PLS READ

1.5K 136 33
                                    

Hey! Tosiaan, pientä ilmoitusasiaa. Ole kiltti ja lue:

Olen siis lähdössä vaihtoon Jenkkeihin, tasan kahden viikon kuluttua.  Tuntuu hassulta, että kahden viikon päästä oon New Yorkissa muiden vaihtareiden kanssa!

Olisin kiitollinen ja erittäin iloinen, jos alkaisit seuraamaan mun vaihtariblogia: www.livexplores.blogspot.fi

Tulen kirjoittamaan sinne aina kuin mahdollista, joten jos sua kiinnostaa mitä mulle kuuluu, tai muuten vaan oot kiinnostunut vaihdosta, niin ryhdy lukijaksi. Mun matkaa pääsee myös seuraamaan videoiden muodossa, koska mut on valittu mun järjestön (Explorius) oppilastoimittajaksi: Tulen siis tekemään videon joka kuukausi. Teen videoita myös omalle youtubekanavalle, josta ilmoitan sitten kun sinne ensimmäinen video ilmestyy.

Mun matkaa voi myös halutessaan seurata instagramissa: oliviamariiia

Kysyin vähän aikaa sitten, että jatkanko kirjoittamista. Todella moni vastasi, että minun tulisi jatkaa. Niin siis teen..

Tarkoitus olisi saada tämä ficci loppuun, ennen mun lähtöä. En siis lopeta kirjoittamista vaan aloitan uuden ficin johon olen jo alun kirjoittanut. Sitä tulen kirjoittamaan aina kun mulla on aikaa. En voi luvata, että uutta lukua tulee joka viikko, koska aion ottaa kaiken irti kokemuksestani. Toivon, että ymmärrätte, onhan tämä kuitenkin once in a lifetime opportunity..

Haluaisin vielä tähän loppuun sanoa, että kuinka paljon mä arvostan teitä. Joka ikinen teistä on mulle tärkeä ja mä olen teille kaikille kiitollinen. 1000-seuraajan raja menee jossakin välissä rikki, enkä mä voi uskoa sitä. Toivon, että tulevaisuudessa aina vain useampi alkaisi lukemaan mun kirjoituksia.

Oon todella innoissani vaihtoon lähtemisestä ja tulevasta ficistä. Toivottavasti alat lukemaan sitä!

All the love
Liv xx

Wherever You Are (Book 3)Where stories live. Discover now