Wherever You Are (Book 3)

By flirtykick

223K 20.9K 6.5K

Luke ja Charlotte tapaavat taas, mutta tällä kertaa asiat ovat toisin: He eivät tapaa sattumalta ja kumpikin... More

Wherever you are: Book 3
Chapter 1
Chapter 2
Chapter 4
Chapter 5
AWARDS
Chapter 6
Chapter 7
Chapter 8
Chapter 9
Chapter 10
Chapter 11
Chapter 12
Chapter 13
Chapter 14
Chapter 15
Hey!
Chapter 16
Chapter 17
Chapter 18
OH MY GOD
Chapter 19
Chapter 20
3.6.2016 ❤️
Chapter 21
Chapter 22
Chapter 23
Chapter 24
Chapter 25
Chapter 26
Chapter 27
Chapter 28
Chapter 29
Chapter 30
Chapter 31
Chapter 32
Chapter 33
Chapter 34
Thank You!
Chapter 35
Chapter 36
Chapter 37
Chapter 38
Chapter 39
Chapter 40
Chapter 41
Chapter 42
Chapter 43
Chapter 44
Chapter 45
Chapter 46
Chapter 47
Chapter 48
Chapter 49
Chapter 50
Chapter 51
Chapter 52
Chapter 53
Chapter 54
Chapter 55
Chapter 56
Chapter 57
Chapter 58
Chapter 59
[not a chapter]
Chapter 60
Chapter 61
Chapter 62
Chapter 63
Chapter 64
Chapter 65
Chapter 66
Chapter 67
Chapter 68
Chapter 69
Chapter 70
Chapter 71
Chapter 72
KIITOS ❤️
Chapter 73
Chapter 74
Chapter 75
Chapter 76
PLS READ
Chapter 77
Chapter 78
Chapter 79
Chapter 80
Read pls
Chapter 81
Chapter 82

Chapter 3

3.3K 255 56
By flirtykick

Oli outoa ajatella, että pojat olivat ihan oikeasti tulossa Los Angelesiin, seuraavana päivänä! Oli ihanaa nähdä taas Michaelia, Calumia ja Ashtonia.

Oli siis perjantaiaamu ja olin juuri lähdössä salilta, töihin. Keräsin treenikamani reppuuni ja kävelin ulos pukuhuoneesta. Näin Brianin kävelevän luokseni, joten jäin odottamaan häntä.

"Lähdetkö sä jo?" Hän kysyi ja jäi seisomaan eteeni. Nyökkäsin ja hän katsoi minua kummallisena.

"Kello on jo vähän yli kahdeksan. Mun on mentävä töihin" Huokaisin ja katsoin ulos ikkunasta. Aurinko paistoi jo kirkkaasti ja lämpötila nousi koko ajan.

"Älä tapa itseäsi, kaikella sillä työllä" Hän sanoi ja veti minut halaukseen. Naurahdin ja pudotin reppuni maahan. Kiedoin käteni hänen ympärilleen ja painoin pääni hänen rintakehäänsä vasten.

"Mä tykkään mun työstä! Ja loppujen lopuksi mä vaan värjään ja leikkaan ihmisten hiuksia. Jos oikein hyvin käy, niin mä saan tänään jopa laittaa yhden asiakkaan kynnet" Mutisin ja hän alkoi nauraa. Päästin irti hänestä ja kurotin suutelemaan häntä.

"Nähdään illalla?" Hän varmisti ja minä nyökkäsin. Pussasin hänen poskeaan ja otin reppuni maasta. Lähdin kävelemään ulko-ovia kohti, samalla heiluttaen hänelle. Hän heilutti minulle takaisin ja palasi asiakkaidensa luokse.

Kun astuin ulos ovesta, tunsin lämpimän tuulenvireen kasvoillani. Hymy nousi kasvoilleni, kun lähdin kävelemään kohti työpaikkaani. Ihmisillä oli aika kiire, koska kaikki olivat menossa töihin. Minulla ei todellakaan ollut kiire, koska ensimmäinen asiakkaani saapui vasta kymmenen jälkeen, mutta halusin olla paikan päällä ajoissa. Laitoin kuulokkeet korviini, musiikit soimaan ja lähdin juoksemaan.

Koska juoksin, minulla meni vain jotain 10 minuuttia. Aukaisin kauneushoitolan oven avaimellani, koska olin ensimmäinen töissä. Siirsin verhot ikkunoiden edestä, jotta koko paikka valaistuisi. Koko tila täyttyi auringon valosta, mutta laitoin normi valot kuitenkin päälle. Rakastin työpaikkaani ja työtäni!

Kävelin kampaamon puolelle, hymyssä suin. Hain sieltä radion ja vein sen 'odotustilan' pöydälle. Laitoin lempi radiokanavani päälle ja aloin järjestelemään paikkoja valmiiksi. Minulla oli jostakin syystä, niin hyvä fiilis!

"Ennen seuraavaa kappaletta, meillä on ilmoitusasiaa! 5 Seconds of Summer saapuu vieraaksemme studioomme, ensi viikon keskiviikkona!" Radiosta kuului ja se sai minut kääntymään ympäri. Tuijotin radiota ja kuuntelin, kun radiojuontaja puhui pojista. Juuri silloin työkaverini Johannah, astui ovesta sisään.

"Hei, Char-"

"Shhh!" Huusin hänelle ja istuin sohvalle. Johannah käveli luokseni ja istui viereeni. Juonto loppui ja Don't Stop, alkoi soimaan.

"Arvaa mitä!" Sanoin innoissani ja nousin ylös. Johannah katsoi minua hämmentyneenä, joten jatkoin:

"Pojat tulee Los Angelesiin!" Sanoin innoissani ja näin, kuinka tytön ilme kirkastui. Kaikki tiesivät, että minä tunsin heidät ja olin heidän kaverinsa. Se oli tavallaan helpottavaa. Minun ei tarvinnut salata ystävyyttämme, ja sain puhua asiasta ihan vapaasti.

"Oi miten kiva! Ehkä sä voisit esitellä ne mulle" Hän virnisti ja nousi myös ylös. Otin puhelimeni esille ja Johannah tiesi, mitä aioin tehdä. Me molemmat rakastimme tuota kappaletta, joka soi parhaillaan joten me videoimme itseämme laulamassa sitä. Se kuulosti hirveältä, mutta video oli hauska! Postasin sen Instagramiin ja tägäsin pojat siihen.

"Mä olen todella onnellinen!" Huokaisin iloisesti ja laskin puhelimeni pöydälle. Johannah hymyili minulle, samalla kun hän käveli vastaanottotiskin taakse, avaamaan tietokonetta.

"Se on hyvä kuulla" Hän vastasi iloisesti. Kävelin hänen luokseen, tiskin taakse ja aukaisin myös toisen tietokoneemme. Aloin katsomaan tämän päivän asiakkaiden, toivomuksia.

"Tiedätkö, mikä olisi aika siistiä?" Hän kysyi ja käänsi katseensa minuun. Pudistelin päätäni, koska en tiennyt mistä hän puhui.

"Se, että mä värjäisin sun hiukset! Jos kerta pojatkin on tulossa, niin räväyttäisit vähän" Hän virnisti ja sai katseeni kirkastumaan. Se oli loistava idea!

"Minkälaista väriä, sä ajattelit?" Kysyin innoissani. Meillä oli aikaa, ennen asiakkaiden saapumista. Hän lähti kävelemään kohti pitkää hyllyä, joka oli täynnä erilaisia värejä. Hän katsoi hyllyä tarkkaan, ennen kuin hän otti sieltä yhden värin.

"Pinkki?!" Kysyin kovaan ääneen. Hän alkoi nauraa ja laski värin pöydälle.

"Mä en tarkoita räikeän pinkkiä! Tehdään niistä sun hiuksista pastellin pinkit" Hän hymyili ja pakotti minut istumaan yhteen tuoleista. Katsoin itseäni peilistä ja huokaisin. Kaipasin todellakin muutosta!

"Okei! Tehdään se" Naurahdin ja Johannah taputti innoissaan. Hän otti kaikki tarvikkeet esille, jonka aikana minä kävin hakemassa puhelimeni pöydältä.

"Ei sitten liian räikeää-"

"Mä olen ammattilainen!" Hän sanoi, keskeyttäen minut. Nyökkäsin ja otin mukavan asennon. Luotin häneen!

~~

"Valmis!" Hänen äänensä sanoi ja avasin silmäni. Katsoin peilistä itseäni ja hymy nousi kasvoilleni. Hiukset olivat aivan ihanat!

"Omg" huokaisin ja nousin ylös. Johannah katsoi minua, leveä hymy huulillaan. Halasin häntä pikaisesti ja kävelin lähemmäs peiliä. Olin yllättynyt siitä, kuinka hyvin se väri sopi minulle.

"Kiitos!" Huokaisin ja Johannah naurahti. Silloin ensimmäinen asiakkaamme, asteli sisälle. Johannah meni heti tervehtimään häntä ja kävi ilmi, että asiakas oli minun.

"Hei, mä olen Charlotte!" Sanoin iloisesti ja kättelin asiakasta. Asiakkaani oli aika nuorehkon oloinen nainen, ja hän vaikutti todella mukavalta.

"Karen" Hän vastasi hymyillen ja päästi irti kädestäni. Kävelimme yhdessä tiskin luokse ja minä aloin etsimään hänen nimeään, tietokoneelta.

"Sä sanoit haluavasi jonkun kampauksen, eikö vain?" Kysyin ja nainen nyökkäsi. Hymyilin tälle ja kävelin pois tiskin takaa.

"Okei, jos sä istuisit tuonne tuoliin odottamaan, niin mä käyn hakemassa muutaman lehden" Pyysin ja kävelin varastoon. Otin sieltä muutaman lehden, joista asiakas pystyi katsomaan minkälaisen kampauksen hän halusi. Kävelin takaisin Karenin luokse ja ojensin hänelle lehdet.

"Mä ajattelin jonkinlaisia kiharoita!" Karen sanoi ja ojensi minulle lehdet takaisin. Laskin ne pöydälle ja selitin hänelle erilaisista kiharoista niin kauan, että hän tiesi mitä halusi.

"Oletko sä menossa johonkin juhliin?" Kysyin häneltä samalla, kun aloin kihartaa hänen hiuksiaan kihartimella.

"Kaverilla on häät ja mä olen kaasona" Hän vastasi ja hymyili minulle peilin kautta.

"Mun kaverin äidin nimi, on muuten Karen" Naurahdin. Rakastin Michaelin äitiä yli kaiken. Hän oli niin ihana ja hyväsydäminen.

"Char, sulle on puhelu!" Johannah huusi ja laskin kihartimen pöydälle.

"Voitko sä odottaa hetken. Mä olen pahoillani-"

"Tottakai voin!" Karen sanoi ja silloin juoksin työpuhelimemme luokse, jota Johannah piti käsissään.

"Charlotte Brown" Sanoin ja odotin, että joku olisi vastannut minulle jotakin.

"Michael Clifford, tässä hei" Michaelin sarkastinen ääni sanoi.

"Miten sä tiesit soittaa tänne?" Kysyin ihmeissäni.

"Kyllä mä tiedän, missä sä olet töissä! Mä vaan soitin kertoakseni, että me saavutaan huomenna joskus yhdentoista aikaan aamulla, joten olisi kiva jos sä pystyisit hakemaan meidät!" Hän sanoi iloisesti. Ymmärsin kyllä, miksi hän halusi, että minä hain heidät. He halusivat nopeasti pois lentokentältä.

"En mä nyt oikein tiedä Michael.." Huokaisin ja katsoin Karenia, joka odotti minua. En halunnut nähdä Lukea..

"C'mon Char! Sä joudut kohtaamaan Luken jossakin välissä" Michael sanoi ärsyttävällä äänellä. Minua ärsytti se, että hän oli oikeassa.

"Hyvä on! Mä tulen hakemaan" Huokaisin ja sain Michaelin huutamaan.

"Kiitti Char! Nähdään huomenna" Hän sanoi ja lopetti puhelun.

Silloin tajusin, että en ollut kertonut Brianille vielä, että pojat olivat tulossa kaupunkiin. Tottakai olin kertonut hänelle kaiken minusta ja Lukesta, mitta siinä se juttu olikin. Brian vihasi Lukea, koska tämä oli satuttanut minua. Tiesin, että minun oli kerrottava Brianille, mutta tiesin myös sen, että hän ei tulisi kovin iloiseksi kun kuulisi.

"Mihinkäs me jäätiinkään" Sanoin samalla, kun kävelin takaisin Karenin luokse.

Valmistauduin henkisesti kertomaan Brianille uutiset..

Continue Reading

You'll Also Like

47.6K 2.8K 108
Mitä tapahtuu kun kaksi kaveria alkavatkin olla jotain enemmän, mutta tietävät etteivät voi olla yhdessä? Tarina palavasta rakkaudesta, katkeruudesta...
149K 12.2K 180
"Miks sä teet näin mul?!" "Teen mitä?" "Koulus kiusaat mua, mut jos ollaan kahestaan ni suutelet mua! Mitä helvettiä sä haluut mult?!" "Rakastan sua...
389K 15.1K 182
"Tykkääks sä ****?" "En mä siit tykkää. Mä rakastan sitä." ⚠️Sisältää⚠️ •boyxboy •smut •mielenterveysongelmia (itsetuhoisuutta) •päihteitä •rajuakiel...
517K 20.9K 102
Naruto, sasuke, and sakura survived many things and lived long lives. But they all had many regrets. So many things they wished they could change, pe...