Sır Sepeti

By 95busra

383K 28.8K 2.6K

İnsanlar DM kutumu dolduruyor, sırlarını anlatarak rahatlıyorlar. Çünkü ben hiç kimseyim. İnstagram'daki ano... More

Tanışalım
Geri Bildirim
Şüpheli Mesaj
Kötü Biri
Komşular
Yem
TT listesi
Linç
Asıl Hatalı
Harcanan Kişiler
Kayıp
Gizlilik
Yaşa
Aile
Hikayeler
İlgi
İlişkiler
X Y Z
Vegan Kız
Karşılık
Blöf
Arbede
Silik Karakter
Şüphe
Geçim Yolu
Dengesiz
Melek
Telaş
Geçmişin Etkileri
Kara Bulut
Unutkanlık
Oyun
İma
Kimlik Saptama
Biblo
İşin Gerçeği
Eve Giren Biri
İlk Atak
Ruj
Detoks
Arama Kaydı
Yoğun His
Plan
Tersten
Deli Sevgi
İstek
Renkler
İlk Öpücük
Arkadaşlık
Güvenli Liman
Kız Kıza
Kıyas
Kargaşa
Rahatlık
Korkutan His
Kulak Misafiri
Yürüyüş
Tatlı Gece
Yalnızlık
Can Simidi
Renkler
İkilem
Mahcubiyet
İlan
Toprak
Depresyon
O Gece
Beyin Fırtınası
Travma
Bardaklar
Pürüz
Öldürme Arzusu
Tuhaf Mesaj
Kaybeden
Mekanlar
Ters Köşe
Derinlik
Buluşma
Kolye
Açığa Çıkan
Katil
Biliyor
Sarp
Hırpalama İsteği
Çember
Öfke
Tehdit
Geç Kalınmışlık
Yarış
Kendine Sarıl
Tavan Arası
Görüntülü Arama
Devrin Sonu
Hakikat
Telefon
Katil Kim
Gerçekler
Zihin
Denge
Son Söz

Karar

2.5K 231 20
By 95busra


Sarp'ın yokluğunu fark ettiğim an saat sabahın altısı. Güneş yeni doğmuş, havada parlak bir mavilik var. Yine de her yer sessiz, yaprak hışırtıları duyuluyor, bir motosiklet boş yoldan hızlıca geçiyor. Gezgin bile kıpırtısız. Sarp bu saatte nereye gitmiş olabilir? Aklıma birbirinden korkunç senaryolar üşüşüyor. Derken anahtar sesi duyuyorum, kapı açılıyor ve nedendir bilinmez tekrar yatıp gözlerimi sıkıca yumuyorum.

Konuşursam, yokluğunu fark ettiğimi belli edersem kötü şeyler olacakmış gibi hissediyorum. Tek gözümü çaktırmadan, hafifçe açıyorum. Sarp dalgın, saçı dağınık. Pijamalarıyla evden fırlayıp çıkmış, belli. Kitaplık rafında duran bir çerçeveyi eline alıyor, ailesinin fotoğrafı bu. Onlara uzunca bir süre bakıyor. Sonra çerçeve elinde pencere önüne bir tane sandalye çekiyor. Camı açıyor, serin sabah havasını içine çekiyor. Bacalardan süzülen isli bir duman kokusu içeriye doluyor ama Sarp'ın yüzünde mimik oynamıyor.

Kötü kokuların bile farkında değil. Bana ise hiç bakmıyor. Bir kere bile başını çevirmiyor ve bu canımı çok yakıyor. Burnum sızlarken gözümden bir damla yaş süzülüyor. Pikeyi çıplak vücuduma iyice çekiyorum, cenin pozisyonundayım. Hıçkırmak istiyorum ama kendimi durduruyorum. Sarp'a uyanık olduğumu belli edemem.

Onu ne kadar çok sevdiğimi bir kere daha anlıyorum. Çünkü kaybetme hissi oldukça somut bir şekilde odanın ortasında. Bir şey oldu, tatlı gecemizin seyrini değiştiren bir şey. Bu ilk sevişmemiz değildi, bu yüzden onunla ilgili bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Çünkü eve mutlu geldik ve Sarp oldukça tutkuluydu.

Demek ki ben uyurken bir şey oldu. Hadi, diyorum kendime. O içindeki cesur Beril'i ortaya çıkar. Ve bir anda "Sarp?" diye sesleniyorum.

Sevgilim oturduğu yerde irkiliyor. Benim varlığımı unutmuş gibi, kafası karışık bir şekilde bana dönüyor. Yine de sessizliğini koruyor.

"Bir şey mi oldu? Neden yatakta değilsin?" diye soruyorum.

Ayaklanıyor. Tamam, diyorum. Şimdi yanıma gelecek ve bana sıkıca sarılacak. Her şey normale dönecek.

Öyle olmuyor. Yerden kıyafetlerimi toplayıp yanıma geliyor. "Hadi giyin. Seni eve bırakacağım." diyor. Sesi buz gibi, bakışlarıysa hiç benimle kesişmiyor.

"Ben... Anlayamadım?"

"Anlamayacak bir şey yok Beril, seni burada istemiyorum."

Kulaklarım bozulmuş olmalı, havadaki ses titreşimlerini yanlış bir şekle sokup beynime ulaştırıyorlar zira. Sarp beni istemiyor olamaz.

Yine de Sarp pek çok olumsuzluk içeren cümlesini tekrarlıyor. "Lütfen. Seni kırmak istemiyorum. Hazırlan Beril." İlk kez sesi titriyor ve ben neler olduğunu hiç kestiremiyorum.

Continue Reading

You'll Also Like

220K 12.6K 79
Karanlık deponun içerisinde başlayan bir oyun. Sanki bir oyun masasında gibiydiler. Sadece Psikozlar vardı ama oynadıkları kartları başkaları dağıtıy...
867K 48K 38
Evin ise yediği tokatın şiddetiyle yere düşmüştü. Dudağının kenarı yeni bir darbe alırkende Kazım Ağa saçlarından koparırcasına tutup Evin'i kaldırmı...
910K 69.6K 56
Kitaplarına sığınmış yalnız bir kız, okuduğu kitabın içine çekilirse ve okuduğu kitabın ana karakter olursa geri gerçek dünyaya nasıl dönmeyi başarab...
2.6K 277 10
"Her gün senin resmini yapıyorum. Sakıncası yoksa, titreyen elimi tutabilir misin?" -Dear, Gugudan. ▞▞▞▞▞▞▞▞▞▞▞▞ Kim Sejeong. Jo Byeong Gyu. wattpad'...