6- Kıskanç Jongin

6K 381 72
                                    

Knocked Up


Yazar: jjokkomi

Çeviri: Minnie Hyung


BÖLÜM 6

5 Ekim Perşembe

"Ulan sen benimle dalga mı geçiyorsun ?!" Jongdae'nin gözleri, oturdukları yerde koyun gibi çimenleri yolan Kyungsoo'dan son haberleri alırken yuvalarından fırlamıştı.

"Sana bir araba mı alıyor ?!"

Kyungsoo iç çekti ve başını sallayarak biraz daha çimen yoldu. O sabah erken saatlerde babası, işten izin alıp o gün onu okuldan alacağını söyleyerek onu şaşırtmıştı. Ve babasına niye diye sorduğunda babası ona araba almaya gittiklerini söylemese yeteri kadar şaşırtıcı olmazdı. Gözleri neredeyse fırlayıp gidiyordu.

"Lanet olsun bu hayat. Ben de hamile kalmalıyım, bu sayede ben de bir araba edinebilirim."

"Sadece bazı şeyleri göz önünde bulundurup okula artık yürüyerek veya otobüs kullanarak gitmemi istemiyor."

Kyungsoo babasının gerekçesini düşünürken omuzlarını silkti. Babası otobüs kullanmanın artık işe yaramayacağı konusunda ısrar etmişti ve Kyungsoo ona tüm kalbiyle katılıyordu, çünkü hamile olduğunu şimdilik söyleyememenize rağmen, zamanla söyleyecektiniz ve toplu taşımadaki tüm o ahjussiler ve ahjummalardan sabit, yargılayıcı bakışlar almak istemiyordu. Sırf bu düşünceyle titremişti.

"Neyse, siz çocukların da ne kadar zengin olduğunuzu unutuyorum."

Kyungsoo gözlerini devirdi, Jongdae her zaman onun evindeydi ve kendisi de mini minnacık bir evde yaşıyor falan değildi.

"Kimmiş zengin ?"

Kyungsoo bakışlarını kaldırıp tepelerine akbaba gibi üşüşen, el ele tutuşmuş Sehun ve Tao ikilisini gördü.

"Kyungsoo herifi. Bir arabası olacak !"

Dürüst olmak gerekirse Jongdae, kulağa olduğundan daha heyecanlı geliyordu. Kyungsoo, Sehun oturup Tao da ona uyarken tek kaşını kaldırdı. En yakın arkadaşlar değillerdi, buna rağmen Kyungsoo, Tao ile iki derste birlikte olmasına rağmen ödev hakkında olmadıkça hiç konuşmamışlardı.

"Tao'nun ödevinde yardıma ihtiyacı var ama sormak için fazla utangaç. Bu yüzden buradayız." Sehun ifadesini görünce açıkladı.

Tao'nun yanakları pembeleşmiş ve kıvranmaya başlamıştı. Kyungsoo, çocuğun ne kadar utangaç olduğunu unutmuştu, korkutucu görünüşüne rağmen tamamen pamuk gibi bir kalbi vardı.

"Baekhyun gegeye de sorabilirdim ama, o şey... şu an birazcık... Chanyeol ile meşgul."

Tao bozuk Korecesiyle açıkladı, Chanyeol'den bahsederken yanaklarındaki pembelik derinleşmişti, Kyungsoo neyle "meşgul" olduklarını düşünürken kıkırdadı.

"Allah cezalarını versin bu ikisi tavşanlar gibi sevişiyor, Baekhyun'un hala hamile kalmamış olması çok şaşırtıcı."

Kyungsoo iğrenerek Sehun'a baktı. En iyi arkadaşı ve onun 'arkadaşımsı'sının seks hayatlarını bilmek istemiyordu. Bir kereliğine olsun kahvaltısını midesinde tutmayı başarabilmişti ve böyle devam etmeyi planlıyordu.

"Eee hangi konuda yardım gerekiyor ?"

Jongdae, Kyungsoo'yu Sehun'la konuşması için bırakarak Tao'nun ödevine yardım eden kişi olmayı üstlenmişti.

Knocked Up ★ [ÇEVİRİ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin