hoofdstuk 8

2.8K 83 0
                                    

pov Sanne

mijn moeder lijkt heel gelukkig vandaag. het mag ook wel. het laatste jaar was zwaar voor ons allebei.

ik zie dat Sam en zijn vrienden naar de bar lopen en iets bestellen. ze zijn volgens mij al best aangeschoten. ik snap eigenlijk niet echt waarom zijn vader hem gewoon laat drinken. hij is niet veel ouder dan mij. zolang ze me maar niet lastig vallen vindt ik het wel goed.

ik en Max lopen een rondje rond het meertje wat hier bij ligt. en is mooi versierd en overal zijn lichtjes. 'eehm Sanne, het spijt me wat er is gebeurt voordat je hier heen ging. ik was er gewoon zo kapot van ik hou van je dat weet je toch.' 'ja het maakt niet uit. gebeurt is gebeurt. is hou ook veel van jou, alleen je moet echt nooit meer dronken worden. alcohol doet echt vreemde dingen met je. je stond te strippen op die tafel.' zeg ik lachend. 'nou ik was dat bijna vergeten.' samen lachen we nog even door.

vroegen en ik hadden max een relatie. we waren zo blij alleen onze vriendschap ging kapt omdat we meer wouden. we hebben het gedaan. de volgende dag hadden we eigenlijk meteen spijt. we waren allebei nog maagd en wisten niet hoe het moest. we hebben weken niet met elkaar gepraat totdat we samen wat gingen drinken om het uit te praten. we zijn weer vrienden geworden en hebben ons verleden achter ons gelaten. en daar ben ik blij om. ik heb liever een goede vriend waar je alles tegen kunt zeggen dan een vriendje met wie je nooit meer praatten.

pov Sam

ik zie dat Sanne en dat joch samen weg lopen. ik wil weten wat ze gaan doen dus ga ik achter ze aan. ik kan het niet verstaan dus ik ga dichterbij. en dan hoor ik het wel weer goed. 'eehm Sanne, het spijt me wat er is gebeurt voordat je hier heen ging. ik was er gewoon zo kapot van. ik hou van je dat weet je toch.' 'ja maakt niet uit. gebeurt is gebeurt. ik hou ook veel van jou alleen je moet echt nooit meer dronken worden. alcohol doet echt vreemde dingen met je. je stond te strippen op die tafel.' zegt ze lachend. oké ze houd van hem dus dat betekend toch dat ze met hem samen is of niet.

'eeh man wat doe je hierzo, zeker naar je nieuwe chikkie kijken.' schreeuwd Steve. 'ssst hou je kop man. ik ben iets aan het uitzoeken. volgens mij is dat wel haar vriendje.' hij kijkt me vreemd aan. 'en hoezo zou dat erg zijn?' 'als ik haar in mijn bed wil gaat ze dat niet doen als ze een vriendje heeft denk je niet.' hij knikt. 'kom we gaan weer naar de bar. ik heb wat te drinken nodig.' hij knik en we lopen richting de bar.

als hij haar vriendje is zou ze dan met me naar bed toe gaan. ik heb wel vaker meiden in me bed gehad die een vriendje hadden.

mijn gedachtes worden onderbroken door de serveerster. ze is hot! ik knipoog naar haar en ze komt meteen naar me toe. 'heey zullen we ergens heen gaan waar het rustiger is?' vraag ik aan haar. ze knikt.

we zijn bij het meertje waar ik net Sanne zat te begluren. gelukkig zijn die twee er niet. 'hoe heet je eigenlijk?' vraag ik aan het meisje. 'Kate en jij bent zeker Sam?' wow ze kent me naam. ik loop naar haar toe en zoen haar. ze zoent me vrijwel meteen terug. ik vraag om toegang die ze al snel geeft. 'zullen we naar mijn huis toe gaan?' vraag ik aan haar. ze lijkt te twijfelen maar knikt dan toch.

nadat ik tegen me vader heb gezegd dat ik ga, lopen Kate en ik naar de auto. ik weet het niet rijden als je dronken bent. maar daar heb ik nu even de schijt aan.

eenmaal thuis doe ik de deur zoenend met Kate open. we lopen meteen naar me kamer toe. ik trek haar shirt uit en duw haar op me bed. ik ga boven haar hangen en zoen haar. ze doet me shirt uit en zo gaat je nog even verder.









the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu