30- Tam Bir Götsün U-Know

3.3K 164 99
                                    

Knocked Up

Yazar: jjokkomi

Çeviri: Minnie Hyung

BÖLÜM 29

2 Aralık Cumartesi, 14. Hafta

Jongin aletinin üzerindeki bir elle uyandığında bunun hafta sonuna iyi bir başlangıç olduğunu söylemek küçümsemek olurdu. Özellikle de dramlarla dolu o geçen haftadan sonra, uyanmak için aklındaki mükemmel bir yöntemdi. Homurdandı ve gözlerini sersemce kırparak açtı. Kyungsoo sanki sıra dışı hiçbir şey yapmıyormuş gibi ona öylece gülümsüyordu.

Artık sevgilisinin ona yeşillenmelerine teslim olmayı öğrenmişti. Bu yüzden sadece uzandı ve işe koyulmasına izin verdi. Kyungsoo sabah ilk iş olarak ona otuz bir çekmek istiyorsa öyle olsun. Karşı çıkacak olursa en sikik aptaldı.

Kyungsoo sertçe çekerken derince inledi. Sevgilisi bir hediyeydi, elleri öyle sihirliydi ki. Bir telefonun kamerasının çıkırt sesini duyduğunda çok işlevli olduklarını da keşfetmişti.

Gözleri şaşkınlıkla şak diye açıldı ve el onu öylece bıraktığında sızlandı. Kyungsoo dikkatle telefonuna bakıyordu ve çıkırt sesinin fotoğraf çekilirken çıktığı dank etmişti.

"Az önce çükümün fotoğrafını mı çektin sen?!" Ciyakladı ve doğrulup kendini yorganla örttü. Kyungsoo ona susmasını söyledi ve boş boş baktı. Şiddete maruz kalmış gibi hissediyordu. "Ne halt ediyorsun Kyungsoo?!"

Sevgilisi nefesini tuttu ve telefonuna mesaj gelince küfretti. Ekrana dokunup birini aramadan önce ufak çaplı bir sinir krizi geçirmişti. Jongin ne boklar döndüğünü idrak etmeye başlayamamıştı bile.

"Saçmalama lan!" Büyük olan hattın öbür ucuna bağırdı. "O o kadar büyük DEĞİL. Mümkünatı yok. Fotoşok yaptın!"

Jongin artık ne düşüneceğini bilmiyordu. Erkek arkadaşı kendisi hâlâ yarı çıplakken başkasının çükünden bahsediyordu. Bu konuda kurallar yok muydu?

"Sen ciddi misin ya?! O şey tarafından saldırıya uğradıktan sonra nasıl yürüyebilirsin?!" Diye ciyakladı ve Jongin'in sabrı tükendi. Telefonu tuttu, sevgilisinin itirazlarını duymazdan geldi ve hışımla kapat butonuna bastı.

"Do Kyungsoo ne bok yiyorsun sen?!" Neredeyse bağırmıştı. Hâlâ yorgun ve sertti, büyük olan onunla nasıl böyle oynayabilirdi? Minyon oğlan ona sersemce gülümsedi ve Jongin homurdandı.

"Erken kalkıp Tao ile tarih projemiz hakkında konuşmaya çalıştım ama her nasılsa konu sekse ve oradan da penis boyuna geldi ve meraklandık! Yani ııı, arkadaşlarımızın sevgililerinin boyutunu karşılaştırmış olabiliriz ve şey, sonuncu değilsin."

Jongin sevgilisine bakakaldı, Kyungsoo birtakım tuhaf şeyler yapmıştı ama bu çizmeyi aşıyordu. Penisinin fotoğrafını Tao'ya mı göndermişti? Ve başka adamların penislerine mi bakıyordu? Yok devenin nalı yani.

"Başkalarının çüküne mi bakıyorsun sen?" Diye sordu, sinirlenmişti. İhtiyacı olan tek penis şu an hâlâ cin gibi uyanıktı.

"Başka türlü nasıl karşılaştırabilirim? Tao'ya güvenemezdim, yalan söylüyor olabilirdi! Siktiğimin Sehun'u. O kazandı bu arada." Sevgilisi en yakın arkadaşından bahsetmeye başlarken Jongin kırmızının her tonuna bürünmüştü. Bunları bilmesi gerekmiyordu.

"İkinci kim?" Diye sordu çünkü şu an merak ediyordu. Bu konu yüzünden kavga çıkarmanın yararı yoktu. Şu an telefonunda Sehun'un çüküne ait bir resim olduğuna sinirlenmesine rağmen.

"Sehun, Kris, Chanyeol, sen ve Joonmyun. Üzgünüm Jonginnie, cidden o üçüyle boy ölçüşemezsin. Kocamanlar. O şeylerle muhtemelen süngü savaşına girebilirler." Dramatik bir biçimde iç çekti, ses efekti vererek ellerini hışırdattı. Jongin'in gururu incinmiş ve çöküvermişti.

Knocked Up ★ [ÇEVİRİ]Where stories live. Discover now