1- Cehennemden Gelen Gülen Surat

12K 552 114
                                    

Knocked Up


Yazar: jjokkomi

Çeviri: Minnie Hyung


BÖLÜM 1

Do Kyungsoo'nun hayatında her şey için bir planı vardı. Ne zaman uyanacağını, planladığı saatte yatağından çıkıp duş almadan önce alarmın ertele tuşuna vuracağına dair kendine kaç kez izin verebileceğini planlamıştı. Duşta ne kadar kalacağını, kurumak için kendine ne kadar zaman verebileceğini, üniforma giymek zorunda değilse muhtemelen ne giyeceğini planlamıştı.


Hayatındaki her şey planlıydı, ev ödevlerinden ev işlerine, arkadaşlarıyla ne zaman takılacağına kadar. Kyungsoo bu düzeni seviyordu, neyin ne zaman geleceğini bilmeyi ve hazırlıklı olmayı seviyordu. Her konuda en az iki bölüm ilerideydi çünkü öğretmenin ertesi gün neden bahsedeceğini biliyor olmayı seviyordu.


Bazıları onun bir çeşit rahatsızlığı olduğunu düşünebilirdi fakat bu, aslında kulağa geldiği kadar kötü değildi. Halen nasıl eğleneceğini ve bir şeyleri kapıp koyvereceğini biliyordu. Bu sadece uygun olduğunu farz ettiği bir zamandı. Kyungsoo sürprizleri sevmezdi, bu yüzden hayatını kendisi için en iyi olan şeylerle planlıyordu.


İki yıl içinde sınıf birinciliğiyle mezun olmayı planlıyordu. Mezun olduğunda en iyi üniversitelerden birine gidip muhtemelen nefret edeceği bir bölümü bitirecekti fakat babasının şirketini devralmayı planlamıştı, çünkü annesi gittiğinden beri ona bakan adam gibi, babasına bakabilecek yeterliliğe sahip olmayı planlıyordu.


Kyungsoo, her şeyin her zaman planlandığı gibi gitmediğini de biliyordu. Tüm varlığı, planına sadık kalmayan bir programın eseriydi. Annesinin, planları dahilinde yer almayan bir biçimde üniversitenin son yılında hamile kaldığına yüzde yüz emindi ve belli ki Kyungsoo'nun babası tarafından hamile bırakılmak da planın bir parçası değildi. Kyungsoo, annesinin üç döneminin kısalmasına, böylelikle mezun olamamasına sebep olmuştu ve aynı zamanda ebeveynlerinin evlenmelerinin başlıca sebebiydi.


Kyungsoo sekiz yaşındayken annesi onları terk etmişti ve gerçekten onu suçlayamıyordu. Tüm planları alt üst olmuştu ve Kyungsoo bunu anlıyordu. Babası yine de oradaydı ve muhtemelen gerçekte birinin yapabileceğinden daha fazla annelik yapmıştı. Hakikaten de annesinin o çocukken gitmiş olmasına memnundu çünkü tüm hayatı boyunca ebeveynlerinin o boktan ilişkisine katlanabileceğini sanmıyordu.


Kapalı tuvalet kapağının üstünde oturup telefonunun zamanlayıcısının durmasını sabırla beklerken, annesinin bombok olmuş hayatının, muhtemelen kendisininkini düzene sokmak istemesine neden olan şey olduğunu düşünüyordu.


Fakat ne kadar çok çabalarsanız çabalayın, işlerin asla planladığınız gibi gitmediğini biliyordu. Annesinin boktan bir ebeveyn olmayı planlamadığını biliyordu. Baekhyun ve Chanyeol ortaokulda birbirlerinin en azılı düşmanları iken birbirlerine aşık olmayı planlamamışlardı.Kıçı başı tamamen dağıtmayı ve Kim Jongin ile yatmayı kesinlikle planlamamıştı.


Telefonundaki zamanlayıcı bipledi ve elleri beklemekte olduğu nesneye uzandı. Sonuçları okumadan önce derin bir nefes aldı. Aptal bir gülen surat onu selamlamıştı ve kendi dudakları sinirle büküldü.


Do Kyungsoo birçok şey planlamıştı, hamile kalmaksa kesinlikle bunlardan biri değildi. 


"Hassiktir."


BÖLÜM SONU 

Ç.N: Eveet, nasıldı ? :D Kısa bir açıklama bölümü gibi bir şeydi, bölümlerin de çok aşırı uzunlukta olmadıklarını da belirteyim. Bakalım sonraki zamanlarda işler nasıl ilerleyecek, fici daha önce okumadığım için bilmiyorum. İngilizcesinden okumuş olanlar spoiler vermesin lütfen :DD.D:d.d:d.Dd.:d Hatalarım varsa affola, halen çaylağım :') Okuduğunuz için teşekkürleeer :**


Knocked Up ★ [ÇEVİRİ]Where stories live. Discover now