Hoofdstuk 1

5.4K 115 26
                                    

Sanne

Het is zaterdag middag. De laatste dozen gaan de auto en de verhuiswagen in. Vandaag ga ik samen met mijn moeder verhuizen naar Beekheuvel. Dat is een plaatsje ergens in Limburg. Ik ga gewoon naar Limburg toe. Ik woon nu in Amsterdam en ga helemaal daar heen. Dat is vet lang rijden als ik weer naar me vrienden wil, en als hun naar mij toe willen.

Ik ken daar niemand en ze praten daar zo raar ( ik heb helemaal niks tegen Limburgers hoor). Het is dan wel vakantie en de scholen zijn dus niet begonnen maar toch, iedereen heeft al een groepje, en ik dus niet.

Als de laatste dozen zijn ingeladen ga ik naar me vrienden toe. 'Ik ga jullie zo erg missen.' Zeg ik tegen ze. 'Wij jou ook. ' zeggen ze allemaal in koor. We moeten allemaal daarom lachen. Mijn moeder roept dat we gaan vertrekken. Ik geef ze allemaal een knuffel en loop dan naar de auto en stap in. Limburg here I come!

Sam

Me vader is helemaal aan het stressen. Zijn vriendin komt vadaag bij ons intrekken. Ze heeft een dochter van 17 jaar. Ik ben 18 dus dat kan gezellig worden.

Ik heb een paar vrienden gevraagd om langs te komen. Ze zijn net als ik badboys. Iedereen kent ons. De jongens wonen in een eigen huis en ik hier bij me pa. Ik ben hier gebleven voor hem zodat hij niet alleen is. Hopelijk gaat hier dit jaar verandering in komen.

Ik ben de baas van hun zeg maar. Ze luisteren en doen alles wat ik zeg.

Als we een auto horen rent me pa zowat naar buiten toe. Ik loop met de jongens rustig achter hem aan.

Als we buiten staan zie ik me pa zoenen met Stefenie. Zo heet zijn vriendin.

Ik zie een meisje staan bij de auto van hun. Ik gebaard me vrienden en ze volgen me. We lopen naar haar toe. Ze lijkt het niet eens door te hebben.

'Heey.' Zeg ik tegen haar zodat ze ons opmerkt. Ze kijkt omhoog en kijkt ons één voor één aan. ' hoi.' Zegt ze droog. 'Ik ben Sam. En dit zijn Jasper, Steve, Alex en Lars.' 'Ik ben sanne.' 'Zullen we je rondleiden?' Ze knikt.

De jongens lopen voorop en ik loop achter hun samen met Sanne. Ik moet toegeven dat ze best knap is en ik ga natuurlijk zorgen dat ze in me bed komt. Zoals altijd met chicks. Als je snapt wat ik bedoel.

Ik zie dat Lars de hele tijd naar Sanne kijkt. Ik geef hem een blik dat hij van haar af moet blijven en dat ze van mij is. Hij draait zich meteen om en loopt door. Fijn dat ik zulke invloed op mensen heb.

Hoi allemaal dit is het tweede boek dat ik schrijf. hopelijk vinden jullie het een leuk boek.




the badboy helps me ( Deel 1 En 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu