13.fejezet

404 17 4
                                    


Valery:


Amint anya hazaérkezett elkezdett kipakolni én pedig a pulton ültem és figyeltem, ahogy tüsténkedik. A pasija hála a jó égnek nem szerepelt ebben a felvonásban.

- Milyen volt a nyaralás?

- Nagyon jó! Fürdőztünk, túráztunk és meditáltunk egy hegytetőn. Hihetetlen élmény volt, sajnálom, hogy nem voltál ott. Na és itthon mi volt, míg nem voltam? – kuncogtam egyet. Hát biztos nem arra számít, amit mondani fogok. Pajkos kék szemeit rám emelte és kíváncsian vizslatott, majd felfogta göndör fekete haját.

- Először elmentem bulizni.

- Komolyan? – mosolygott rám.

- Várj, lesz ennél durvább is.

- Igeen...?

- Van egy srác, aki szerintem még meglátogat majd szóval ne lepjen meg.

- Bepasiztál? – csillogtak a szemei.

- Nem egészen, de a szüzességemet elvesztettem. – anyám megfordult és tátott szájjal nézett végig újra és újra. Eldobott mindent és leült egy bárszékre. Szóhoz sem jutott csak tátva maradt a szája.

- Nem jön a sült galamb anya.

- Ja igen...- becsukta a száját. – Chris az?

- Nem.

- Akkor ki? – ráncolta a homlokát.

- Andrew Frewen.

- Ki? Zoe azt mondta ő rossz fiú. – ránéztem és mindkettőnk nevetésben tört ki.

- Anya. Mi vagyunk a rosszfiúk. Nálunk már csak jobbak lehetnek.

- Igaz. És bemutatod nekem?

- Talán. De nem járunk.

- Csak szex. Világos. – húzogatta csábosan a szemöldökeit mire forgattam csoki barna szemeimet.

- Letettem a számlákat ide. – mutattam a mellettem heverő fehér borítékokat, amik szinte beleolvadtak a márvány pultba. Anya rengetek pénzt feccölt bele ebbe a házba. És ez lett a hobbija. A lakásfelújítás.

- Köszi. Remélem nem megy rá a gatyánk. - húzta el a száját.

- Nem. Még a bugyink is rámegy.

- Sajnos.

- Megszokható. – vontam meg a vállaimat hanyagul.

- De én nem akarom megszokni.

- A te bajod. – szálltam le a pultról. – Megyek alszok. Holnap két dogám is lesz. – fújtattam fáradtan.

- Ou. – elhúzta a száját. – Holnap milyen nap is lesz?

- Garfield nap.

- Milyen?

- Hétfő. – meneteltem fel lassan a lépcsőn. Bementem a szobába, magamra csuktam az ajtót. Gyorsan letusoltam és magamra vettem Drew egyik pólóját, amit itt hagyott nálam. Rossz szokásommá vált. De ha egyszer nincs itt és hiányzik...így legalább érezhetem a jellegzetes mentát és citromot. Az utolsó illatfoszlányokat is kiszagolom a ruháiból. Aztán kimosom és újra felveszem, mert kényelmesek. Befeküdtem az ágyba és a hatalmas szamaramat öleltem magamhoz. Füles a kedvenc szereplőm a Micimackóból. Puha hasa az arcomhoz simult. Fáztam és magamra hajtottam még egy réteg takarót. Hiába október lett és beköszöntött a hideg is. Szerettem a hideget a maga zord módján, de nem mindig. És jelenleg meleget akartam. Órákig dobáltam magam jobbra-balra, de csak nem tudtam elaludni. Mert azt akartam, hogy Drew melege vegyen körül, ne a takarómé. Felsóhajtottam és átkoztam őt, amiért rászoktatott az Andrew Frewen nevű drogra. Remélem most csuklik és nem tud aludni!

Itt vagyok    | ✓Where stories live. Discover now