CHAPTER 38:LARIKAN DIRI.

3.5K 234 5
                                    

"Oppa keluar dulu ya?"kata jimin memandang ke arah heying dan kemudian berjalan ke arah pintu.

"Hmm"

Jimin mengeluh perlahan,dia menoleh ke arah heying,namun heying cepat-cepat memandang tempat lain.

Setelah jimin keluar dari bilik,heying mengeluh lega dicapai phonenya dan dibukak aplikasi sim simi,dichat sebentar dengan robot mereng itu.

Setelah selesai dibuka video dan dia mula menekan video kpop  blood sweat and tears,video itu  loading sebentar sebelum memulakan peranannya.

Bibir heying turut mengikut retak di dalam video itu,digoyang-goyangkan kepalanya mengikut retak lagu.

Dipandang wajah di dalam video itu,asal handsome sangat wei?macam sama je muka diorang ni dengan chingu jimin?.

****

[Jimin] Nae pi ttam nunmul nae majimak chumeul
Da gajyeoga ga
[JungKook] Nae pi ttam nunmul nae chagaun sumeul
Da gajyeoga ga
[Jimin] Nae pi ttam nunmul

Digoyang sedikit buntutnya ke kiri dan ke kanan,kemudian dia mula mencipta tarian sendiri.

[SUGA] Nae pi ttam nunmuldo
Nae mom maeum yeonghondo
Neoui geosin geol jal algo isseo
Igeon nareul beolbatge hal jumun
[Rap Monster] Peaches and cream Sweeter than sweet
Chocolate cheeks and chocolate wings
But neoui nalgaeneun akmaui geot
Neoui geu Sweet apen Bitter Bitter

Diangkat kedua tangannya ke atas,kaki pulak dijalan secara bersilang,tanpa dia sedar kakinya berbelit dan dia jatuh tertungging mencium lantai.

[J-Hope] Kiss me apado dwae eoseo nal joyeojwo
Deo isang apeul sudo eoptge
Baby chwihaedo dwae ije neol deurikyeo
Mok gipsugi neoran wiseuki

Dibangun dan dia mencover riak wajahnya,riak wajahnya disengaja membuat selamba,dia lantas bangun dan menepuk seluarnya kononnya ada habuk,dipandang sekeliling,mana tau ada orang tengok dia jatuh ka,malu la dia nanti,jatuh saham dia.

[V] Nae pi ttam nunmul nae majimak chumeul
Da gajyeoga ga
[JungKook] Nae pi ttam nunmul nae chagaun sumeul
Da gajyeoga ga

Dia mula menari tarian yang penuh,dibuat dengan penuh teruja,peluh yang mengalir diabaikan sahaja.

[J-Hope] Wonhae manhi manhi manhi manhi
Wonhae manhi manhi manhi manhi
Manhi manhi
Wonhae manhi manhi manhi manhi
Wonhae manhi manhi manhi manhi
Manhi manhi

Ditiru gaya penari dan dibuat dengan ceria dan tanpa segan silu,ditutup bahagian bawahnya dan ditutup matanya dengan lengan,hoho hottt...

[J-Hope] Apado dwae nal mukkeojwo
Naega domangchil su eoptge
Kkwak jwigo nal heundeureojwo
Naega jeongsin mot charige
[SUGA] Kiss me on the lips lips dulmanui bimil
Neoran gamoge jungdokdwae gipi
Niga anin dareun saram seomgiji mothae
Almyeonseodo samkyeobeorin dogi deun seongbae

Ditongget sedikit buntutnya dan digoyang perlahan,bibirnya disentuh dengan ibu jari dan ditolak perlahan hujung bibirnya,dan kemudian dikenyit matanya ke arah cermin.

Cermin:sesiapa tolong hantar budak ni gi hospital sakit jiwa.

Heying:suka hati aku la,sibuk arh kau ni.

Cermin:memang pun tercemar mata aku tengok tarian ngek kau blekkkk...

Heying:.....………

[Jimin] Nae pi ttam nunmul nae majimak chumeul
Da gajyeoga ga
[V] Nae pi ttam nunmul nae chagaun sumeul
Da gajyeoga ga

Diselak sedikit bajunya sehingga menampakkan bahunya yang putih gebu,seterusnya badannya ditolak atas bawah.

[J-Hope] Wonhae manhi manhi manhi manhi
Wonhae manhi manhi manhi manhi
Manhi manhi
Wonhae manhi manhi manhi manhi
Wonhae manhi manhi manhi manhi
Manhi manhi

HE IS VAMPIRE?? [COMPLETE]Where stories live. Discover now