hfd 160

424 21 5
                                    

Love me like you do - elie goulding

Harry p.o.v

2 maanden later ...

' hazz ' vraagt leah als ze op het randje van mijn bureau komt zitten . ' mmm ' reageer ik terwijl ik een email lees . ' lijkt het je geen goed idee om te verhuizen nadat je terug bent van je tour ?? Of misschien zelfs nu .. ' vraagt ze . Verhuizen ?? Ik en charlie hebben het nog geen jaar geleden gekocht !! ' hoezo wil je verhuizen , en waarom moet dit drie dagen voor ik weg ga ?? ' vraag ik en kijk haar dan aan . ' nou dit is het huis waar jij en je ex van alles hebben meegemaakt . Moeten we niet ergens fris opnieuw kunnen beginnen ?? ' zegt ze dan . Hier weg ?? Moet ashlyn weer aan een ander huis wennen . Je kan een kind toch niet steeds zomaar in een ander huis zetten ?? ' leah , moet dit serieus nu ?? Ik heb het druk en ik weet niet eens of ik het wel wil ' zeg ik zuchtend en kijk weer naar mijn computerscherm . ' je kan het ook aan mij overlaten , ik zoek wel iets wat aan jou eisen voldoet zodat jij je nergens druk om hoeft te maken terwijl je op tour bent . Als je dan terug komt is alles al helemaal geregelt en klaar ' zegt ze en doet veel moeite om me over te halen . ' uhm... ja uhh doe maar ' zeg ik dan gewoon zodat ze haar mond houd en ik verder kan . ' prima , waar moet het aan voldoen ' vraagt ze en haalt een blaadje achter haar vandaan met een pen . Had ze dit gepland om nu te doen ofzo . ' uhm... grote tuin voor ashlyn om te spelen en verder maakt het me niet zoveel uit ' zeg ik en hoop dat ze nu eindelijk weggaat . Ze springt van mijn bureau af en laat me dan eindelijk weer met rust .

2 dagen later sta ik met ashlyn op mijn arm die vrolijker is dan wij zijn . Het is nu half 2 en terwijl iedereen moe is lacht ashlyn nog vrolijk naar iedereen . ' ni ' zegt ze dan voor de zoveelste keer . Niall komt zuchtend aanlopen en stopt ashlyn . ' wat is er ' vraagt hij zuchtend . ' wanneer ik jalig ' vraagt ze . Niall zucht en laat zijn hoofd naar achter vallen . ' over 2 dagen ' zegt niall en loopt dan weer weg . ' wat wil je voor je verjaardag ' vraag ik aan ashlyn die samen met mij op een bank is gaan zitten . ' een auto ' zegt ze . ' een die rijd ?? ' vraag ik . Ze knikt en springt dan van de bank af en begint louis te pesten die op de grond ligt met zijn jas over zich heen . Een auto die rijd ... dat moet niet zo moeilijk zijn . Nou krijgt ze natuurlijk geen echte grote auto maar ik heb wel een idee watvoor auto ik haar dan ga geven .

' zijn we er ' vraagt ashlyn voor de zoveelste keer . ' nee , we zijn er bijna ' zeg ik en meen het nu echt . Zes uur geleden begon ze al met vragen of we er zijn maar nu zijn we er ook serieus bijna . De hele vlucht hebben de jongens met oordoppen ingezeten en hebben ze mij helemaal alleen gelaten met een peuter die van alles wil weten wat het is . ' wat is dat ' ugh... dat heb ik echt te vaak gehoord . Ik ben dan ook echt heel erg opgelucht als we zo dit rot vliegtuig uit zijn en ik eindelijk bij kan gaan slapen . Het enige nadeel aan naar los angeles vliegen is dat er buiten het gebouw super veel pers altijd staat om roddels te verzamelen . Wij gaan eerst naar buiten toe zodat de pers ons volgt en dan neemt lou ashlyn en lux mee zodat zij nergens last van hebben . Ik wil niet dat ashlyn de hele tijd op de voorkant van roddelbladen komt te staan . Ze moet gewoon een normaal mogelijk leven krijgen , ookal zal dat wel wat moeilijker worden .

Als we tusssen de pers door zijn gekomen en in een taxi zitten naar het hotel ben ik erg opgelucht . Ik kan zometeen eindelijk in bed gaan liggen en gaan slapen !! Wat ben ik blij als mijn hoofd straks een kussen raakt . Zodra we bij het hotel zijn wacht ik op lou en neem ashlyn dan mee naar mijn kamer waar mijn koffers al zijn neergezet . Ik zet ashlyn op haar bed neer die meteen haar schoenen uitgooit en zich achterover laat vallen . In mijn tassen ga ik opzoek naar een van haar pyjama's en zoek andere kleren voor mezelf . Als ik ze gevonden heb en terug naar het bed loop ligt ashlyn al in coma op bed .' En nu wil je wel slapen ' zeg ik hoofdschuddend terwijl ik haar kleren uit trek en haar pyjama aan doe . Daarna leg ik haar in het bed neer wat voor haar geregeld is met hekjes er omheen en leg de deken over haar heen . De hekjes zijn er zodat ze er niet uit valt want ze slaapt nogal wild . Dan kleed ik me om en laat ik me uitgeput op bed vallen . Met een diepe zucht ga ik onder de dekens liggen en leg ik mijn telefoon aan de lader . Ik doe mijn ogen dicht en laat mijn ogen dan langzaam dicht zakken .

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu