3- Unicorn ve Baozi

7.3K 412 120
                                    

Knocked Up


Yazar: jjokkomi

Çeviri: Minnie Hyung


BÖLÜM 3


Kyungsoo, büyük kuzeninin yüzünün şu an öfkeli olduğunu idrak ederken yutkundu. Minseok, baba tarafından en büyük kuzeniydi ve aynı zamanda Joonmyun'un da ağabeyiydi. Joonmyun ve Minseok'un ne kadar da farklı oldukları, onu şaşırtmakta asla başarısız olmamıştı.

Joonmyun'un odası çarşamba pazarı gibiyken, Minseok ise düzen manyağıydı. Joonmyun sporda berbatken Minseok sizi herhangi bir şeyde ve her şeyde yenebilirdi. Paylaştıkları ortak tek şey soy adlarıydı ve her ikisi de zeki olmalarına karşın, bu tartışılabilirdi. 

Minseok ona her zaman bebek erkek kardeşi gibi davranmıştı ve bazen Minseok'un, arkadaşlıklarını gerçek kardeşliklerine tercih ettiğini düşünürdü. Minseok, şu ana kadar ona el bebek gül bebek davranmıştı ve onun öfkeli suratını görmek, midesine taklalar attırıyordu. Minseok ona asla kızmazdı, ama şu anda kıçına tekmeyi geçirebilecekmiş gibi görünüyordu.


"Merhaba hyung... Burada ne yapıyorsun ?" Kyungsoo gülümseme girişiminde bulundu fakat işe yaramış görünmüyordu, çünkü Minseok'un ifadesi sanki mümkünmüş gibi daha da kötüleşmişti, ve salak gibi hissediyordu. Arka tarafta Jongdae'nin kıkırdaması duyulabiliyordu. Minseok'un bakışları yüzünü terk etmemişti ve Luhan hala öküzün trene bakması gibi bakıyordu.


"Ben mi burada ne yapıyorum ? Asıl sen burada ne bok yapıyorsun ?! Okulda olmalıydın !" 


Onun tiz bağrışıyla herkes korkmuştu. Luhan sonunda şoku atlatmış gibi görünüyordu ve şimdi sinirlenmenin ötesine geçmiş erkek arkadaşından çekiniyordu. Öfkeli bir Minseok, korkunç bir Minseok idi.


"Şey, iki insan seks--"


"Çeneni kapa Jongdae." Minseok pat diye söyledi ve Jongdae, Yixing ve Luhan'ın gözlerini devirmelerine sebep olarak Joonmyunnie'ye söylüyordum, diye mırıldanarak sustu.


Kyungsoo cevap vermek için ağzını açtı fakat evren ona orta parmağı çekmişti ve hemşire çıkagelip Minseok'un kanını alma sürecini başlattı.

Kendi yatağına geri döndü ve esmer saçlının ona halen göndermekte olduğu bakışlardan kaçındı. 

Dürüst olmak gerekirse Minseok'un bir şeylere sinirlendiğini ömründe sadece iki sefer görmüştü. İlk seferinde altı yaşındaydı ve Junmyeon biraz bokluk yapıp Minseok'un dondurmasını çalmıştı. Joonmyun bir daha asla yemek ve hyungu arasına girmemeyi öğrenmişti.

İkinci seferinde Luhan geçen seneki bir partide biraz fazla sarhoş olmuştu ve kazara Kris'i mıncıklamıştı. Olay pek de iyi gitmemişti ve Luhan, yırtık dondan fırlar gibi tekrar gelmeden önce Kyungsoo'nun kuzeninin bir cinayet işleyip işlemediğinden endişelenmesine neden olarak iki gün ortadan kaybolmuştu.

Ve şimdi Minseok'un kendisi yüzünden öfkeyle bakması tamamen üzücüydü ve yeniden ağlayacakmış gibi hissediyordu.

İç çekti ve tırnaklarını kemirdi, gergin olduğu zamanlarda yaptığı bir alışkanlıktı. Yixing yatağa zıpladı ve Kyungsoo'ya yeniden sarılarak yatıştırıcı bir şekilde sırtını okşadı. Jongdae de yatakta onlara katıldı ve kendi başını Kyungsoo'nun omzuna yasladı. 

Knocked Up ★ [ÇEVİRİ]Where stories live. Discover now