü bilgisayarı çantasından çıkararak yatağın üzerine koydu. Flaş belleği takıp dosyaları açmaya başladı. Uzunca bir isim listesi vardı. Sırayla okumaya başladı.

1-Afkan Sado lakaplı Sadullah Kurki

Zayıf ve kısa boylu. Seri kanlı, hiper aktif. Gizli psikopat; yani saf, efendi görünümünün altın da bir canavar yatar. Bu canavarın ne zaman uyanacağım belli olmuyor. Sadist özelliğinden dolayı içindeki canavar uyandığında beklenmedik bir anda acımasızca işkenceler ile zarar verir. Kurnazlığını gizleyip, enerji içeren haplar tüketir.

KAYIP RUHLAR LİSESİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin