5- Do U-Know ?

5.9K 382 46
                                    

Knocked Up


Yazar: jjokkomi

Çeviri: Minnie Hyung


Ç.N: Bilmeyenlerimiz için; U-Know, Yunho'nun sahne adı.


BÖLÜM 5

Kyungsoo, kuzeninin adına inene kadar rehberindeki isimleri aşağı indirdi. Yeşil arama butonuna bastı. Telefon bir kez, iki kez, üç kez kaldı ve dördüncü bipleme başlamadan birisi cevap verdi.


"Kyungsoo !"


Kyungsoo kaşlarını çattı çünkü Joonmyun'u değil, Minseok'u aradığına yemin edebilirdi. İkinci kez kontrol etmek için telefonu uzaklaştırdı ve ekran kendisiyle Minseok'un resimlerini gösterince cevap verdi.


"Joonmyun hyung, neden Minseok hyungun telefonuna sen cevap veriyorsun ?"


Joonmyun ile konuşmak istemediği için değildi, kuzeni iyiydi fakat Minseok neler olduğunu zaten biliyordu ve Joonmyun'un tavsiyeleri genellikle Kyungsoo'yu kuzeninin uyuşturucu alıp almadığını düşündüren antika atasözleriyle sonuçlanıyordu.


"Oh şu an biraz meşgul o. Annem ona bağırıyor." Bir kıkırdamayı, halasının bağırırkenki bariz cırtlak sesini ve tırnak içinde "bu boktan şey için fazla genç olduğunun" söylendiğini duyabiliyordu. Kyungsoo gözlerini devirmişti. Joonmyun şu an muhtemelen rüyasını yaşıyordu.


"Evet, duyabiliyorum."

İç çekti ve mahallesine yönelirken boş soda kutusunu tekmeledi.


"Bir şey mi lazımdı ?"


"Şey aslında Minseok hyungdan bazı tavsiyeler--"


"Tavsiye mi ?! Ondan mı ?! Niye ben değil, huh ? Ben de harika tavsiyeler veririm ! Niye onu benden daha çok seviyorsun ? Tüm bu Yixing mevzusu yüzünden mi ? Üzgün olduğumu söyledim ve onun Kris'i var şimdi ! Oh lafı geçmişke--" (Ç.N: ALLAH BİR ÇENE VERMİŞ...)


"Tanrım, Joonmyun hyung kapa şu lanet çeneni." Kyungsoo homurdandı çünkü tam olarak bu nedenle büyük olandan yardım istemezdi. Aşırı abartıyordu.

"Hayır, Yixing ile ilgili değil, o konuyu uzun zaman önce hallettim. Minseok hyung konuyu zaten biliyor, bu yüzden seni aramadım hyung."


"Oh, pekala bu garip."


"Evet."


"Şey uhm. Ona aradığını söyleyeceğim. Babam daha şimdi eve geldi." Bir ayak sürtme ve ardından hıçkırıklar duyuldu.


Ailesi neden bu kadar duygusaldı ? Bekle... eniştesi miydi o ? Joonmyun'u çağıran bir erkek sesi duyduğunda sormak üzereydi.


"Ne ?! Hayır eşek şakası falan değil baba. Baba niye ağlıyorsun ? Ne demek onunla gurur duyuyorsun ? Eğer ben olsaydım öfkelenmiş olurdun !"

Knocked Up ★ [ÇEVİRİ]Where stories live. Discover now