56- Bahar Tatili Pt. 1

2.1K 115 42
                                    

Knocked Up

Yazar: jjokkomi

Çeviri: Minnie Hyung

BÖLÜM 53 Part 1

9 Mart Cuma, 27. Hafta 6. Gün

Yunwoo patlıcan boyutundaydı, en azından gebelik kitabının ona söylediğine göre. Jongin aynı anda çok iş yapıyordu, büyük olan salata soslu havuç yiyip kitap okurken Kyungsoo'nun ayaklarına masaj yapmaktaydı. Önceden tüm kitabı okumuştu ama birçok şeyi unutmuştu da.

Bu çoğunlukla doğum zamanının oldukça yaklaştığı son üç aylık dönemi aklından çıkarmaya çalıştığı içindi ve bu onu gök gürültüsünden daha çok korkutuyordu.

Açıkçası Kyungsoo'nun bu konuya değinmemesine şaşırmıştı ama bunun iyi bir şey olduğunu varsayıyordu. Ve Kyungsoo'nun da korkması gerekmiyor muydu? Tüm bunları yaşayacak olan oydu. Belki de henüz düşünmemişti? Bahsetmeli miydi?

Niye bu kadar karmaşıktı ki?

Homurdanarak kitabı kapattı, kâsesi için göbeğini kullanmayı komik bulan büyüğe yan gözle bakıyordu. Öylece bakıyor ve gülüyordu ve bu aslında bir nevi komikti ama Kyungsoo böyle bir zamanda devasa karnına nasıl gülebiliyordu?

"Kyungsoo?"

"Hm?" Büyük olan başını kaldırmadı, kâsenin fotoğrafını çekebilmek için telefonunu düzgünce ayarlamaya çalışıyordu.

"Yunwoo doğduğunda, ben şey ııı..." Sessizleşti, doğumhanede gerçekten olmak zorunda mı diye nazikçe nasıl soracağını bilmiyordu.

"Ne olmuş?" Kyungsoo nihayet başını kaldırdı, telefonunu kenara koydu ve kâseyi sehpaya koymak için öne eğildi.

"Şey, ııı, onu doğurttuklarında, orada bulunmak zorunda mıyım?" Hızla söyledi, inleyerek başını kaldırdığında Kyungsoo'nun yüzündeki gücenmiş ifadeyi görmüştü. Ov yo.

"Niye kendi öz oğlunun doğumunda bulunmayacakmışsın?" Kyungsoo öfkeyle sordu. Jongin ellerinin hafif yumruk olduğunu fark etmişti, bu da bunu teklif dahi edebildiği için yumruğu yemek üzere olması demekti.

Gürültüyle yutkundu, büyüğün gözlerine doğrudan bakmamaya çalışıyordu. "Çünkü bu iğrenç."

Kulağa sadece kanlı ve korkunç geliyordu. Zihninde canlanan görüntüyü sevmemişti ve ya kusacak ya da bayılıp gidecekti. Sadece düşünmek bile midesini bulandırmıştı açıkçası. Şu an yapmaya çalıştığı şey buydu dürüst olmak gerekirse ancak Kyungsoo son derece öfkeli görünüyordu.

"Haa, demek oğlunun doğumu iğrenç ama onu yapmak değil, öyle mi?" Büyük olan tersleyerek kanepedeki yerinden ona dik dik baktı ve bacaklarını anında kucağından çekti.

Jongin iç çekti; çenesini kapalı tutması gerektiğini biliyordu. "Alakası yok Kyungsoo." Diye ofladı.

Aptalca olsa bile bebek yapmak ile seks yapmak, birlikte düşünmek istemediği tamamen farklı iki şeydi.

"İyi, gelme. Umurumda değil." Kyungsoo öylece söyleyip kollarını bağlayarak asık suratıyla televizyona baktı.

Jongin ortada büyütecek bir şey yokken Kyungsoo'nun meseleyi büyüttüğünü söylemek istiyor ama aynı zamanda gereksiz bir kavga başlatmak da istemiyordu ki kendini savunmaya kalkarsa olacak olan buydu. Her türlü kaybedeceğinden sadece çenesini kapalı tuttu.

Ve Kyungsoo'nun şu an kendisine kızgın olduğunu biliyor ama nedenini anlamıyordu. Başka her şey için yanında olduğu sürece tüm o tantanayı görüp görmemesinin ne önemi vardı?

Knocked Up ★ [ÇEVİRİ]Where stories live. Discover now