2- Muzlu Sütün Gücü

10.2K 498 255
                                    

Knocked Up


Yazar: jjokkomi

Çeviri: Minnie Hyung


BÖLÜM 2

"Siktir, hasiktir, hassiktir hasssiktir."


Kyungsoo o sabahki on dördüncü gebelik testine bakmasına rağmen bir başka şeytani gülen surat zortluyordu, ilk test çubuğu dün geceden çöp kutusunda kuzu kuzu yatıyordu.


İlk testin hatalı çıkmasını umut etmiş, hatta öyle olması için kahretsin ki dua bile etmişti ve sabahın altısına alarm kurmuştu, böylece eczaneye gidebilir ve daha fazla test alabilirdi çünkü onun hamile olabilmesinin hiçbir yolu yoktu. 


Bu yüzden, kasiyerden yargılayan bakışlar kazanarak on dört tane daha aldı fakat şans eseri soran bakışlardan kaçmış ve bir başkası onu tanımadan önce oradan çıkmayı başarmıştı.


Sonuç olarak okul için hazırlanmak yerine orada öylece durmuş, bir başka pozitif çıkan teste bakıyordu.

"Sikeyim."


Ellerini darmadağınık olmuş saçlarına sürükledi ve kalkıp bir duş aldı. Bugünkü programı çoktan bombok olmuştu, dolayısıyla duş almak mantıklı bir şeymiş gibi görünüyordu.


Suyun sıcaklığını ayarlarken telefonunu eline aldı ve arkadaşlarına mesaj atıp atmamayı düşündü. Onlar ne yapılacağını bilirlerdi değil mi ? 


Duşakabine zıplamadan önce iç çekerek Yixing, Chanyeol ve Jongdae'ye onunla her zamanki yerlerinde buluşmalarını söyleyen toplu mesaj attı.


İşi bitinceye kadar babası işe gitmek için evden çıkmıştı bile. Dolaptan bir plastik poşet alarak sırt çantasına yerleştirmeden önce tuvalete geri koşup testlerden birini poşetin içine fırlattı ve ağzını bağladı. 


Eğer çıkmazını gözden geçirmek için zaman istiyorsa, gerçek bir kahvaltı için vakti olmadığına karar vererek tahıl gevreğini aldı ve geçtiğimiz bir buçuk hafta içinde olduğu gibi midesinin yiyeceği reddetmemesini umdu. Öğlen ve akşam yemeğiyle idare edebiliyordu fakat kahvaltı tamamen başka bir hikayeydi, sabah bulantıları sağolsun.


Mutfağın yanındaki çengelden evinin anahtarlarını alarak kapıdan çıktı ve okuluna yöneldi. Normalde binanın yanında bir durak olduğundan otobüse binerdi ve çok yürümek zorunda kalmazdı, fakat sabahın çoğunu testi testi muzlu sütü götürmekle harcadığından (hiç sevmediği halde), on dördüncü gebelik testine işemeye yetecek kadar çiş üretmişti. Bu yüzden okul yolundaki üç bloğu yürümeye razı olmalıydı.


Mükemmeliyetçinin biri olarak, normalde okulun başlamasından tam bir buçuk saat önce saat sekiz civarında okulda olurdu. Sırf tüm ödevlerini yaptığına emin olmak ve takip eden haftaki derslerden önde olmak için. Bugün muhtemelen en erken bir saatten biraz az bir sürede gidecekti ve o aptal partiye gitmesini sağladığı için ilk olarak Chanyeol'ü zihnen lanetledi.


*****


"Eee, Kyungsoo'nun mesajını aldın mı ?"

Knocked Up ★ [ÇEVİRİ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin