hfd 167

423 19 3
                                    

Voor de mensen die nog naar 50Shades of grey willen ... GA NIET !! ZONDE VAN JE GELD !! ookal is die dude best wel knap :)

Rosie p.o.v

Vandaag gaan we allemaal naar charlie toe. Ik bereid me vast voor op het ergste omdat ik weet dat ze er niet uit zal zien als hoe ze er normaal uit ziet. Alfie wou eigenlijk niet dat ik haar zou zien , maar anders heb ik voorlopig gewoon echt geen rust. Ookal zegt iedereen dat het niet mijn schuld is , toch voel ik me schuldig voor het ongeluk. Als ik geen last van mijn rug had gehad en medicijnen nodig had dan was ze niet de weg op gegaan en had die man haar nooit geraakt. Nou is dat allemaal wel van "wat als" maar toch ga je het je afvragen. Ik mag niet zo denken en ik probeer het ook niet , maar ... als ik haar straks zo zie liggen word het waarschijnlijk alleen maar erger... maar ik moet het doen .

'Weetje zeker dat je het wilt??' Vraagt alfie als we voor de deur staan. Ik knik en dan doet hij langzaam de deur open. De eerste stappen die ik naar binnen zet zijn heel voorzichtig. Als ik voor het bed sta verstijf ik en weet ik niet hoe ik moet reageren. Je herkent haar inderdaad niet. Als je had gezegt dat dit iemand anders was dan had ik je ook geloofd. Het is gewoon eng. Ik weet niet waar al die dingen voor zijn die overal aanzitten maar het ziet er niet heel goed uit. De hele tijd hoor je verschillende piepjes en geluidjes van de machines die om haar heen staan. geen idee wat ze allemaal doen maar het ziet er heel serieus uit. 'Alfie, wees eerlijk ' zeg ik met een trillende stem. 'Hoe bedoel je' vraagt hij alsof hij me niet begrijpt. 'Hoe groot is de kans dat-' zeg ik en kijk hem dan aan. Hij zucht diep en kijkt dan naar de grond. 'De coma gaat lang duren volgens de dokter. Of haar hart het blijft doen weten ze niet en als ze wakker word kan het zijn dat ze aan de rechterkant van haar been verlamd is' zeg alfie rustig. Ik knik en kijk dan terug naar het bed. Het schuld gevoel gaat hierdoor alleen maar erger worden. Ik weet dat het niet mijn schuld is of die van charlie maar ik voel me er gewoon heel slecht over. 'Kom op , de rest wil ook nog'zegt alfie en trekt me langzaam mee weg bij charlie vandaan haar kamer uit. Zodra wij buiten zijn gaat de rest naar binnen toe terwijl wij buiten haar kamer wachten. 'Denk jij dat ze wakker word??' Vraag ik na een tijdje aan alfie die wat voor zich uit staarde. 'Ik hoop het. Ik weet het niet , maar ik denk het niet. Ze heeft al zo vaak in het ziekenhuis gelegen en ook op de intensive care , hoelang kan een lichaam dat aan ' zegt hij en ik knik. 'Maar we blijven positief want er is een kans dat ze gewoon wakker word he'zegt alfie en probeerd me moed in te spreken. Ik knik en blijf dan weer stil terwijl ik wat om me heen kijk.

Als de rest naar buiten komt gaan we terug naar beneden en gaan we het ziekenhuis uit. Alfie had een snellere weg naar huis gevonden en rijden daarom nu anders dan op de heen weg. Ik staar wat naar buiten en kijk naar alles wat voorbij komt , als de auto ineens afremt. Ik kijk op en zie een agent de auto stoppen. 'Uhm... wij moeten hier verder ' zegt alfie tegen de agent die ons gestopt heeft. 'Dat mag maar u moet langzaam rijden en over de andere baan want ze zijn bezig met onderzoeken aan de weg na een ongeluk 'zegt de agent en laat alfie dan verder gaan. Hij rijd de andere baan op en rijd langzaam zoals de agent gevraagd had. Langzaam komen er politieauto's in zicht en een rode auto die aan de voorkant kapot is. Bij niemand viel het kwartje van wat hier gebeurt is tot we een motorfiets in puin voor de auto zagen liggen.   'Alfie stop !!!' Zeg ik en meteen trapt hij op de remmen. Zodra hij gestopt is doe ik mijn gordel af en ga ik de auto uit. Ik loop wat dichterbij maar word al snel gestopt door een agent dat ik niet verder mag. Ik kijk naar wat ooit een motor was en nu in allemaal kleine stukken op de weg ligt verspreid. Dan valt mijn oog op iets glimmends wat tussen het puin ligt. 'Meneer , dat is haar ketting 'zeg ik tegen de agent die mij tegen houd. Hij praat wat met een andere man die er uit ziet als een van de onderzoekers maar krijgt dan toestemming om hem te gaan pakken. De agent pakt de ketting van de grond af en geeft hem dan aan mij. Het leeuwtje wat eraan hing is wat vervaagd en de vleugel van de vlinder is krom. 'Uhm zou je misschien terug willen gaan , dan kunnen ze verder met het onderzoek ' zegt de agent. Ik knik en ga dan terug de auto in. Zodra ik zit start alfie de auto weer en rijden we weg. De ketting stop ik in mijn jaszak en doe de rits dan dicht.

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu