CHAPTER 13:DIA SUKA AKU??

4.9K 311 7
                                    

Aku terkedu kerana wajahku dan wajah jimin hanya tinggal seinci sahaja,kalau aku bergerak ni sah!!bibir aku dan jimin bersentuhan.

"Hai baby~dah bangun??miss me??"tanya jimin lembut,matanya memandang setiap inci muka ku,dari mata hingga la di bibir.

Kulihat dia menelan air liurnya apabila melihat bibir pink ku yang sexy ni.

"baby can i touch your lips??"tanya jimin menyentuh bibirku dengan jari terlunjuknya.

Aku hanya kaku ditempatku,entah kenapa otak dan seluruh tubuhku tak dapat beri tindak balas,nak kata lumpuh,kaki ok je boleh gerak...

"Errr....aaaa....ji...jimin....saya...nak...bangun..."ucapku tergagap-gagap mana tak nya jimin dari tadi lagi memerhati muka ku sherammm!!...

Aku mula terasa rimas apabila dari tadi lagi jimin memerhatiku,haih~~ini la salah satu sebab kenapa aku tak suka duduk dekat dengan jimin.

tingkah laku dia telah membuatkan diri ku menjadi seram sejuk huish~~jangan pengsan heying...

Muka ku alih ke arah kanan,muka dia jugak la aku lihat,bila ke kiri muka dia lagi,bila pandang atas,tudiaaa nampak habis muka dia sekali ngan lubang hidung dia,bila dah malas aku pandang ja muka dia....

"Nooo~saya tak akan lepaskan awak,kalau awak tak nak ikut kehendak saya"ucap jimin selamba dan aku dah ternganga.

Tak akan lepaskan??.....
Ikut kehendak saya??.....
Apa dia cakap??....
????????????????????

Fikirku dan sesekali aku melihat muka jimin yang masih setia menunggu jawapan ku...

Apa aku nak jawab??sekarang ni hanya ada tanda soal ja yang berada di kepalaku,seumur hidup aku,ini kali pertama namja membuat begini kepada ku...

JIMIN POV

Aku hanya membiarkan hyung ku bermain,malas nak join tambahan pulak ada heying tengah tidur atas paha aku,lagi la liat aku nak join diorang bermain...

Setelah memastikan tiada sesiapa disini aku mula merenung muka heying semasa dia tidur dengan lebih dekat,aku tahu dia dah terjaga dari tadi.

sengaja aku bermain dengan rambutnya,nak tengok jugak reaksi dia apabila aku bermain dengan rambutnya..

"Sapa pulak main dengan rambut aku ni"satu suara menyapa di telinga jimin membuatkan jimin tersenyum manis.

Nak aja dia ketawa tapi ditahankan,wajahnya didekatkan lagi sehinggalah hanya tinggal seinci sahaja,aku melihat heying mula membuka matanya...

"Heheh akhirnya buah hati aku dah membuka matanya"kata hatiku riang...

Kulihat heying terkedu apabila melihat posisi kami sekarang dan aku dapat mendengar suara hatinya yang resah...

Hehehe gelabah jugak heying ni,aku pandang disetiap wajahnya bermula dari mata hingga la terhenti dibibir heying.

Aku menelan air liurku secara kasar,entah macam mana pulak nafsu ku boleh naik secara mendadak apabila melihat bibir pink heying yang sexy itu.

Tanpa ku sedar bibirku menyoal kepada heying tentang kehendak ku,ku sentuh bibirnya dengan jari terlunjuk ku,hmmm lembut i like!!,ku lihat dia hanya kaku ditempatnya,dan sesekali suara hatinya mula berbicara.

Lambat pulak buah hati aku nak bagi jawapan,isshh!!dah la bibir tu merah cam apple,aku yang tengok ni pun rasa nak makan je,sabar park jimin sabar.

"Errr....aaaa....ji...jimin....saya...nak...bangun..."Kata heying dan aku hanya hiraukan sahaja permintaannya,bukan ini yang ku hendak dengar tapi yang lain.

HE IS VAMPIRE?? [COMPLETE]Where stories live. Discover now