BUKAN UPDATE..

3.2K 134 7
                                    

Seperti yang ditulis di atas,Author tak update he is vampire,sorry sangat² sebab author tak ada mood nk menulis,mood terus hilng bila ada orng buat author marah and sedih huhuhu sorry eh korang.

Buat masa ni author tak akan update he is vampire sebab minggu depan author ada exam (hulalala buku pun tak baca lagi ) so author harap korang faham eh,sorry kalau author wat korang tertunggu-tunggu tapi mianhae exam sedang menunggu author ,k tu ja nk bebel kat sini,kalau author rajin author akn update lepas habis exam,tapi kalau malas 12/9 ye...bye bye

bye bye

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
HE IS VAMPIRE?? [COMPLETE]Where stories live. Discover now