21- Kyungsoo Birleşik Devletleri Saldırdığında

4.3K 243 107
                                    


Knocked Up

Yazar: jjokkomi

Çeviri: Minnie Hyung

BÖLÜM 20

21 Kasım Salı, 12. Hafta 3. Gün.

Jongin'in şu an ödevini yapıyor olması gerekiyordu. Kyungsoo ona evine gelmesi böylece matematik ödevinde yardım edebileceği konusunda ısrar etmişti. Ve bu yapılacak mantıklı bir şey gibi görünüyordu.

Şükran gününden önceki Salı idi, bu yüzden okuldan erken çıkmışlardı. Pazar gününün son dakikasına kadar okulla ilgili hiçbir şeye bakmak bile istemezken, Kyungsoo eğer ödevlerini şimdi bitirirse endişelenmek zorunda kalmayacağını ve birlikte zaman geçirebileceklerini güzelce açıklamıştı.

Bu yüzden okuldan Kyungsoo ile çıkmış ve Sehun'a annesi ararsa yalan konuşmasını söylemişti.

Her şey planlandığı gibi gidiyordu. O kendi ödevini, Kyungsoo da kendi ödevini yapıyordu ama ödevinin ne halttan bahsettiği konusunda bir fikri bile olmadığında, büyük olan ona yardım etmeye karar vermişti.

Kyungsoo gerçekten iyi bir hocaydı ve Jongin mutluydu çünkü konu matematik olunca her zaman geri zekâlı gibi hissediyordu ama Kyungsoo işi basitleştirmişti.

Bu yüzden bir soruyu doğru cevapladığında bir öpücükle ödüllendirilmek istiyordu.

Ama hormonlu Kyungsoo saldırıya geçtiğinde her şey değişmişti.

Sadece dört elementin ustası onu durdurabilirdi. Ama Jongin'in ona en çok ihtiyacı olduğu anda sıvışıyordu.

Avatar örneğini bırakırsak, öpücük yeterince masum olarak başlamıştı. Jongin sadece resmî bir öpücük bekliyordu, böylece hâlâ motive olmuşken işine devam edebilecekti. Ama Kyungsoo ona adamakıllı bir öpücük vermekte ısrarcıydı ve o kimdi ki karşı çıkacaktı?

Sevgilisi acayip iyi öpüşüyordu ve Jongin bu gerçeği gururla kabul ediyordu.

Bu onun ilk hatasıydı.

Çünkü o daha farkına varmadan Kyungsoo gömleğini çıkarmaya çalışırken kucağında bacaklarını açarak oturmuştu bile.

Ve büyük olanın onunla istediğini yapmasına izin vermekten başka bir şeyi daha çok sevemeyecek bir ergen iken, Jongin sözünün eri biriydi ve babasının kuralları doğrultusunda Kyungsoo ile cinsel faaliyet göstermemeye söz vermişti.

Do Yunho oğlunun bir sevgilisi olmasının ilk şokunu atlattığında tamamen yeni kurallar koymuştu.

Öpüşmek tamamdı ama sadece yanaktan ve sadece o yanlarındayken. Aşırı temas yoktu ve eğer büyük olanın odasında olacaksa kapı ardına kadar açık kalacaktı.

Kyungsoo'nun yeni bir sokağa çıkma yasağı vardı ve Jongin ile dışarı çıktığı her seferde her otuz dakikada bir babasına mesaj yazmak zorundaydı. Ki bu çok aşırıydı ama Kyungsoo şikâyet ederken kendisi yapamazdı.

Jongin, çükünü pantolonunda tutması yoksa artık çüksüz gezeceği söylendiğinde utançtan neredeyse ölüyordu. Kyungsoo babasına onu utandırmayı kesmesi için bağırmadan önce gökkuşağının her bir tonuna bürünmüştü.

Bu yüzden Kyungsoo'nun elleri kemer tokasına giderken geri çekilmek zorunda kalmış ve onu direkt cehenneme göndermek üzere olan parmakları uzaklaştırmıştı.

"Hyung durmalıyız." Çüküyle değil beyniyle düşünmeye çalışıyordu ama Kyungsoo boynuna saldırmaya başladığında bunu yapmak zordu.

"Niyeymiş?" Kyungsoo tenine doğru hızla soludu ve Jongin ürperdi.

Knocked Up ★ [ÇEVİRİ]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang