10- Unicorn'un Doğum Günü Pt. 1

5.7K 349 98
                                    


Knocked Up

Yazar: jjokkomi

Çeviri: Minnie Hyung


BÖLÜM 10 Part 1

Kyungsoo baş ağrısıyla uyandı ancak bulantısı yoktu. Yatağında uzanırken hangisinin daha kötü olduğunu merak etti. Yatağının yanındaki alarmlı saati görünce homurdandı, parlak kırmızı rakamlar sekiz buçuğu gösteriyordu. Hafta sonuydu ama buna rağmen vücudu uyumayı reddediyordu. Ona sorarsanız, bu tamamen saçmalıktı.

Geçen hafta yaşananlar onu hâlâ kötü etkiliyordu. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak tükenmişti. Hamile olduğunu öğrenmişti. En yakın arkadaşıyla 'kavga' etmiş ve Jongin onu reddetmişti ki bunların tümü üç gün gibi kısa bir zaman içinde yaşanmıştı. Sadece üç gündü fakat on gibi hissettiriyordu.

Dün gece saat dokuzu vurur vurmaz babasına iyi geceler demiş ve doğruca yatağına gitmiş, başı pofuduk yastığa düşer düşmez de uykuya dalmıştı. Pijamalarını bile giymemişti.

Dolayısıyla sonraki on beş dakikayı yatağında uzanıp Yixing'e altıdan sonraki partisi için ne alabileceğini tasarlayarak geçirdi. Kendi hayatına o kadar dalmıştı ki bugün onun doğum günü olduğu gerçeğini ihmal etmişti. Mükemmeliyetçi biri olarak, arkadaşlarına daima hediyeler almış ve iki hafta önceden hazırlanmıştı. Ancak iki hafta önce hasta hissetmeye başlamıştı.

İlk başta, okulunda bir sürü insan olduğunu göz önünde bulunduracak olursa, kolayca yakalanabileceği bir mide rahatsızlığı olduğunu düşünmüştü. Ancak pazartesi olup da hâlâ iyileşmeyince, belki de virüsten olmayabileceğini düşünmeye başlamış ve ardından hamile olabileceği gerçeği ona tokat gibi vurmuştu. Salı günü ilk gebelik testini aldığı zaman soğuk terler döküyordu.

Emin olmak için, şehirdeki self servis cihazlarının olduğu büyük süpermarkete gitti, böylece yargılayıcı ve tuhaf bakışlarla uğraşmak zorunda kalmayacaktı. Marketten çıkar çıkmaz plastik torbayı sırt çantasına adeta tıkıştırmıştı.

Uyumaktan daha fazla hiçbir şey istememesine ve her şey bir rüyaymış gibi davranmasına rağmen o gece akşam yemeği gayet normal geçmişti. Sözde sakindi. Babasının onu endişeli görmesine ya da sorular sormasına izin veremezdi.

O gece gebelik testini aldığında ve küçük gülen surat belirdiğinde, tüm dünya durmuş gibi görünüyordu. O zamandan beri aklından çıkmayan gülen surattan başka bir şey düşünemiyordu. Yixing'in doğum günü çoktan unutulmuştu.

Ne kadar da boktan bir arkadaştı.

Tüm bu dramı unutmaya ant içerken baş ağrısı yavaş yavaş yok oluyordu. Hiç olmazsa bugünlük. Tüm dikkatini arkadaşına adayacaktı. Jongin'le Chanyeol'ü boşverin.

Gülümseyerek oturdu ve gerindi, ufak bir esneme dudaklarından kaçıvermişti. Gözlerini ovalayıp uykusunu açtı ve ona on kalayı gösteren saate baktı.

Duşunu aldı ve ardından kahvaltısını yaptı, o zamana kadar kusmazsa.

Telefonunu alarak mesajlarını kontrol etti, bir tanesi dün akşam Jongdae'den ve öteki de Tao'dandı. Tuhaftı ama Çinli çocuğun ona bu kadar destek olmasından mutlu hissetmesine engel olamıyordu. Tabii ki en yakın arkadaşlar değillerdi ancak Tao onunla konuştuğunda, kendi hayatını ona açtığında, bu onu daha iyi hissettirmişti. Tao'nun babası tek başına bir çocuk yetiştirebildiyse, kendisi de neden yapamasındı öyle değil mi?

Yine de bu düşünceleri bir kenara itti, bugün kendini alt üst etmek istemiyordu. Yixing'in doğum günüydü ve hâlâ ona bir hediye alması gerekiyordu. Düşüncelerinin duşta amaçsızca zihninde dolaşmasına izin verdi.

Knocked Up ★ [ÇEVİRİ]Where stories live. Discover now