Chapter 47

2.1K 234 55
                                    

Jos ette ole jo käyneet, niin käykää äänestämässä mun kirjaa: FalticBooksFin xx 

Kiitos kaikille jotka olette äänestäneet!

~~

Kaikkialla oli todella paljon ihmisiä ja todella paljon kameroita. Yleensä juoksin aina karkuun kameran nähdessäni, mutta nyt tavallaan halusin olla esillä. Pyörin koko ajan vain ympyrää ja huokailin ääneen aina, kun näin jonkun julkkiksen. Olin jo tavannut Iggy Azalean, joka oli tullut kehumaan hiuksiani. Olisin vain halunnut juosta kaikkien julkkiksien luokse ja ottaa kuvia heidän kanssaan. En kuitenkaan tehnyt sitä, koska yritin käyttäytya todella ammattimaisesti ja tavallaan sulautua joukkoon. 

Katsoin parhaillani vierestä, kun pojista otettiin kuvia. Me olimme siis vieläkin punaisella matolla ja tavallaan odotin jo sitä, että pääsisimme sisälle. Olin tyytyväinen siihen, että he olivat suostuneet laittamaan puvut päälleen. He näyttivät tyylikkäiltä ja sopivat todella hyvin muiden joukkoon, koska joka ikisellä miehellä oli puku päällään. Michael oli melkein itkenyt, kun olin käynyt ostamassa hänelle puvun. Loppujen lopuksi hän oli todennut, että hän olisi yksi illan kuumimmista miehistä. Tottakai hän oli!

"Char!" Michael huusi ja viittoi minua tulemaan heidän luokseen. Katsoin ensin heitä ja sen jälkeen niitä miehiä ja naisia, jotka seisoivat poikien edessä kamerat käsissään.

"Tule säkin kuvaan!" Joku miehistä sanoi ja muut alkoivat huudella sitä samaa. Ashton huokaisi ääneen ja käveli luokseni nauraen. Hän raahasi minut mukanaan kameroiden eteen, enkä voinut kuin yrittää rentoutua. Asetuin Luken ja Michaelin viereen ja me otimme muutaman kuvan yhdessä. Kun kuvat olivat otettu, lähdimme kävelemään yhdessä sisälle päin.

Tunsin oloni erittäin itsevarmaksi. Kaikki kiinnittivät minuun todella paljon huomiota ja se tuntui yllättävän hyvältä. En olisi koskaan voinut kuvitella, että jonakin päivänä olisin punaisella matolla, Chanelin mekossa ja parhaiden ystävieni kanssa, jotka muodostivat tällä hetkellä yhden maailman suosituimmista bändeistä. 

"Oletko sä Charlotte Brown?" Joku kysyi takaani. Käännyin ympäri ja näin edessäni kaksi naista. Toinen piteli kädessään tv-kameraa ja toinen mikkiä. Nyökkäsin hitaasti ja katsoin, kuinka pojat kävelivät minusta kauemmas.

"Me mietittiin, että voitaisiinko me haastatella sua. Olethan sä kuitenkin yksi tämän päivän kuumimmista nimistä ja varmasti parhaimmista pukeutujista, tuo mekko on todella näyttävä!" Nainen sanoi iloisesti ja sai minut naurahtamaan. Näin kuinka Sam Claflin käveli ohitseni, leveästi hymyillen. Olisin halunnut pysäyttää hänet, koska hän oli sellainen herkkupala, että hän sai ainakin minun sydämeni sulamaan. Hän ja Ashton näyttivät vähän samalta.

"Kyllähän se käy" Sanoin ja ennen kuin sitä edes tajusinkaan, minulta oltiin kysytty jo varmaan tuhat kysymystä. Oli todella outoa, että joku halusi haastatella minua ja vielä oudompaa oli, että minua haastateltiin televisioon. Miljoonat ihmiset näkisivät minut. 

"Charlotte Brown, sä olet nyt tämän kuluneen vuoden aikana noussut todella kovaan suosioon, juurikin hius ja kauneusalalla. Sut tunnetaan myös siitä, että sä olet 5 Seconds of Summer:in poikien todella hyvä ystävä ja sä seurustelet elokuvaohjaaja Rick Hill:in pojan, Brianin kanssa. Me kuitenkin haluttaisiin kuulla, että mistä sun ura sai alkunsa ja mistä sä tavallaan ponnahdit julkisuuteen?" Nainen kysyi. Minua alkoi hymyilyttää ja todella paljon. Tiesin heti mitä vastata. 

"Tämä tulee olemaan todella pitkä vastaus-"

"Se ei haittaa kuule ollenkaan. Me halutaan kuulla kaikki!" Nainen sanoi, keskeyttäen minut. Hymyilin hänelle ja vedin syvään henkeä. 

Wherever You Are (Book 3)Where stories live. Discover now