27- Al Kırdın Kırdın

3.5K 208 44
                                    


Knocked Up

Yazar: jjokkomi

Çeviri: Minnie Hyung

BÖLÜM 26

29 Kasım Çarşamba, 13. Hafta 4. Gün

"Seni kaçırıyoruz." Jongdae gün sonunda dersler bitince belirtti. Büyük olan Chanyeol ile beraber onu dolapların orada köşeye sıkıştırırken Kyungsoo kitaplarını koyuyordu. Şaşkınlıkla onlara baktı.

"Pardon canısı?" Cebir kitabını fizik kitabıyla değiştirirken sordu.

"Dev ile ben seni kaçırıyoruz." Jongdae yineledi. "Alışveriş merkezine gideceğiz." Chanyeol başını onunla beraber salladı.

"Ama Jongin'i beklemem gerekiyor. Onu götürüyorum, unuttunuz mu? O benimle yaşıyor." Metal kapağı kapatıp kilidi çevirdi. Gelecek haftaki fizik sınavı için çalışmayı planlıyordu ve belki de Jongin'in dans pratiklerinin bitmesini beklerken kütüphanede biraz tarih çalışırdı.

"Yixing pratiklerin iki, en fazla üç saat süreceğini söyledi. Biraz tıkınıp sonra senin sürtüğün için geri dönmeye ziyadesiyle zamanımız var." Kyungsoo son yorumu için esmer çocuğa dik dik bakıp iç çekti.

"Bilemiyorum." Diye mırıldandı ve düşünceyle dudağını ısırdı.

"Hadi ama Kyungie! Eskisi gibi olacak! Ben ve Jongdae dükkândan kovulacağız, sen çeşmenin yanına kadar peşimizden geleceksin ve oh! Meyveli içecek satan çocukla cilveleşip bize beleş içecek alacaksın!" Chanyeol heyecanla viyakladı.

AVM maceraları cidden böyle bir şeydi. Kyungsoo üçünün de tüm yaz boyunca Disney dükkânından men edildikleri anıyı hatırlayınca gülümsemesini bastırdı. Gerçekten de bu ikisiyle takılmayı özlemişti. Tüm bu hamilelik şeyi başladığından beri beraber vakit geçirememişlerdi. Chanyeol ile Jongdae ona yavru köpek bakışları attıklarında direnci kırıldı ve başını salladı.

"Tamam ama önce Jongin'e söylemem gerek."

Jongdae homurdansa da onu dans salonuna kadar takip etti. Chanyeol yol boyunca yemek istediği yiyecekler ve gezmek istediği mağazalar hakkında gürültüyle konuşup durmuştu.

Kapının önüne geldiklerinde Jongin'e dışarı çıkıp onunla görüşmesini söyleyen bir mesaj yazdı. Jongin dışarı çıktığında Chanyeol hala suşi istediği konusunda konuşmaya devam ediyordu.

"Selam hyung!" Jongin kapıda belirdi ve Kyungsoo esmer tenli oğlanı şort ile kolsuz tişört içinde gördüğü zaman hormonlarını kontrol altında tutmak zorundaydı. Allah kahretsin.

"AVM'ye gidiyoruz!" Chanyeol o bir şey diyemeden atladı.

"Bensiz mi?" Jongin ona somurttu ve Kyungsoo Jongdae'nin arkada homurdandığını duyabiliyordu.

"Evet, vakitlice gelip seni alırız. Sadece çalışman başlamadan önce söylemek istedim."

Jongin Kyungsoo'ya sarılmadan önce başını salladı. Erkek arkadaşının üzerine saldırmamak için okulda ve arkadaşlarının önünde olduğunu kendine hatırlatmak zorunda kalmıştı. Neden her zaman bu kadar güzel kokmak zorundaydı bu çocuk?

"Acele et! Beleş içecek istiyorum!" Chanyeol Kyungsoo'nun gözlerini devirdikten sonra Jongin'i dudaklarından öpüp çekilmesine neden olarak sızlandı.

"Ne beleş içeceği?" Jongin kafası karışarak sordu ve Kyungsoo deve dik dik bakarak kırmızının tüm tonlarına büründü. Jongdae sırıttı ve onu sinirlendirme fırsatına balıklama atladı.

Knocked Up ★ [ÇEVİRİ]Where stories live. Discover now