Sır Sepeti

By 95busra

384K 29K 2.6K

İnsanlar DM kutumu dolduruyor, sırlarını anlatarak rahatlıyorlar. Çünkü ben hiç kimseyim. İnstagram'daki ano... More

Tanışalım
Geri Bildirim
Şüpheli Mesaj
Kötü Biri
Komşular
Yem
TT listesi
Linç
Asıl Hatalı
Harcanan Kişiler
Kayıp
Gizlilik
Yaşa
Aile
Hikayeler
İlgi
İlişkiler
X Y Z
Vegan Kız
Blöf
Arbede
Silik Karakter
Şüphe
Geçim Yolu
Dengesiz
Melek
Telaş
Geçmişin Etkileri
Kara Bulut
Unutkanlık
Oyun
İma
Kimlik Saptama
Biblo
İşin Gerçeği
Eve Giren Biri
İlk Atak
Ruj
Detoks
Arama Kaydı
Yoğun His
Plan
Tersten
Deli Sevgi
İstek
Renkler
İlk Öpücük
Arkadaşlık
Güvenli Liman
Kız Kıza
Kıyas
Kargaşa
Rahatlık
Korkutan His
Kulak Misafiri
Yürüyüş
Tatlı Gece
Karar
Yalnızlık
Can Simidi
Renkler
İkilem
Mahcubiyet
İlan
Toprak
Depresyon
O Gece
Beyin Fırtınası
Travma
Bardaklar
Pürüz
Öldürme Arzusu
Tuhaf Mesaj
Kaybeden
Mekanlar
Ters Köşe
Derinlik
Buluşma
Kolye
Açığa Çıkan
Katil
Biliyor
Sarp
Hırpalama İsteği
Çember
Öfke
Tehdit
Geç Kalınmışlık
Yarış
Kendine Sarıl
Tavan Arası
Görüntülü Arama
Devrin Sonu
Hakikat
Telefon
Katil Kim
Gerçekler
Zihin
Denge
Son Söz

Karşılık

4.2K 385 38
By 95busra

Linç seven bir kısım daima olurdu. Dediklerimi zerre özümsemeyen, anlayamayan, sadece popüler kültüre hizmet etmek için var olan bir grup tarafından kelimelerle taşlanmıştım. Nasıl olurdu da veganlığa karşı bir yazı yazardım, cümlelerim yüzünden pek çok hayvana zarar vermiştim. Hiç mi düşünmüyordum. Ben nasıl biriydim. Şeytanın yeryüzünde vücut bulmuş haliydim.

Benim için saatler içinde bu yorumları girmişlerdi.

Dediğim gibi bu insanlar daima hayatımda olacaktı. Ne yazarsam yazayım beni mutlaka eleştireceklerdi. Onlarla baş etmeyi çoktan öğrenmiştim.

Ayrıca şaşırdığımı da itiraf etmeliyim. Eleştiri ve linç sayısı beklediğimden azdı. Büyük bir kitle yazdıklarımı takdir etmiş ve bu gönderinin X şahsına destek mesajları atmıştı.

X kuvvetle muhtemel yorumları okuyordu ve bence artık daha özgüvenli ve kendi kişiliğini savunan bir birey olacaktı. Bir şeyler başardığımı hissediyorum ve kendimle gurur duyuyorum.

Sonra garson kız, geniş gülümsemesi eşliğinde başka bir şey isteyip istemediğimi soruyor. Pozitif enerji saçan insanlardan biri. İster istemez ben de gülümsüyorum ve demli bir çay sipariş ediyorum.

Kafe geldiğim ana nazaran bir hayli kalabalık. Tüm masalar dolmuş, başlar birbirine bitişik. Yoğun bir uğultu var, sesler birbirine karışarak kocaman bir bulut oluşturmuş sanki. Tam o an başımın ağrıdığını hissediyorum. Sosyal medya kuyusuna düştüğüm saatler boyunca ağrının ve dahi insanların farkına bile varmamıştım.

Bildirim sesiyle irkiliyorum.

sepetkatili: Sırra karşılık sır. Twitter'a göz at.

Kaşlarımı çatıp hızla uygulamaya giriyorum.

#sepetinmaskesidüşsünmü etiketi gündemde zirveyi zorluyor. Takipçi kitlesinin çok olmasının getirileri... İnsanlar beni merak ediyor. Gizli yüzümü merak ediyorlar. Gerçekte kimsenin bu kadar dikkatini çekmem. Ne büyük çelişki.

Hızla @sepetkatili'nin tweetini buluyorum.

Sırların o ünlü sepetinin peşine düştüğüm hepinizin malumu. Onu tanıyor muyum? Yakınından biri miyim? İşte bunlar da benim sırrım. O her sır paylaştığında ben de ona dair bir şeyler paylaşacağım demiştim. Onu uyardım ama beni dinlemedi. Vegan kıza dair bir gönderi paylaştı. İşte ona dair ilk sır: Pixie Kafe. Sepetimiz burada takılmaya bayılıyor ve pek çok gönderisini burada hazırlıyor. Hey kafedekiler... Sizden hanginiz sepet?

Nutkum tutuluyor. Başımı hızla kaldırıyorum.

Continue Reading

You'll Also Like

3M 160K 40
Heja güzelliği ve cesaretiyle Amed'e nam salmış kadın. Ağir yakışıklılığı ve bastığı yeri titreyișiyle Amed'in saygı duyulan ağası... Kadın çok sevd...
28.9K 4.4K 200
Serinin devamıdir Eşsiz Savas Ruhu ve Eşsiz Savas Ruhu part 2 bitirdiyseniz Burdan Devam etmeniz gerekiyor Şimdiden herkese iyi okumalar Discord Sunu...
4.7K 351 138
Ajan Akademisine çağıralan Gelincik Pekmezci ve arkadaşlarının yaşadıkları... 1.Kitap:Öğrenci Değişikliği (Tamamlandı) 2.Kitap:Kara Liste (Tamamland...
SARKAÇ By Maral Atmaca

General Fiction

1M 72.7K 6
"Delilerin sevdası hoyrat bir fırtına gibidir. Günün başında seni sarsan fırtına, gecenin şafağında ılık bir esintiye dönüşüp kaburgalarının arasına...