CHAPTER 49:DEVIL

2.8K 226 12
                                    

Nampaknya he is vampire dah nak hampir tamat🎉🎉gomawo yang sudi vote dan komen tu,author sangat berterima kasih,wah!!ni sayang sangat kat readers ni😘😘😘,ouh ya  chapter he is vampire ni tinggal lagi beberapa chapter lagi sebelum tamat,so author harap korang enjoy la ye this chapter,dan chapter² yang lain..

Dan sebenarnya author nak tergelak pun ya jugak bila baca komen korang 😂😂aduh!!😂😂sakit perut gelak,nampak excited kat situ,bukan tak nak update cuma data tak ada lorh!!dan author malas beli topup 😂😂😂jangan marah eh 😝so bila tk ada data,mereput kejap author kat rumah hehe😂😂.

Tak nak bebel panjang...

Ok korang boleh teruskan membaca 😉😉😉..

Typo abaikan ye 😄..

*******

Zapp!!!!!

Belum sempat suga mengelak,belakang badannya terkena cakaran orang dibelakangnya.

Darah mula mengalir keluar dari badannya tetapi luka tersebut sudah sembuh dengan cepat.

Kerana tenaganya masih banyak kerana dia menyerap tenaga musuh,sebab tu dirinya boleh sembuh sendiri.

"Eunkwang?"kata suga perlahan apabila melihat eunkwang tersenyum sinis ke arahnya.

"Kenapa??terkejut?"tanya eunkwang bersama senyuman jahatnya...

"Lepaskan heying vampire hunter hodoh!!!!"jerit jimin mencakar vampire hunter yang sedang memengang lengan heying.

Heying memandang ke arah jimin yang bertungkus lumus menyelamatkan dirinya,namun dia??tidak dapat membuat apa-apa.

Hanya melihat orang yang tersayang pergi buat selama-lamanya,dimanakah kuasanya??.

Tolong la bangun,jebal~~dia harus menolong mereka semua.

"Hahahah seronok aku tengok diorang dalam kesakitan"kata jiyei tersenyum puas.

Dipandang wajah heying yang resah apabila melihat satu persatu,chingunya dalam keadaan kesakitan.

"Lepas diorang dah mati,giliran kau pulak"bisik jiyei menyebabkan bulu roma heying terangkat,dipandang muka jiyei dengan wajah ketakutan.

"Jauhkan diri kau dengan heying!!!!"jerit jimin ingin menumbuk jiyei,namun dirinya terasa di baling ke arah tepi.

Jatuh jimin di atas tanah,darah yang mengalir di dahinya hanya diabaikan,yang penting sekarang ini ialah heying harus diselamatkan.

Dia mula bangun dan berlari ke arah jiyei dengan kuku yang tajam,berbola matanya sudah menjadi merah keunguan.

Dia tak kan benarkan orang tua dihadapannya ini sakitkan diri heying.

Ingat dia tak dengar apa yang dibisikkan oleh jiyei??never!!dia tak akan mati begitu sahaja!!..

"Tak reti mengalah ke kau ni?"tanya jiyei geram,digemgam tangannya dan muncul lah berbola api.

Dibaling ke arah jimin namun sempat jimin mengelak,makin lama makin banyak berbola api menuju ke arah jimin namun jimin sempat mengelak.

Amarahnya sudah membuak-buak kerana orang di depannya sudah membunuh jin hyung,dia akan balas dendam untuk jin.

Itu janjinya.

Dia mula menghilangkan diri,dan jiyei mula tercari-cari kelibat jimin.

Dipusingkan badannya ke kiri dan ke kanan namun kelibat jimin tiada.

Mana pergi pula budak mentah tu??jiyei mula mendengus geram.

Heying yang turut melihat tercari-cari kelibat jimin,aik??tadi rasanya ada kat sana mana jimin hilang??.

HE IS VAMPIRE?? [COMPLETE]Where stories live. Discover now