CHAPTER 39:SWEET

3.5K 253 13
                                    

Yuhuuu!!!yeah!!akhirnya siap chapter ni buhahaha,sorry² terlebih happy pulak,ok author nak ucap terima kasih yang komen!!gomawo!!sebab bersabar dengan kerenah ngek author ::>_<::,sekarang author dah boleh update!!..

Dan!!


Sila baca...

Enjoy your read.


*********


"Macam mana dah jumpa heying?"tanya jin apabila ternampak jungkook memasuki rumah.

"Dah...ada kat chim"kata jungkook melabuhkan buntutnya di sofa disebelah suga.

"Jadi mana chim?"tanya rapmon memandang ke arah v.

"Ada kat luar kejap lagi masuk la tu"kata v menyapu peluh yang mengalir di dahinya.

Entah apa yang letih dia pun tak tahu,setahu dia lah dia dengan jungkook bukan mencari tapi main kejar-kejar adalah.

Mungkin tu kut peluh keluar hehehe...

"Chim!"panggil jin apabila terpandang kelibat jimin memasuki rumah.

"Chim naik atas dulu ya?nak letak heying dalam bilik chim"kata jimin dan jin hanya mengangguk kepala.

Setelah tiba di pintu biliknya,dipulas timbol pintu lalu melangkah ke arah katilnya.

Diletak perlahan tubuh heying di atas katil dan dilabuhkan buntutnya di tepi heying.

Ditilik muka heying yang nyenyak tidur,diusap perlahan pipi heying dan dipandang dari kening,mata,hidung dan seterusnya mulut.

Ditelan air liurnya berkali-kali,pantas ibu jarinya menyentuh perlahan bibir heying dengan lembut.

"Kalau oppa kiss ni boleh kan?"tanya jimin perlahan dipandang raut wajah heying yang sedang tidur.

Perlahan-lahan mukanya mendekati muka heying dan kemudian.....



CUP!!!


Tersenyum jimin apabila dapat mencium bibir heying,heheh sekurang-kurangnya heying tak tau kan hahah dan tak kena marah,bijak tak??::>_<::

KRAK!!

Timbol pintu dipulas dari luar dan ternampak la muka suga disebalik pintu.

"Chim jom turun,jin panggil"ucap suga memandang ke arah jimin.

Jimin memandang ke arah heying dengan kerisauan,kalau dia turun dan heying sedar,tentu heying lari lagi.

Suga yang dapat meneka terus bersuara.

"Tak payah risau,jin dah call oppa heying,dah sampai dah pun"kata suga dan jimin manarik nafas lega.

"Hyung turun la dulu,nanti chim turun"kata jimin dan suga mengangguk kepalanya perlahan.

"Ok"kata suga lalu menutup pintu.

"Oppa keluar dulu ya,nanti oppa datang balik"ucap jimin mencium dahi heying lalu bangun dari duduk.

Dipulas timbol pintu dengan perlahan,dan ditoleh kepalanya memandang ke arah heying,seterusnya pintu ditutup perlahan.

Setelah yakin tiada sesiapa di dalam bilik,heying lantas bangun dari tidur,disentuh dahi dan bibirnya.

Dan ditonyoh dengan geram,berani jimin mengambil kesempatan dalam kesempitan??,jimin ni nak kena dia ni.

"Eeyyy!!!jimin byuntae!!!"jerit heying lantas menekup mulutnya dengan bantal,tak la kuat sangat jeritan dia.

HE IS VAMPIRE?? [COMPLETE]Where stories live. Discover now