58- Acısıyla Tatlısıyla

1.8K 118 85
                                    

Knocked Up

Yazar: jjokkomi

Çeviri: Minnie Hyung

BÖLÜM 54

18 Mart Pazar, 29. Hafta 1. Gün

Pazar günü çabucak gelmişti ve Yunho iki gencin evde, kanepenin üzerinde moral bozmalarını izlerken kötü hissediyordu.

Kyungsoo'nun öğle yemeği vaktinden önce eve gitmek için bu sabah ayrılması gerekiyordu ama Jongin az önce köpeği ölmüş gibi görünürken bu bariz bir biçimde olmamıştı.

"Bir gün fazladan kalamaz mıyım? Lütfen?" Kyungsoo sızlandı ve Yunho iç çekti.

"Ananın bundan hoşlanacağına şüpheliyim." Birbirlerine zaman ayırabilmeleri için salondan çıkmadan önce meyve suyu bardağını gence uzatarak yanıtladı.

Bu hafta vaktini Kyungsoo ile geçirmişti ve gerçekten de oğlu yedi yirmi dört yanında olmadan bir şekilde işlerini görebiliyordu. Oysa Jongin, nedense, yapamıyordu.

Oğlan depresyon yumağıydı, tüm gün somurtmuş ve Kyungsoo'yu bırakmayı reddetmişti. Çantası kapının yanındaydı ama eve gidip acı çekmek istemiyordu.

Kyungsoo ile kalmak istiyordu ama Kyungsoo da gideceği ve yeniden yalnız kalacağı için yapamıyordu.

Annesi arayıp trafiğe kalmak istemiyorsa birazdan yola çıkması gerektiğini söylemeden önce günün kalanını yatakta sarılıp yatarak geçirdiler.

Ve böylece kendilerini garaj yolunun ucunda dikilirken buldular, Kyungsoo'nun arabası arka koltuktaki Janggu ile çoktan toplanmıştı. Jongin'in babası da yoldaydı ve az sonra geleceğinden fazla zamanları kalmamıştı, ağlamak istiyordu ama Kyungsoo da istediğinden bunu yapamazdı. Şu anda erkek olmalıydı.

"Sadece iki hafta." Şimdiden gözlerinde yaşlar olan büyüğe söyledi. "Her gün arayacağım, biliyorsun."

"Evet." Kyungsoo zamanları gittikçe daralırken ona sarılmadan önce burnunu çekerek başını salladı. "Her gün arayacak mısın?"

"Her gün." Diye söz verdi. "Bir miktar zavallı olacağımdan gün içinde birkaç kez hatta."

Kyungsoo öne uzanıp onu öpmeden önce boynunu gıdıklayarak kıkırdadı.

"Seni seviyorum." Jongin'in babasının geldiğini duyarlarken geri çekilmeden önce esmer oğlanın boynuna gömülerek mırıldandı.

"Sadece iki hafta mı?" Genç olan sızlandı ve başını salladı, yollarını ayırmadan önce onu tekrar öptü ve seni seviyorum dedi.

İki hafta, diye mahalleden çıkarlarken Jongin kendi kendine düşündü. Sadece iki hafta daha.

--------------------

26 Mart Pazartesi, 30. Hafta 2. Gün

Jongin kafası patlayacakmış gibi hissediyordu. Kızartmalarına bakarken başı zonkluyordu ve yemeğini yiyip sağlıklı falan olması gerektiğini biliyordu ama dönem sonunun stresi onu olumsuz etkiliyordu. Futbol antrenmanları, dans provaları, ödevler, Kyungsoo'yu aradığından emin olmak, ailesiyle uğraşmak, daha çok futbol, daha çok sınav, Kyungsoo'nun uyuyamadığı için gecenin bir körü onu araması.

Hepsi çok fazlaydı ve beyni yanmıştı. Beli ağrıyordu, birinin bacağına yanlışlıkla tekme attığı yer acıyordu ve telefonu hiç şüphesiz Kyungsoo'dan bir mesajla titriyordu.

İnledi, başını kollarına gömdü ve yemekhanedeki gürültüyle yemeğini görmezden geldi.

"İyi misin?" Yixing sordu. Genç olanın Kore Savaşı'ndaki tüm tarihleri söylemesine neden olarak onu dürttü. Sehun onu yatıştırmadan önce gözleri pörtlemişti.

Knocked Up ★ [ÇEVİRİ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin