Hoofdstuk 46

1.6K 48 2
                                    

pov Sanne

vandaag blijven Lars en ik thuis. Ik omdat mijn wang en oog blauw en pijnlijk zijn en ik heb gewoon geen zin in school. En Lars om met me te gaan winkelen voor me kamer.

Ik ben best blij dat ik eindelijk een eigen kamer krijg maar het voelt alsof Lars me weg wilt hebben.

We zitten nu op de bank en het is half 11 en hij heeft nog niets tegen me gezegd. 'zullen we gaan?' vraag ik om de stilte te doorbreken. Hij knikt en staat op. Ik loop achter hem aan en pak me jas van de kapstok die ik meteen aan doe.

Als we bij de Ikea zijn lopen we eerst de hele showroom door. Als ik een mooi bed zie en die een beetje een normale prijs heeft schrijf ik hem op zo'n blaadje en we lopen verder naar de kasten. Ik zie een mooie kast en die schrijf ik ook meteen op.

Als we aan het einde van de showroom zijn is er een restaurant. 'wil je wat eten?' ik knik en we lopen samen naar het buffet toe. Als we ons eten hebben, zoeken we een plekje engaan daar zitten.

Als ons eten op is zet Lars het dienblad weg en we gaan met de trap naar benden toe. Ik pak daar een karretje en we lopen richting het einde. Ondertussen nemen we ook een dekbed en spul voor daarover heen mee. Als we bij het einde zijn waar je de spullen kan halen kijken we waar we moeten wezen. Als we dat allemaal hebben lopen we richting de kassa en betaald Lars. Ik wou mee betalen maar hij wou dat niet.

Als alles eindelijk in de auto staat, na een half uur proberen om alles erin te krijgen, is het toch gelukt en rijden we richting de bouwmarkt.

We lopen naar de verfafdeling en we kopen witte en blauw-groene verf. Ook kopen we kwasten en afdekzeil. We lopen weer naar de auto toe en zetten de spullen bij de rest wat nog maar net past.

Als we thuis aankomen is het half 5. we zijn echt lang weggeweest. We zetten de spullen in een lege kamer die voor één van de andere meiden bedoelt is en ik ga me omkleden in oude kleren. Als ik klaar ben pak ik een elastiekje en doe me haren in een staart. Als ik klaar ben gaan we eten. Steve heeft gekookt en we eten spruiten met aardappels en vlees.

Als we klaar zijn doe ik de afwas en ga naar de kamer die voor mij is toe. Ik open de pot met witte verf en begin met een muur wit te maken.

Als de muur wit is maak ik een andere muur zilver. Als ik net begonnen ben komt Lars binnen. Hij kijkt me even aan en kijkt dan weer weg. 'Kom je eten?' Ik knik en leg de spullen weg.

Ik loop langs lars heen naar beneden. Lars houdt me tegen door me hand te pakken. Ik draai me om en kijk hem aan.

'Het spijt me dat ik zo doe. Ik snap zelf niet waarom maar het spijt me.' Ik knik en geef hem een knuffel. We lopen naar beneden en gaan naar de eetkamer.

the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu