"You Changed Me" (Voltooid✔️)

De kneusjes

519K 18.2K 1.8K

Fay: 17 jaar (bijna 18) Lief Aardig Zorgzaam Witte wolf Maangodin En haar leven zit vol met leugens, geheim... Mais

Personages
Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6
Deel 7
Deel 8
Deel 9
Deel 10
Deel 11
Deel 12
Deel 13
Deel 14
Deel 15
Deel 16
Deel 17
Deel 18
Deel 19
Deel 20
Deel 21
Deel 22
Deel 23
Deel 24
Deel 25
Deel 26
Deel 27
Deel 28
Deel 29
Deel 30
Deel 31
Deel 32
Deel 33
Deel 34
Deel 35
Deel 36
Deel 38
Deel 39
Deel 40
Deel 41
Deel 42
Deel 43
Deel 44
Deel 45
Deel 46
Deel 47
Deel 48
Deel 49
Personages (herhaling)
Deel 50
Deel 51
Deel 52
Deel 53
Deel 54
Deel 55
Deel 56
Deel 57
Deel 58
Deel 59
Deel 60
Deel 61
Deel 62
Deel 64
Deel 65
Deel 66
Deel 67
Deel 68
Deel 69
Deel 70
Deel 71
Deel 72
Deel 73
Deel 74
Deel 75
Deel 76
Deel 77
Deel 78
Deel 79
Deel 80
Deel 81
Deel 82
Deel 83
Deel 84
Deel 85
Deel 86
Deel 87
Q&A Answers
Deel 88
Deel 89

Deel 37

5.9K 213 31
De kneusjes

Pov Chase

'Weg. Nu!' Zei ik tegen ze. Fay keek me bang aan en vluchtte mijn kantoor uit. Maar deze keer is het haar schuld! Ik wilde haar beschermen alleen zij moedigde die man alleen maar aan om naar haar te staren! Sukkel!! Ze is nu bang voor ons! Uhh! Ik ga haar wel zoeken...

Ik keek eerst naar welke papieren ik moest maken, maar die waren al gemaakt, en het is niet het handschrift van Luke of Jelle. Ach ja ik vraag het later wel. Ik ging mijn kantoor uit en liep naar de woonkamer. 'Hey mam, heb je Fay gezien?' Vroeg ik. Ze schudde haar hoofd. 'Hoezo?' Vroeg ze.

Ik krabde ongemakkelijk achter mijn hoofd. 'Nou, uhm ik was een beetje boos en heb haar laten schrikken' mompelde ik. Mam keek me boos aan. 'Kom op Chase, het is jouw mate! Wees een keer aardig voor haar, weetje ze doet alles zodat JIJ niet boos word. Ze heeft jouw papieren gemaakt, ze heeft in de 6 dagen die jij in coma lag op de roedel gelet, ze was elke dag bij jou. Chase je gaat nu naar haar toe en bied je excuses aan!' Zei ze boos.

Ik schrok een beetje van haar uitbarsting maar knikte. Ik ging verder zoeken en werd ongerust toen ik haar niet vond. Ik ging de tuin in rennen en zocht daar. Blake had bijna de controle maar toen zag ik Fay tegen een boom leunen. Ze had haar ogen dicht en deed ze langzaam open. Ze begon te hyperventileren.

Ik rende snel naar haar toe en knuffelde haar. Ze werd wat kalmer. 'Wat is er Fay?' Vroeg ik bezorgd. 'N-niks' mompelde ze. Ik tilde haar op en liep naar de woonkamer. Ik zette haar op de bank en mam keek haar bezorgd aan. 'Wat is er gebeurt' zei ze tegen mij. Ik haalde mijn schouders en zuchtte. 'Nee er is niks alleen een beetje vermoeid' zei Fay snel.

Mijn moeder knikte en keek mij nog altijd boos aan. Ik rolde mijn ogen. 'Fay, als je je beter voelt, ga dan met de meiden even naar de stad' zei mijn moeder. Ik gromde zacht. Waag het Chase! Zei mijn moeder via de mindlink. Ik zuchtte. 'Ik ga trainen' zei ik en ging weg.

Pov Fay

Ik voelde me een beetje duizelig maar stond toch op. 'Rust nog wat even uit' zei Jennette. 'Nee het gaat wel' zei ik. 'Ga je omkleden jij gaat met de meiden mee, ik heb de meiden al gelinkt' zei ze. Ik keek haar twijfelend aan. Ze zuchtte. 'Geen zorgen Chase word niet boos' zei ze. Ik knikte en ging naar boven om me om te kleden.

Ik besloot om een zomerjurkje aan te doen met armbanden en een vlecht in mijn haar.

Jurkje😍

Fay's haar😍

Ik deed een klein beetje mascara en lippenstift op en deed mijn witte hakken aan.

Hakken❤️

Ik keek goedkeurend naar mijn outfit en ging naar beneden. Ik hoorde dat de meiden er al waren. Hely, Alexia, Alisha en Zoë stonden allemaal op mij te wachten. 'Hey meiden' groette ik ze. 'Hey, omg leuke outfit!' Riep Zoë enthousiast. 'Dankje' zei ik lachend. 'Zullen we gaan?' Vroeg Alisha. We knikten en liepen richting de deur.

We gingen een stukje met de auto en de rest lopend. We liepen eerst naar een jurken winkel. 'Waarom een jurken winkel?' Vroeg ik verbaasd. 'O ja vergeten te zeggen. We hebben vanavond een klein feestje, dan komen er een paar Alpha's en Luna's' zei Alexia. 'Waarom weet ik dat niet?' Vroeg ik verbaasd. 'Geen idee eigenlijk' zei Alexia lachend. Ik grinnikte.

'Nou kom op, wij hebben al een jurk behalve jij en Alisha' zei Zoë. 'Dus laat de zoektocht maar beginnen' riepen Hely, Alexia en Zoë tegelijk. Ik en Alisha keken elkaar moeilijk aan. We pasten jurk na jurk maar er leek geen einde aan te komen. We besloten eerst naar andere winkels te gaan en daarna terug te komen.

Bij een winkel zag ik een hele mooie mannen horloge. Ik twijfelde maar kocht hem toch, voor Chase. Ik keek er naar. Hij was heel mooi. Ik glimlachte.

Horloge😎

'Oehoeee, Fay!!! Je kwijlt bijna als je aan Chase denkt!' Riepen de meiden plagend. Ik rolde mijn ogen en we vertrokken naar een andere winkel. Nadat we veel winkels hadden gehad gingen we terug naar de jurken winkel.
'Wat voor thema heeft het feest eigenlijk?' Vroeg Alisha. 'Het is niet te chique maar ertussenin' zei Hely. Ik en Alisha knikte en begonnen te zoeken.

Ik zuchtte. 'Hely, heeft Chase al een pak?' Vroeg ik haar. 'Volgens mij niet' zei ze. 'Dan pak ik die ook meteen erbij bij de mannen afdeling' zei ik. Ze grinnikte en knikte. Ik bleef doorzoeken. We moesten snel zijn, het was 2 en het feest begint om 5 ongeveer.

Na veel zoeken had ik eindelijk mijn outfit gevonden, het was geen jurk maar een lange, rode, wijde rok met een wit topje. Ik had er een armbandje en oorbellen erbij gepakt. Voor Chase had ik een bijpassende pak gekocht en klaar was is!

Outfit Fay en Chase😍❤️

Alisha had ook iets. Ze had een blauw jurkje met bijpassende hakken. Toen we klaar waren gingen we snel naar huis om ons op te maken. Zoë ging naar haar eigen huis. En de rest naar het packhuis. We begonnen eerst aan Hely's make-up en haar. Ze had een schattig rood jurkje. Na haar was Alexia aan de beurt, die had een zwarte lange jurk. En daarna Alisha. Als laats werd ik gedaan.

Haar💁🏻

Oogschaduw👀

Lippen👄

Ik keek verwonderd naar de spiegel. 'Wow' kon ik er uit brengen. De andere moesten lachen. 'Kom het is half 5, we kunnen snel even iets eten en daarna gaan' zei Hely. 'Gaan jullie maar ik kom zo wel' zei ik. Ze knikten en gingen mijn kamer uit. Ik ruimde alle rommel op en wachtte op Chase. Hij kwam vijf minuten later de kamer binnen en keek me heel lang aan.

Ik voelde dat ik bloosde en schraapte even mijn keel. 'I-ik heb een pak voor je ge-gekocht voor het feest' zei ik zenuwachtig. Ik gaf hem een tasje waar alles in zat. Hij bekeek ze even. Ik begon echt zenuwachtig te worden. Wat als hij het niet leuk vind. Ik begon te friemelen aan mijn rok. 'Ik ben zo beneden' zei hij dan en ging naar de badkamer. Is dat een nee?

Ik zuchtte en ging naar beneden. Ik ging zitten op de bank en Jennette kwam samen met Jason binnen. Jennette had een mooie jurk aan en Jason een schattig pakje. Ik glimlachte naar hem. Hij keek chagrijnig terug. 'Wat is er Jason' vroeg ik. 'Ik wil geen pak' zei hij boos. 'Maar je wilt toch groot worden, een echte man draagt nou eenmaal pakken' zei ik en haalde mijn schouders op.

Hij zuchtte en knikte.

Pak Jason😍

Richard, de man van Jennette, kwam naar binnen met een net pakje. 'Hallo Fay' zei hij. 'Hallo' groette ik hem terug. Chase kwam na een tijdje ook naar beneden. Hij had zijn haar in model en had de pak aan die ik had uitgekozen, hij had ook de horloge aan. Ik glimlachte. 'Ahhh, jullie twee zien er echt lief uit!' Riep iemand achter ons. Hely, naast haar stond Justin. 'Hey Faytje' zei hij. 'Hay'

Toen we allemaal klaar waren gingen we naar de locatie. Er waren al heel veel mensen. Ik kende bijna niemand en voelde me ongemakkelijk. Chase pakte mijn hand en leidde me naar een tafel.

I know heel veel foto's in deze hoofdstuk😂😘
Zal het feest goed aflopen, en zal Fay zich weer op haar gemak voelen???

Tnx voor het lezen KNEUSJES💕

VoteComment

Continue lendo

Você também vai gostar

1.1M 19.1K 85
Brooke White, een 17 jarige die samen met haar moeder verhuisd naar Los Angeles. Wat betekend dat ze ook naar een nieuwe school moet en nieuwe school...
316K 10.7K 46
Zijn ogen blikten naar beneden. 'Sh*t, je bent zo sexy', gromde hij. Hij pakte mijn heupen vast en drukte me op het bed. Hij ging snel tussen mijn be...
469K 15.6K 52
Zij wilde een normale mate, niet de beruchtste alfa van het land. "Jij. Bent. Van. Mij." gromt hij. Ik probeer mijn armen te bewegen, maar ze zitten...
1.1M 17K 88
**VOLTOOID** "They say all good boys go to heaven, but bad boys brings heaven to you." Mijn eerste stap op het schoolplein van mijn nieuwe school is...