BUKAN UPDATE

2.7K 85 6
                                    

Sorry kepada semua,author tk dpt nk update sbb wattpad buat hal,dah dua chapter author tk dpt nk update sbb wattpad ni benggong.

Dan mood author dari nak menulis terus down,jujur author ckp rasa mcm nk hempuk ja hp ni.

Tapi syg la pulk,sbb beli hp mahal kan,apa-apa pun author nk cakp yang author tk dpt nk update sorry eh..

Mood tak ada (u_u)

HE IS VAMPIRE?? [COMPLETE]Where stories live. Discover now