KIITOS ❤️

1.4K 156 95
                                    

25.5.2014 kirjauduin ensimmäisen kerran tälle kyseiselle käyttäjälle. Siitä on kolme vuotta ja nyt kun ajattelee, ne ovat menneet todella nopeasti.

Näihin kolmeen vuoteen on mahtunut paljon. Olen ehtinyt kirjoittaa melkein kolmen valmiin kirjan verran.

Kun julkaisin ensimmäisen kirjan/ficin ja kappaleen, en koskaan olisi osannut kuvitellakaan, että joku oikeasti haluaisi lukea mun kirjoittamia tekstejä. Julkaisin aluksi tavallaan vaan itselleni. Siihen aikaan mulla oli todella rankkaa. Olin sairastunut sellaiseen sairauteen, jolle edes lääkärit eivät löytäneet syytä taikka osanneet nimetä sitä. Kirjoittaminen ja musiikki olivat ainoa pakokeino siihen aikaan.

Tuohon aikaan idea trilogiasta alkoi hahmottumaan. Päätin toteuttaa sen, koska huomasin että oli olemassa sellaisia ihmisiä, jotka kannustivat minua kirjoittamaan lisää.

Näiden kolmen vuoden aikana sain peruskoulun käytyä loppuun ja aloitin opiskelemaan lukiossa. Päätin myös, että aion toteuttaa pitkäaikaisen unelmani ja lähden syksyllä vaihto-oppilaaksi Yhdysvaltoihin.

Melkein vuosi sitten pääsin myös tapaamaan ne neljä henkilöä, joita ilman en enää olisi täällä. Se oli unelmistani suurin. Se hetki tulee olemaan yksi elämäni parhaista!

Unelmista puheenollen

Tämä on yksi niistä: Kirjoittaminen! Mä rakastan tätä ja olen iloinen siitä, että mulla on niin mahtava lauma ihmisiä mun tukena. Mä olen myös iloinen siitä, että mä päätin rohkaistua ja toteuttaa mun unelman.

Mä en voi kiittää teitä kaikkia tarpeeksi. Kiitos joka ikiselle, joka on joskus lukenut, votettanut tai kommentoinut mun tekstejä. Mä olen teille kaikille erittäin kiitollinen 🖤

Mitä tapahtuu tulevaisuudessa:

Syksyllä tosiaan olisi lähtö Jenkkeihin. Lähden vaihtoon yhdeksi lukukaudeksi, joka tarkoittaa siis sitä, että lähden syksyllä ja palaan takaisin Suomeen tammikuun alussa.

En aio lopettaa kirjoittamista, en todellakaan! Tämän ficin loputtua (pian), aloitan uuden jos kaksikin, jos te vain haluatte. Jatkaisin mielelläni kirjoittamista.

Haluaisin mahdollisimman monen mielipiteen, jatkanko vai enkö!
Kommentoi ihmeessä ja kerro mielipiteesi 💓

Tässä vielä linkki mun blogiin, jota tulen vaihdon aikana kirjoittamaan:

www.livexplores.blogspot.fi

Wherever You Are (Book 3)Where stories live. Discover now