hoofdstuk 38

1.8K 55 4
                                    


pov Sanne

ik wordt wakker van mensen die me naar schreeuwen. 'wat willen jullie?' vraag ik terwijl mijn ogen nog steeds dicht zijn. 'we gaan vanavond naar een feestje. En jij gaat mee. We gaan ook nu ontbijten.' ik mompel wat en iedereen gaat weg. Ik open me ogen en kijk rond. Het is best een gezellige kamer. Ik heb gister niet zo veel gezien omdat het laat was.

Ik kleed me om en loop naar beneden toe. Ik ga aan de tafel zitten en eet wat er staat. Een gebakken ei met een hard broodje. En als drinken sinasappelsap. Ik eet alles rustig op en als iedereen klaar is kleed ik me om.

Als ik weer naar beneden ga ik naar de bank waar Lotte, Lars en Steve al zitten. Ik ga erbij zitten en praat wat met hun. Als de rest er ook is gaan we naar buiten toe en gaan we naar de stad. Het is een grote stad. Er zijn super leuke winkels en niet eens zo heel duur. We gaan eerst naar de H&M toe en ik kijk wat rond. Ik heb voor vanavond niets leuks dus dan maar wat kopen. Ik kijk naar de jurkjes en de meeste zijn super strak. Ik hou daar niet zo van. Ik weet eigenlijk niet waarom.

Als we klaar zijn bij de H&M gaan we naar de Forever21. Ze hebben daar leuke jurkjes die niet te kort en niet te lang zijn. Ik pak een leuk blauw jurje en ook nog een leuk groen jurkje. Ik ga naar de paskamer toe en kleed me om. Ik loop het hokje uit en ga naar de spiegel toe. 'Ik vind het echt super leuk staan.' zegt Chantal. Ik knik. Ik draai me om en doe het groene jurkje aan. Ik loop weer naar buiten toe en kijk in de spiegels. Ik zie dat Chantal haar hoofd schud en ik begin te lachen. Ik vind die blauwe ook mooier. Ik kleed me weer om en loop dan naar de kassa. Ik betaal het jurkje en wacht op de rest.

'zullen we wat drinken ik heb honger van al dat winkelen.' zegt Steve terwijl hij diep zucht. 'ja ik heb ook wel dorst.' zeg ik tegen hem. Hij glimlacht. De rest maakt een instemmend geluidje en we gaan naar de Starbucks en bestellen wat te drinken. We gaan aan een tafel zitten en praten wat. We gaan om 7 uur weg. En we weten niet hoelaat we terug komen. Ik heb eigenlijk geen zin om naar een feest te gaan. Ik vind feestjes maar stom met die dronken mensen. Maar hun mogen ook wat plezier hebben. Ik moet ook wel zeggen, dat sinds me vader me weer lastig valt heb ik nergens meer zin in.

Als we weer bij het huisje zijn gaan de meiden en ik meteen naar boven toe en maken ons klaar. Ik doe het jurkje aan en doe wat simpele make-up op. Mascara en een beetje oogschaduw. Me haren laat ik los. Als we klaar zijn gaan we naar benden en zien we dat de jongens al klaar zijn. Ze grijnzen allemaal en ik rol met me ogen. 'laat dat feest maar beginnen!' zeggen de jongens in koor. We stappen naar buiten en rijden weg.


the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu