11- Unicorn'un Doğum Günü Pt. 2

4.7K 341 69
                                    

Knocked Up

Yazar: jjokkomi

Çeviri: Minnie Hyung


BÖLÜM 10 Part 2

7 Ekim Cumartesi

"Sağol." Jongin, Baekhyun kendisine taze dondurulmuş bezelye paketi verirken mırıldandı. Pek de buz torbası sayılmazdı ancak şimdilik işe yarar bu vardı. Poşet yüzüyle temas ederken mızırdandı. Şişmiş burnu zaten dokunulmaya karşı hassastı. Kırılmamış olmasını umuyordu yoksa annesi çok daha büyük bir sürtük halini alacaktı. 

Odanın karşısındaki yerinden açıkça Chanyeol'e dik dik bakmaya başladı. O da şu an küçük bir dondurulmuş mısır poşetiyle dağılmış eliyle ilgileniyordu. En azından onun yüzü de bu süreçte deve zarar vermeyi başarmıştı.

Hepsi Baekhyun'un oturma odasındalardı. O ve Chanyeol odanın karşılıklı tarafındaydılar, Chanyeol televizyonun yanındaki sandalyede ve kendisi de Sehun ile birlikte kanepenin üzerindeydi. Baekhyun odanın ortasında ayakta duruyordu, elleri kalçasındaydı.

Az önce Sehun ve Baekhyun, Chanyeol'ü Jongin'in üzerinden kelimenin tam anlamıyla sürükleyerek almışlardı. Büyük olandan birkaç sağlam yumruk yemişti, çünkü ona resmen yeniliyordu. En çok hasarı burnu almıştı ama oldukça emindi ki yerde yuvarlanırlarken karnına bir seferden daha fazla vurulmuştu. Denemek için göğüs kafesine bastırdı ve sızlandı. Evet, kesinlikle orasından da yumruklanmıştı.

"Her ikiniz de testesteronla dolup taşan gerzekler olma işini hallettiğinize göre, şimdi birisi bana Tao'nun nerede olduğu ve burada neler olup bittiği konusunda bilgi versin lütfen."

Baekhyun patladı. Sinirliydi, önce iki kişi için daha fazladan pizza parası vermiş ve ardından Chanyeol, Jongin ile kendisi ve Sehun'un bitirdiği bir kavgaya girişmişti, bu çok komikti.

Pizzalar birkaç dakika önce gelmişti. Kurye, koltuğun üzerinde iki tane hırpalanmış ergeni görünce ona tuhaf tuhaf bakmıştı ve bu utanç vericiydi.

"Eee?" Kimse bir şey söylemeyince parlamıştı.

"Tao bana kızgın... O yüzden bana aynı zamanda kızgın olan Kyungsoo ile birlikte. Temelde herkes bana kızgın." Sehun, koltuğun üzerine çökmeden önce açıkladı ve bir parça pizzaya uzandı.

"Niye kızgınlar sana?" Chanyeol ve Jongin'e tabaklarını uzatmadan önce oturarak kendi pizza dilimine uzanırken sordu. Eğer terapi seansı yapacaklarsa, bari yemek yerken yapsınlardı.

"Bebeği aldırmakla ilgili bir şeyler söylemiş olabilirim..."

"Bunu mu söyledin?! Hem de Tao'nun önünde?!" Pizzasını tabağa düşürerek ciyakladı. Sehun'un bir budala olabildiğini biliyordu ancak tamamen bir geri zekalı olduğunu da sanmıyordu.

"Evet biliyorum biliyorum. Düşüncesizdim. Ancak Kyungsoo'ya söylemiş ve görünüşe bakılırsa şimdi tamamen kankitoş oldular." Yüzünde bariz bir kıskançlık varken homurdandı. Baekhyun gözlerini devirmişti.

"Sadece düşünmek için zamana ihtiyacı var." Diye önerdi. Sürtüklük edip çocuğu şamarlamak istese bile, yine de bilge bir hyung olması gerekiyordu. Tao'yu tanıyordu, çocuk hassastı ama kin tutan biri değildi, birkaç günde yelkenleri suya indirirdi, belki de daha erken.

"Peki ya sen?"

Jongin bakışlarını pizzanın üstünden aldığı zeytinlerden kaldırdı. Bir eliyle buzu çözülen bezelyeleri tutarken diğeriyle bol miktardaki peynirden aptal sebzeleri ayırma girişiminde bulunmak zordu. Çok aç olmasaydı şimdiye bırakmıştı bile.

Knocked Up ★ [ÇEVİRİ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin