hfd 135

505 25 10
                                    

HOE HET VERHAAL VERDER GAAT LIGT NU DEELS AAN JULLIE !! LEES ONDERAAN HET HOOFDSTUK AUB EN REAGEER AUB !!

charlie p.o.v

als ik in de spiegel kijk zie ik een barbie met blond haar , make up , een jurk en hakken. niet zomaar een barbie maar ik. mijn tattoos zijn bedekt en niet meer herkenbaar , al mijn littekens zijn weg gewerkt en mijn haar is geverfd... HET IS F*CKING BLOND !!! nu hangt het los naast me en irriteer ik me er dood aan. de jurk is roze en zit en ziet er vreselijk uit . en dan het ergste is die make up . ik durf niet eens te lachen want volgensmij scheurt die troep dan uit elkaar. ' vind je het mooi ' vraagt een vrouw die dit allemaal gedaan heeft . ' het is vreselijk ' zeg ik en meen er iedere druppel van . de vrouw pakt haar spullen in en gaat weg terwijl ik mezelf langzaam bekijk . ik herken niks meer aan mezelf . ik heb zelfs lenzen in die ervoor zorgen dat mijn ogen blauw zijn inplaats van groen. jake komt achter me staan en legt een hand op me schouder . ' je mag teminste naar buiten ' zegt hij . ik knik en denk alleen maar aan het idee dat ik nu naar buiten mag en kan. ik volg jake en samen lopen we naar de gang. ik krijg een jas en trek hem aan voor ik naar buiten ga . ik geniet van de frisse lucht en ga de tuin uit naar buiten toe . misschien is het raar maar het eerste waar ik echt naar toe wil is de begraafplaats , en met de korte tijd die ik maar gekregen heb moet ik opschieten .

nadat ik een taxi naar de begraafplaats heb genomen loop ik langzaam richting het graf . mijn graf . als ik ervoor sta voel ik me best ongemakkelijk . weet je wel niet hoe raar het is om voor je eigen graf te staan.  dat mensen hier naar toe komen om " bij je te zijn " terwijl die kist onder de grond nu gewoon leeg is en ik nog leef . dit is denk het raarste wat ik ooit mee heb gemaakt . op het graf liggen bloemen en er staat een glazen kist waar brieven inzitten . op een stuk hout wat ervoor ligt staat ' brieven voor charlie ' hij zit vol maar ik kom er niet aan.  als ik ze er nu uit haal valt het te veel op ookal zou ik ze het liefst allemaal lezen . wacht- opnieuw . dit is niet wat ik het liefst wil . wat ik het aller aller aller liefste wil is iedereen kunnen vertellen dat ik oke ben en dat ik nog leef. maar ik heb gezworen het niet te zeggen in ruil dat ik vaker naar buiten mag ookal zie ik er dan uit als een barbie. een barbie is eigenlijk nog zacht uitgedrukt , maar er maar eerder slet van .

om het minder moeilijk voor mezelf te maken verlaat ik de begraaf plaats en ga ik terug richting huis. inplaats van een taxi te nemen en in vijf minuten thuis te zijn , loop ik op de vreselijkste schoenen ter wereld naar huis . op weg naar huis kom ik langs een winkel waar de tijdschriften buiten liggen waarvan er een is  met een stuk over de jongens . '

belediging of een grapje ??

gister tijdens een interview voor de jongens hun eerste optreden in sydney hadden ze nog een interview samen met hun openings act taylor swift . voor het interview was er al veel spanning tussen de band en taylor maar de irritaties werden duidelijker dieper in het interview.  de jongens deden sarcastisch over taylor en kregen de slappe lach . het interview is afgebroken maar de beelden gaan nog even door . vooral band leden niall horan en harry styles waren niet de aardigste . de fans reageerde erop dat ze blij waren voor harry. na zijn verhaal bij de persconferentie over zijn pas overleden verloofde zijn ze blij dat styles nog steeds kan lachen. zijn geluk is het belangrijkst , aldus het one direction fandom . taylor swift heeft zelf verder niet gereageerd , alleen de band hun managment heeft gereageerd. de jongens maakte maar grapjes maar de vriendschap zit prima.  achter de schermen is het altijd lachen en gezellig. de jongens zaten haar gewoon wat te pesten. maar dat zijn jongens toch ?? we hopen maar dat het grapjes zijn want swift zal de komende twee maanden nog mee touren tijdens hun on the road tour. 

' typisch ' zeg ik zachtjes. ik had niet anders van ze verwacht . taylor swift.... ik vind haar echt triest.  die meid probeerde mij en harry uit elkaar te krijgen , en nu moeten ze ook nog twee maanden met haar- WOWWW...HOLY FUDGE CAKE !!! TWEE MAANDEN !!!! BAAS IS OOK TWEE MAANDEN WEG !! IS DIE SNOL MIJN BAAS !!?!??!?!  oke , even rustig charlie . ik koop de krant in de winkel en ik ga dan snel terug naar huis toe . met de sleutel die ik van jake gekregen heb ga ik naar binnen toe . ik ren langs hun heen richting mijn kamer en doe de deur dicht en opslot . ik trek de jurk uit en trek weer de kleren aan die ik in huis aan heb.  dan haal ik de make up eraf en doe ik mijn haar weer in een staart en plof op bed neer . ik kijk het tijdschrift door en lees dan over haar deel van het interview wat later gehouden is nadat de jongens zijb weg gestuurd .

swift is duidelijk van haar zaak. ze wil styles graag steunen in deze zware periode in zijn leven. ze kent hem goed dankzij hun relatie die ze voor charlie hadden . swift ziet wel weer een toekomst met harry samen met zijn dochter ashlyn . ondanks dat taylor niet ashlyn haar moeder is , zal zij alsnog proberen harry zo goed mogelijk te helpen en er voor harry zijn dochter te zijn .

IK WIST HET !!! ik gooi het tijdschrift tegen de muur aan en ga van mijn bed af de kamer uit richting de trap die naar boven gaat . ' niet naar boven ' zegt jake als hij mij de eerste stap op de treden ziet maken . beneden zijn alle persoonlijke spullen weggehaald dus als ik het wil vinden zal ik naar boven moeten . het is nu of nooit . ik negeer jake en ren de trap op . de gang is lang en ik ga meteen de eerste kamer in die ik vind en de de deur dicht. als ik kijk is het de slaapkamer . op het nachtkastje staan fotolijstjes maar vanaf hier zie ik niet wie het zijn . ik loop ernaar toe en kijk naar de lijstjes . en daar komt een iemand steeds uit. 

taylor f*cking swift

jake en pablo stormen naar binnen toe en zien al dat het te laat is . ken je dat gevoel wanneer je boos bent dat je liefste met alles gaat gooien en iemand helemaal in elkaar slaat ?? dat je je zo sterk voelt dat je het ergens op af moet reageren ?? dat je weet als iemand in je buurt staat die gene klappen krijgt ?? dat heb ik nu dus allemaal . ik pak een van de lijstjes en gooi hem naast jake tegen de muur aan . het lijstje barst in honderden stukjes en valt op de grond neer.  ' charlie , rustig ' zegt jake en probeert dichterbij te komen. iedere stap die hij vooruit doet ga ik achteruit . als hij voor me staat probeert hij me als een kind te kalmeren en me rustig te maken wat er alleen maar voor zorgt dat ik bozer word . ' rustig maar ' fluistert hij . voor ik het in de gaten heb raakt mijn vuist met volle kracht zijn slaap en valt hij naar de grond . ik loop langs hem en pablo doet al stappen naar achter . ik negeer hem en ik ren naar beneden toe niet wetende wat ik moet doen . onder aan de trap krijg ik alleen een minder leuke verassing . drie mannen in zwarte kleren die ik niet herken.  voor ik het weet hebben er twee van hun mij vast en is die ander aan mijn enkels bezig met iets. met mijn benen trap ik nog alle kanten op maar ik hoor al snel een paar keer een klik . dan zetten ze me weer neer . als ik naar mijn enkels kijk zit er een zwarte band omheen met een lichtje eraan en een zilvere band van staal met een ketting eraan . ik ben toch geen hond !! ik word naar mijn kamer gebracht en daar op bed geduwt . uit een hoekje van de deur word een stuk weg gehaald zodat de ketting door kan naar binnen en hij nooit van mijn enkel los hoeft .

maar het positieve hieraan is ... ik weet dat als ik ooit nog vrij kom , taylor swift zal boeten voor wat ze gedaan heeft. 
LEES AUB!!
natuurlijk komt charlie nog terug want anders zou het afgelopen zijn . Maar willen jullie dat ik nog lang zonder haar schrijf of dat ze over een paar hoofdstukken terug is .
REAGEER AUB WAT JIJ WILT!! THANKSS

#TEAMTROUBLE X

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu