Merepek Stories

Refine by tag:

23 Stories

Hinn by jerryugop
#1
Hinnby Jerry Good Mayor
Tentang seorang lelaki yang kacak bergaya namun tidak punya apa-apa. perjalanan hidupnya mencari kejahatan masa silam yang menjadikannya yatim dan piatu *Disclaimer : C...
Boboiboy incorrect quotes by ayeeeeeto
#2
Boboiboy incorrect quotesby ayeeeeeto
"Hey, our brain knows the exact location of our organs but it just doesn't tell us." "Oh my gosh, go to sleep Gopal. It's freaking 3am." ___ Just som...
 [C] Fuckta  |  S.2  by -taerkentut
#3
[C] Fuckta | S.2 by (๑ ิټ ิ)
Second book of - Fuckta | S.1 - daily life struggles -deep sikit × Fuckta Book S.2 × published - 170709 end -
Completed
Tak Tahu by sryaznl
#4
Tak Tahuby Suraya Zainal
Ini ialah sebuah trilogi. Bermula dengan Tak Tahu, kemudian Hint dan akhir sekali Jawapan. Based on true story tapi ditukar lah sikit kalau tak dia tak jadi cerita, dia...
"Biarkan aku memilikimu" by pepperspray_
#5
"Biarkan aku memilikimu"by pepperspray_
"Kau apa hal nak kesah pulak?!" "Sebab aku dah mula suka kat dia!" hidup Izzah dihujani dengan drama kehidupan yang penuh konflik. Disaat dirinya men...
Roh by pikachukiyut
#6
Rohby dream walker
'Jom campak jasad dia dekat luar !!' 'Eh , nanti roh dia cari macam mana ?' 'Betul jugak kan' Misi menyelamat .........
brainwash {HOLD} by freshiepills
#7
brainwash {HOLD}by leur
sembang kosong+ random thoughts+ merepek Tak nak desc panjang-panjang sebab 99.9% rakyat malaysia malas membaca.Aku gurau je haha. Akan bersambung selepas selesai mengh...
❝NielWink ✧ // Budak Baju Kuning // ❞ by ainniel94
#8
❝NielWink ✧ // Budak Baju Kuning...by Ainielhoon
Cerita Pendek [Completed] "Siapa budak baju kuning ni?" "Aku tak tahu" Gerak kakinya yang kecil, langkahnya berjalan, rambutnya yang menutup dahi...
Beautiful Life by ashradiana
#9
Beautiful Lifeby A.diana
Menulis itu lebih baih daripada bercerita pada orang yang berpura pura mengerti 😊
WHELVE by nielX20in_to
#10
WHELVEby _____SYAH_____
//Slowmotion update// |2nd story from niel| "Trying to survived from toxic day,people,world..life",-Ayqa .... P/s : kau curi karya aku,hidup kau takkkan aman d...
+ line ; jimin park  by yoongireum_
#11
+ line ; jimin park by -ahreum.min
Hey Guys ;) i'm back dengan azam yang baru ! lel →_→ . kalini aku taknak bagi fakehope kat korang aku akan cuba update crita ni k ;) please SUPPORT ;) +Warning ; Aku Tak...
Llama [OG] by batteerryy
#12
Llama [OG]by ℓєє уα иα
Di kawasan Barat Laut sebuah hutan belantara terdapat satu sekolah yang menarik perhatian ibu bapa haiwan yang tinggal dalam hutan tersebut dan juga yang tinggal bersama...
hareudang hareudang rendang by PEACH-KIN
#13
hareudang hareudang rendangby ( ͡°_ʖ ͡°)
dimana seketul manusia yang hensem lagikan gojes ingin menjadi pwenli dengan menyebar kehanatan biar semua orang jadi hanat seperti beliau (๑ ิ ͜ʖ ิ)
Hospital by nazirah009
#14
Hospitalby nur_ nazirah009
"Once you get in, you will not be able to exit." ~~~ Sekumpulan sahabat tersesat di hutan ketika dalam perjalanan untuk pergi ke Langkawi. Mereka terjumpa sebu...
Rose by ftnazwni
#15
Roseby NORFATINAZWANI
Kadang kau kena kuat walau sakit mana manusia pijak , walau teruk mana manusia perlaku dekat kau , kerna semua itu hanya dugaan yang Allah beri kepada hambaNya . Dia ber...
Joe's Wattpad Rant by Joehannn434
#16
Joe's Wattpad Rantby Joehannn 434
Di sini saya menulis diari & merepek. Jom stalk :p
Coret-coret Si Sloth by cockysloth
#17
Coret-coret Si Slothby Hella nut💕
seekor sloth yang pemalas sampai tahap makan jajan pun sambil tido, tetiba rasa rajin nak menulis _September 17_
Hikayat Spender by Moonkey329
#18
Hikayat Spenderby Buttermilk Chicken
novel cap ayam dan mengarut...Just for fun okay..Dont take it serious..
luahan hati by SunOne3
#20
luahan hatiby Sun One
Hmmmm, everyone want the best in life, same goes with me, since aku dah tamat sekolah, it makes me scary to make decision in my life😟, 😂😂hahahhahaha, every decision i...