14- Yok Kurdum Ben

6.1K 321 237
                                    


Knocked Up

Yazar: jjokkomi

Çeviri: Minnie Hyung

Ç.N: Bölümün adıyla uygun olarak EXO-Wolf öneriyorum, keyifli okumalar :dd

BÖLÜM 13

17 Ekim Perşembe

Sehun en yakın arkadaşının yüzüne bakarken iç çekti. Öğle arasıydı ve her zamanki masalarında oturuyorlardı. Baekhyun sağındaydı, Jongin onun karşısında ve Chanyeol de onun yanındaydı. Büyük olan ikili, Jongin'in tekrar salonun karşısına dik dik baktığını görmek için kendi konuşmalarına fazla dalmışlardı.

Ters bakışlarının yönüne doğru baktı ki bugün Tao orada oturuyordu. Sağında Yixing vardı ve kendi masalarından sadece sırtlarını görebiliyordu.

Ancak genç olan onu spagetti gibi görünen bir şeyle neredeyse elleriyle beslerken o an Kyungsoo'ya yandan sarılan Kim Jongdae'yi görebiliyordu. Jongin kaşığıyla pudingini bıçaklarken gözlerini devirdi.

Bu iş giderek çığırından çıkıyordu.

"Yine şunu yapıyorsun." Sütünden bir yudum almadan önce açıkça belirtti. En iyi kalite süt. Kalsiyumlu süt. 8 gram yağ oranlı süt.

"Neyi yapıyorum?" Jongin kaşığını durdurarak cevapladı. Vanilyalı pudingi sevmiyordu bile. Niye en baştan onu almıştı ki?

"Sebepsiz yere Jongdae'ye dik dik bakmayı."

"Sebepsiz yere mi? O veledizina notlarımı değiştirip beni tartakladı ve..." Sesi azaldı çünkü sırf daima Kyungsoo ile birlikte olduğu gerçeği yüzünden ondan içten içe nefret ettiğini kendine itiraf etmeye hevesli olsa bile bunu sesli olarak dile getirmeyecekti. Dile getirmek bunu gerçekleştirirdi ve ardından bu konuda bir şeyler yapması gerekecekti.

"Ya ne olacaktı? Senin yapman gerekirken Kyungsoo ile o ilgileniyor. O yüzden lagalugayı kes. Artık kıskançlık etmeye hakkın yok, Jongin."

Jongin, en iyi arkadaşının sözleriyle afallamıştı, dik bakışlarını geri kazanıp bu kez en iyi arkadaşına hedeflemeden önce bir anlığına dilini yutmuştu.

"Ne mana? Kyungsoo'ya öyle yapıştığı her an kıskanmaya hakkım var! O benim çocuğuma hamile, siktiğimin Kim Jongdae'sinin çocuğuna değil! Geçen hafta kendimi net biçimde ifade ettiğimi sanıyordum ama görünüşe bakılırsa edememişim!"

"Şu an ne kadar ne kadar gerzekçe ikiyüzlülük ettiğini biliyor musun?"

Buraya kadar; Kim Jongin'in saçmalıkları Oh Sehun'a illallah ettirmişti.

"Kyungsoo ile başkası ilgilendiği için kıskandığını söylüyorsun ama ona bu işte tek başına olduğunu söyleyen de sensin. Onun yanında olmayı reddeden sensin, o yüzden birileri senden daha taşaklı çıkıp sorumluluk almaya hazır olduğu zaman gerzek gerzek sinir krizine girme." Sehun nutkunu bitirdi, kendisiyle oldukça gurur duyuyordu.

Chanyeol ve Baekhyun gergince ikiliye bakıyordu.

"Yah! Bana onu aldırmasını söylememi söyleyen de sensin! Hangi sikimin tarafındasın lan sen?! Senin benim en iyi arkadaşım olman gerekiyor!"

Jongin kaybolmuş hissediyordu. Güvenebileceğini düşündüğü tek insan az önce ona tam olarak duymak istemediklerini söylemişti, haklı olduğunu bilse bile. Sehun'un ne olursa olsun onu desteklemesi gerekiyordu, onu küçümseyip azarlaması değil. Çükler aşkına o Sehun'dan büyüktü yahu.

Knocked Up ★ [ÇEVİRİ]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang