37- Yavru Kim

2.4K 141 40
                                    


Knocked Up

Yazar: jjokkomi

Çeviri: Minnie Hyung

BÖLÜM 36

17 Aralık Pazar, 16. Hafta 1. Gün

Yunho garaj yoluna girerken gülüyor, Jaejoong da peşine takılmış Changmin'in son randevusunda mercimeği fırına veremeyişiyle ilgili bir şeyler anlatıyordu. Cidden, zavallı çocuğun biraz tüyoya ihtiyacı vardı, bu ayki üçüncü oluyordu bu.

Kapıyı açıp dışarıdaki ışığın düğmesine bastı ve oğluyla Jongin'in nerede olduğunu merak ederek salona yöneldi. Bir homurtu duyduklarında salona girmek üzerelerdi. Jaejoong Yunho ile beraber durakladı.

"Jongin acıyor!" Oğluna ait olduğunu ayırt ettiği ses sızlandı. Yunho kafası karışarak bir kaşını kaldırdı, yerinden ayrılmayarak diğer odada neler olduğunu dinliyordu.

"Çok sert yapıyorsun..."

"Sadece gevşe!"

"Ama ellerin de çok sert!"

"Böyle sevdiğini sanıyordum?"

"Bu çok fazla!" Kyungsoo ciyakladı.

"Ah sessiz ol neredeyse bitirdim."

Oğlunun inlediğini duyduğunda gözleri pörtlemiş, sesle Jaejoong'un tüm yüzü ısınmıştı.

"Sikeyim Jongin tam orası."

"Bura mı?"

Yeni bir inleme ve evet cevabı ile Yunho ayaklarını vura vura gençlerin olduğu yere yürüdü. Jaejoong panikleyip onun peşinden gitmiş, salonda seks yaptığı için Jongin'i öldürmeden önce Yunho'yu durdurmayı umut etmişti. Yunho dik bir bakışla köşeyi döndü ve bağırdı.

"SİZ İKİNİZ YİNE NE BOKLAR YİYORS-"

Yunho Kyungsoo'yu Jongin'in kucağında, oğlanın esmer ellerini belinde ve o bölgeye masaj yaparken görünce cümlenin ortasında durdu. Az önce kendini aptal gibi gösterdiğini fark ettiğinde yüzü utançla ısınmıştı. Kyungsoo'nun gözleri parladı ve hemen kanepeden inip babasına koştu.

"Gelmişsin!" Hâlâ yüzü kızarık olan adama sıkıca sarılmadan önce neşeyle ciyakladı. "Seni özledim!" Babasını kendisine divane ederek ona dudaklarını büzdü. Oğlu hâlâ sevimliydi, on altı yaşında bile.

"Beni kapının önüne koyan sendin." Diye gülerek oğlunu alnından öptü ve taranmamış saçlarını karıştırdı. Saçlarının acilen kesilmesi gerekiyordu.

"Bir daha yapmam!" Kyungsoo inildedi ve ona daha da sıkıca sarılarak yüzünü montuna gömdü. Yunho garipçe ona bakmış ancak oğlunun ne kadar çocukça davrandığından söz açmamıştı.

O zamanlar bu genç, daha yeni yeni yürürken, o işe ya da alışverişe gideceği zaman ağlayıp sinir krizi geçirirdi. Annesinin oğlanı sakinleştirmesi sağlam bir on on beş dakikasını alırdı. Yunho çok üzülür ve bebeğini gözyaşları içinde arkasında bıraktığı için her zaman ya dondurma ya da bir oyuncakla geri dönerdi. Kapıdan girer girmez oğlu koştur koştur ona gelip bacağına yapışır, babası onu kucağına almadan onu bırakmayı reddederdi.

Şimdi de yaptığı buydu, yemek yapacağını söylemesine rağmen onu bırakmayı reddediyordu. Kyungsoo sadece sızlanıp başını salladı, inatçı bir hayır! demiş ve koala gibi babasına yapışmıştı.

Jaejoong yan tarafta onları izliyor ve ikisinin artık bu kadar iyi anlaşmalarına gülümsüyordu. Aralarındaki sorunun çözülmesine memnundu. Kyungsoo'nun, adamla ilişkisi olmasını teşvik etmesine ise özellikle memnundu.

Knocked Up ★ [ÇEVİRİ]Where stories live. Discover now