45- 'Çıtır' Tavuk

2.3K 126 46
                                    

Knocked Up

Yazar: jjokkomi

Çeviri: Minnie Hyung

BÖLÜM 42

28 Aralık Perşembe, 17. Hafta 5. Gün

"Rezalet bu!" Kyungsoo kanepede sefil bir hâlde sızlandı. Jongin Luhan ile birlikte takım elbisesini alıp tadilata vermeye gittiğinden yapacak hiçbir şeyi olmayarak koltukta sinmişti. Annesi arayıp Hyuk'un hastalandığını ve onun etrafında olmaması gerektiğini söylediğinden kendi takım elbisesini Noel'den sonraki gün halletmişti. Heves kırıcıydı ama belki de Jongin'in, diğer sülalesiyle tanışmasına henüz hazır değildi.

Bu yüzden eve gelip de saat gece yarısını vurunca resmî olarak cezalı duruma düşmeden önce günlük işlerini halletmiş ve deneme kabininde Jongin ile seks yapmıştı.

Ve bu berbat bir durumdu.

"Babaaaaa!" Yerinden bağırdı, yüzünde bir somurtma vardı ve eğer kendisi işkence çekiyorsa, babasının da çekeceğine karar vermişti. Babası şu an mutfakta Jaejoong ile beraber Chanyeol'ün ona verdiği pudingi yapıyordu.

"Efendim?" Adam salona başını uzatıp beklentiyle ona baktı.

"Bezdum da bezdum!" Atarlanıp çocuk gibi ayaklarını yere vurarak belirtti. Cezalı olalı sadece iki gün oluyordu ve şimdiden salt evde aylak aylak takılmaktan çıldıracaktı.

"Televizyon izle."

"Hiçbir şey yok!"

"Bilgisayarını aç."

"Çok sıkıcı! Cezamı kaldır!" Adamın pes edip arkadaşlarıyla sinemaya gitmesine izin vereceğini umarak doğruldu ve babasına dudaklarını büzerek sızlandı. Hediyeleşmek için Noel'de onlara geldikleri zaman kararlaştırmışlardı ve onlara gelemeyeceğini söylerken sadece keder içinde oturabilmişti.

"Olmaz Kyungsoo." Babası mutfağa dönmek için onu yalnız bırakmadan önce sertçe belirtti.

"Afkur!" Hafif bir öfkeyle kollarını göğsünde bağlayarak bağırdı. Lanet olası 'Maide'nin Altın Günü' filmini izlemeye gitmek istiyordu! Evde babasıyla sıkkın sıkkın oturmak değil.

Jaejoong yüzünde parlak bir gülüşle odaya girdi, sarıya boyadığı saçları güzelce parlıyordu. Kyungsoo iyi göründüğünü düşünüyordu, o da saçını boyamak istiyordu ancak malum nedenlerden ötürü yapamazdı.

"Al bakalım!" Jaejoong cırlayıp ona boş boş baktığı bir düğün dergisi uzattı. "Düğününü planla." Büyük olan açıkladı ve bir yığın çiçek göstermek için bir kitapçık açtı. Her renk her ebat vardı ve bunun evlilikle ne alakası olduğunu merak ediyordu.

"Ama hyung, babam Jongin mezun olana kadar beklemek zorunda olduğumuzu söyledi. Olmasına yaklaşık üç yıl olan bir düğünü şimdiden planlamanın ne anlamı var?" Dergiyi yanına koyarken sordu.

Jongwoo ile Yoojung Noel günü geldiklerinde, elbette adam aileye yasal olarak katılacağına sevinmişti ancak ikisi de çok genç olduklarından endişeleniyordu da. Hoş bir istişareden sonra ikisinin babaları da Jongin mezun olduktan sonra, eğer hâlâ istiyor olurlarsa, evlenebileceklerine karar vermişlerdi.

"Öyleyse bunu al."

Başka bir katalog uzattı, bu defa tamamen bebek eşyalarıyla doluydu. Bebek arabaları, araç koltukları, başlıklar, bir bebeğin ihtiyaç duyabileceği veya isteyebileceği her şey.

"İstediğini seç, ben ve baban Yunwoo için alacağız."

Eline bir kalem verildi ve Jaejoong babasına öğle yemeğini hazırlamaya yardım etmek için mutfağa gitmeden önce saçlarını karıştırdı. İlk sayfayı çevirip araç koltuklarını görmeden önce gürültüyle iç çekti.

Knocked Up ★ [ÇEVİRİ]Where stories live. Discover now