57- Bahar Tatili Pt. 2

1.6K 99 65
                                    

Knocked Up

Yazar: jjokkomi

Çeviri: Minnie Hyung

BÖLÜM 53 Part 2

13 Mart Salı, 28. Hafta 3. Gün

Baekhyun ile Chanyeol geldikten sonra ev ana baba gününe dönmüş, çok geçmeden Tao ile Sehun gelmiş ve onları tavuk kanat ile pizza getiren Joonmyun izlemişti.

Burada olmayanlar Minseok ile Luhan gibi Yixing ile Kris idi ama iki çift de baş başa zaman geçiriyormuş gibiydiler ve Kyungsoo bunun "çiftsel işler" yapmak için bir şifre olduğunu biliyordu.

Şu an Chanyeol ile Joonmyun karaokede kendilerini rezil ediyorlar, aşk şarkısı olması gereken bir parçayı söylüyor ve şarkının içine ediyorlardı. Kuzeni aslında notayı tutturabildiğinden Kyungsoo onun bunu bilerek yaptığını biliyordu ama Chanyeol tutturamıyordu ve şarkı söylemeyi gerçekten bilen biri olarak resmen kulakları kanıyordu.

"Sesi aynı can çekişen bir kuş gibi çıkıyor." Jongin Baekhyun'un onu duymaması için ihtiyatlı olmaya çalışarak bıyık altından kıs kıs gülüp fısıldadı.

"Onunla dost olmam tam bir kepazelik." Kyungsoo ağzını tıka basa pizzayla doldururken başını sallayarak cevapladı.

"Neden sen çıkıp da şarkı söylemiyorsun peki?" Sehun sordu. Tao güldü, boğazına kaçmasıyla sonuçlanırken neredeyse sodasını püskürtecekti.

Kyungsoo alışıldığı gibi dik dik baktı ve Jongin iç çekti, yine pizza isteyip istemediğini sorarak nişanlısının dikkatini dağıttı. İşe yaramıştı ve Sehun bir yeni güne daha uyanabilecekti.

Chanyeol ile Joonmyun herkesin kulak zarlarını patlatmaktan nihayet tatmin olduklarında film izlemeye karar verdiler, film nedense laklaklara dönüşmüştü, nihayetinde 'daha önce hiç...'** oyununu oynuyorlardı ve Kyungsoo'nun sadece bir parmağı kaldığı için Jongin ağlamak üzereydi.

Arkadaş grupları tam bir sapık olduğu için neredeyse her şey cinsellikle ilgiliydi, Joonmyun kazanmıştı ve tüm bir el ve birkaç parmak ile kendisi ikinci sıradaydı. Jongdae'nin iki parmağı kalmıştı ve Joonmyun öfkeli görünüyordu, Baekhyun'un da Chanyeol gibi bir eli havadaydı. Tao'nun altı ve Sehun'un dört parmağı vardı.

Neden ortamdaki cinsel hayatı en hareketli kişiyle birlikte olmuştu ki? Bu nasıl mantıklı olabilirdi? Sehun Tao ile tanışmadan önce fazlasıyla dalgasına bakmıştı, en azından öyle diyordu ama belki de bunlar birer lafügüzaftan ibaretti.

Vay şerefsiz.

"Daha önce hiç hamile kalmadım!" Jongdae kıkırdarken Kyungsoo hırlıyordu.

"Bu adil değil! Seni veledizi-"

Nişanlısı gencin annesine hakaret etmeden Jongin elini Kyungsoo'nun ağzına kapadı ve Jongdae sadece daha çok güldü, Baekhyun ile Chanyeol de ona katılmıştı.

"Küfür yok, Yunwoo seni duyabiliyor." Kyungsoo onu ısıramadan elini ağzından çekerek azarladı. Daha önce olmuştu ve bunun onu tahrik ettiğini itiraf etmekten nefret ediyordu. Nefsi müdafaa olarak, o zaman çok yorgun olabileceğini düşünüyordu.

"Hamile kalmam benim suçum değil." Kyungsoo somurturken atarlandı ve surat asarak kollarını bağladı. "Senin suçun, aptal çükünün ve aptal sperminin suçu. Senden nefret ediyorum."

Jongin buna gülse miydi, gururlansa mıydı yoksa gücense miydi bilmiyordu.

Bir yandan, ilk sevişmelerinde Kyungsoo'yu hamile bırakmıştı. Kondomsuz seks yaptığı ilk seferinde. Bu bir rekor falan olmalıydı. Ve üstelik bir oğlu olacaktı. Ailesi o doğmadan önce iki kez denemişti. Herhâlde şanslı falandı.

Knocked Up ★ [ÇEVİRİ]Where stories live. Discover now