7- Öpüşken Soo

6.9K 428 65
                                    

Knocked Up


Yazar: jjokkomi

Çeviri: Minnie Hyung


Ç.N: Bölüm bahane Zep aşkımın editi şahane fndsjkfnsj

BÖLÜM 7

5 Ekim Perşembe

Kyungsoo'nun ciddi anlamda nefret ettiği bir öğretmen varsa, bu kesinlikle Bay Shin idi. Adamın bütün integral konularını öğretiyor olması zaten yeterince kötüydü ama bunun yanında yaşlı, gürültücü ve de kabaydı. Konuşurken tükürmesi de cabası. Ön sıra, pencere kenarındaki son sandalye hariç tamamen terk edilmişti, herkes ilk haftadan yerlerini aldığında 'Tüküren Shin' dedikodusunu biliyordu. Herkes, her şeyden bihaber nakil öğrencisi Eunji tek boş yere oturduğunda onun için üzülmüştü.

Kyungsoo'nun öğretmenini sevmemesinin birçok nedeni vardı, bir tanesi adamın antika olmasıydı. Kimsenin telefonunu çıkarmasına izin vermezdi ve eğer yakalanırsanız, telefonunuza bir haftadan fazla el koyardı. Bay Shin çok eski kafalıydı, kırmızı kalem ve tebeşir dışında bir şey kullanmayı reddederdi. Okul, kara tahtaları bir kenara bırakmış ve beyaz tahtaları tercih etmişti fakat Bay Shin'de bunların hiçbiri yoktu. Odasında bir bilgisayarı bile yoktu ve bugünlerde her şey elektronik olduğu halde bunları devam ettirdiği bir merak konusuydu.

Bay Shin öyle antikaydı ki görünüşe göre babası liseliyken de onun öğretmeniydi, ve hocaya göre Do Yunho "gelmiş geçmiş en kötü öğrenci" idi. Herif, ergen babasından ne kadar farklı olursa olsun ona diş biliyordu; Bay Shin Kyungsoo'nun kötü biri olduğuna ikna olmuştu. Bir soru sormaya niyetlendiği zaman, cevap almaktan ziyade babasının ne kadar da kötü bir öğrenci olduğuyla ilgili laf kalabalığı dinlerdi. Bu yüzden çoğu zaman çenesini kapalı tutardı.

Ve nefreti, Bay Shin Baekhyun'u övdüğü zaman daha da tutuşuyordu, bir nevi, tam anlamıyla olmasa da, arkadaş olmalarına rağmen. Baekhyun son sınıftı; bunda özel bir marifet yoktu. Her nasılsa o kahretsin ki üçüncü sınıftı, sınıftaki en yüksek notu alması şöyle dursun integral almasına gerek bile yoktu, tüm bunlara rağmen Bay Shin onun dışında herkesi överdi. Jongdae bunun komik olduğunu düşünüyordu, fakat dürüstçe bunda komik bir taraf göremiyordu.

Chanyeol ile İngilizce dersinden çıktıktan sonra sınıfa girer girmez, yaşlı adamdan söylenmeler dışında bir şey almamıştı. Dersi daha önce eksin ekmesin veya Jongdae olsun olmasın fark etmezdi, zil çalana kadar azar yiyen kişi o olurdu. Morali, adam lanet olası yaşlı ağzını açar açmaz bozulmuştu.

İşte orada oturuyordu, cehennemden gelen baş ağrısıyla daha da öfkelenmişti ve Bay Shin de durumu biliyormuş gibi bugün fazladan gürültülüydü. Tükürüğü normal hızından daha süratle fırladığında Eunji için kısaca üzüldü.

Homurdandı ve not alma zahmetine girmeyerek başını sırasına koydu, kelimenin tam anlamıyla o kadar kötüydü. Jongdae'den alır olur biterdi, büyük olan nasılsa her zaman ödevlerine yardım etmesi için Kyungsoo'ya bel bağladığından bunu borçluydu. Baş ağrısının zirvesindeyken birisi aşırı fazla parfüm sıkmıştı ve bu da onu kusacak gibi yapıyordu.

Doğrusu bir kereliğine kahvaltı yapmayı başarabilmişti ve fahişeler gbi kokan aptal bir kız yüzünden ne var ne yoksa çıkarmak üzereydi. Kendini sakinleştirmeye çalışarak derin bir nefes aldı ve anında pişman oldu, koku yoğunlaşmıştı. Öğürmesini bastırırken elini kaldırdı.


"Şimdi ne var Bay Do, ders işlediğimi göremiyor musun ?"


Knocked Up ★ [ÇEVİRİ]Where stories live. Discover now