23- Ağlama Bebeğim

3.8K 237 55
                                    

Knocked Up

Yazar: jjokkomi

Çeviri: Minnie Hyung

BÖLÜM 22

23 Kasım Perşembe, 12. Hafta 5. Gün.

Jongin, Kyungsoo odanın karşısındaki kızıl kafalı, yanlış hatırlamıyorsa Jaejoong adındaki adama bariz biçimde dik dik bakarken onun yanına oturdu. Merakına yenilmeden önce bakışlarını ileri geri gezdirmişti.

"Hyung, ondan hoşlanmıyor musun?" Kyungsoo'nun babasıyla muhabbet etmekte olan adama bakarak sordu.

"O kadar belli mi?" Kyungsoo iç çekip koltuğa çökerek Jongin'in kolunu omzuna çekip başını göğsüne yaslamadan önce sordu.

"Onu bakışlarınla deşmeye çalışıyorsun." Odanın karşısına bakarken belirtti. Kimse onlara dikkatini veriyormuş gibi görünmüyordu.

Minseok ile Luhan, üçü içinde en gençleri olan Joonmyun ile konuşuyor, ya da belki de onunla dalga geçiyorlardı, emin değildi. Kyungsoo'nun halası ve eniştesi Junsu ve Yoochun ile konuşuyorlardı, Changmin mutfakta tek başına onuncu tabak yemeğini yiyordu ve Kyungsoo'nun babası da Jaejoong ile sohbet ediyordu.

"Güzel, inşallah işe yarar." Kyungsoo mırıldandı ve Jongin her şeyden habersiz kızıl kafa için üzüldü. Kyungsoo tarafından nefret edilmenin ne kadar boktan bir şey olduğunu biliyordu çünkü sevimli ve minik görünümüne rağmen infilak etmeye hazır bir bomba gibiydi gerçekten, bilhassa da şimdi hamileyken.

"Ölmesini istemenin özel bir sebebi mi var, yoksa?.." Jaejoong ile Yunho'nun birlikte kahkaha atmalarını izlerken sustu. Kyungsoo'nun neden onun ölmesini istediğini anlamıyordu.

"Ortada değil mi?" Kyungsoo doğrulurken sordu. "Şunlara baksana!" Diye fısıldadı ve isteksizce ikilinin oturduğu yeri gösterdi. "Babamla cilveleşiyor anasını satayım! Bu iğrenç!"

"Bana sadece konuşuyorlarmış gibi göründü." Kyungsoo'nun kendisine inanmazlıkla bakakalmasına sebep olarak omuz silkti.

"Sen ciddi misin oğlum? Baksana!" Kyungsoo ikisinin oturduğu yere başını itti. "Çok fazla gülüyor, saçlarıyla oynamayı sürdürüyor ve babamın lanet olası koluna dokunuyor! Bunlar klasik cilve yapma yöntemleridir!" Kyungsoo sertçe fısıldadı ve onlara bakmak için bir iki saniye ayırdı, evet, adam şu an tamamen aganigi naganigi yapmaya çalışıyordu. İğrenç.

"Pekâlâ bu iğrenç." İkiliye burnunu kırıştırdı ve Kyungsoo'ya döndü. "Baban kaç yaşındaydı, elli mi? Kuşunu hâlâ öttürebiliyor mu ki o?"

Kyungsoo dehşet içinde ona bakıyordu çünkü kat'i suretle bunu bilmek istemiyordu, bir kahkaha tufanına tutulmadan önce gülen Jongin'in koluna vurdu.

"Kusacağım!" Diyerek aksırdı. "Ve babam sadece kırk yaşında, elli değil."

Komikti ama aynı zamanda iğrençti ve bunun üzerinde daha fazla düşünürse gerçekten bileğine kaşık sokardı. Bu yüzden Jongin ile gülmeye karar vermişti.

----------------------------

Odanın karşısında Yunho hapşırdı. Etrafa bakınmadan önce burnunu kırıştırdı, gözleri otomatik olarak iğrenç sevgilisiyle gülüşen oğluna takılmıştı. Dudakları anında somurtmaya dönmüş ve gözlerini kısarak yüzünü asmıştı. Jaejoong, ilgisini tümüyle kaybettiğini anlayarak kalkıp biraz daha turta almaya gitti.

Yerini Junsu ve Yoochun almıştı. İkiliden kısa olan, Yunho'nun bacağını tekmeleyerek bakışlarını koparıp kendisine yönelttirmeden önce başını salladı.

Knocked Up ★ [ÇEVİRİ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin