BUKAN UPDATE

4.1K 133 4
                                    

Seperti yang korang tngk kat atas ni,bahawasanya yang author tak update HE VAMPIRE,sorry kepada yang menunggu ff ni,tentu korang sedih kan?sorry sangat²,author sekarng ni sibuk nak wat ulangkaji,yela nak exam kan,tapi author janji lepas habs ja exam author update ff ni,mungkin dalam 3-4 ff cm tu,seronok tak?hah~kalau seronok tunggu author hbs exam dulu ye ^_<apa pun sorry again.

#tunggu tau,jngn la merajuk.
#syg korng.
#dari author yg korang sayang(perasan huhaha)

HE IS VAMPIRE?? [COMPLETE]Where stories live. Discover now