Hfd 1

3.2K 77 17
                                    

BEZIG MET HET VERBETEREN VAN DE HOOFDSTUKKEN !!! HET WORD LATER BETER GELOOF ME !!in het begin ben ik nog gewoon best slecht XD de hoofdstukken zijn nog wat kort . maarja , dit is me eerste fanfic . en hoe verder het gaat vind ik dat het beter word . lees verder als je wilt en anders ... dan doe je dat niet

Liam p.o.v

Dus kunnen jullie komen jongens ??? vraagt mv..... weet de naam niet meer. zolang ken ik haar niet dus dan mag het nog wel. 'ja hoor , we kunnen erover 2 dagen zijn en vanaf dan zullen we op uw dochter passen 'zeg ik. 'oke tot dan liam ' zegt en ze hing op. ze klonk best blij. leuk !! Ik hoop dat ze aardig is . de jongens zullen het vast ook leuk vinden . BOYS !!!! binnen 30 seconde waren ze allemaal beneden . 'wat is er liam , vraagt harry als hij beneden is . ' Jongens , we moeten weer gaan oppassen en we moeten daar over 2 dagen zijn ' zeg ik . ' cool , maar weet je wel iets over haar ?? vraagt niall met een grijns op zijn gezicht ' nee , maar morgen komt via de post foto's enzo ' zeg ik . ' Maar we moet dus gaan inpakken' Zeg ik ' en niall vul niet net al de vorige keer je tas met alleen maar eten ,zeg ik . iedereen begint te lachen en lopen dan weg naar boven om onze tassen te pakken. ik hoop niet dat het zoon verwend iemand is net als de laatste keer want dat was echt een nachtmerrie !!! ze maakte ons het leven echt zuur . hopelijk word dit beter.

Charlie p.o.v

Dus ... .ik ben een vervelende eigenwijze puber van 16 als je de woorden van mijn moeder en mijn docenten wilt opvolgen . ik ben alles behalve serieus en ik heb respect voor iedereen ( hoor het sarcasme) de beste grappen en de grootste bek komen bij mij vandaan . en dat vinden mijn vrienden ook. Mijn ouders zijn uit elkaar en me vader ziet mij nooit meer . niet dat ik dat heel erg vind want hij is al weg gegaan toen ik nog best klein was . ik ga er makkelijk mee om en niemand anders gelooft me . en daar hebben ik en me moeder vaak ruzie om gehad . en sinds dien ben ik de rebel met de naam #teamtrouble . ze heeft al op verschillende manieren me geprobeerd terug normaal te krijgen maar het brave lieve stille meisje , maar deze rebel versie is veel leuker . Niet dat ik denk dat mijn situatie iets met mijn gedrag te maken heeft, ik ben meer feestje type vergeleken met mijn moeder. na school doe ik vrij weinig . meestal met mensen op daken zitten van het liefst de gemeentehuis die mensen reageren het leukst. lachen om de coolste dingen zoals eekhoorns met handschoenen. laatst waren we nog op het dak en toen kwam politie . in het begin vond ik het super eng maar de adrenaline die je er van krijgt is echt heel cool .het gebeurt wel vaker maar het blijft leuk . dan spring je namelijk via de achterkant eraf en zien de agenten je nooit . je kan hard vallen maarja . maar sinds deze feest kant omhoog kwam werd me moeder ongerust en nu zoekt ze steeds een baby sitter voor me die me volgt zodat ik niet in de problemen kom . tot nu toe heb ik ze allemaal wel weggepest maar volgens mij is ze al bezig aan een nieuwe . Maar goed nu verder met mijn leven als rebel ...

Ik sla me locker dicht en loop richting onze hoek waar we altijd met ze alle zitten . Waarom is maandag altijd zo saai en vermoeiend . die naam klinkt ook gewoon niet lekker .zeg het eens voor jezelf . het klinkt ook gewoon heel lui. want als je het lang zegt dan is het echt maaaaandag. dus het is gewoon saai . en school is ookal geen reet aan .gewoon ughh . ik gooi me tas op de grond en loop naar buiten aangezien er niemand is. Ik ga buiten zitten en pak me mobiel erbij en schrijf een bericht naar alex :

Naar alex - hey , fix jij iedereen voor vanmiddag ff ???

Van alex - is goed . Zie je vanmiddag

Ik loop weer naar binnen en zie dat ondertussen kelly al zitten . 'hey meid. ' zegt ze duidelijk te vrolijk voor de maandag ochtend .' rustig aan stuiterbal mij nog iets te vroeg ' zeg ik en hou haar bij haar schouders tegen. ' maar uhh kelly waar is de rest ' vraag ik ?? eerste uur vrij zegt ze . dan gaat de bel en loopt ze weg .waarom andere wel maar ik nooit. alsof ze het me niet gunnen terwijl ik een hartstikke aardig meisje ben .

en dan ook beginnen met biologie . nou vind ik school al een drama maar dat hij er dan ook is, manz , hij maakt het een erge zit . Hij is gewoon een wandeld virus waar je spontaan een rot humeur van krijgt . maar dat dan ook nog als mentor en in een dubbel uur is de hel !!! ik haat maandag . maar gelukkig maakt de klas een hoop goed . Het is maar een hele kleine klas maar wel gezellig. gelukkig niet de klas van vorig jaar wa- STOP je dwaalt af charlie. Ik loop manz zijn lokaal in en plof op me vertrouwde plek achterin de klas . weetje , een tafel kan best comfortabel zijn om op te liggen , helemaal als je met je hoofd op je tas ligt. het is niet zo lekker als me bed maar het komt aardig in de buurt ... goed genoeg voor nu. ik pak me boeken uit me tas en me etui en leg ze naast me tas zodat mijn tas zacht is . ' Kort weekend gehad charlie , Zegt rosalie . pfff echt wel , zeg ik . ik doe me ogen dicht . oke dit is best lekker . niet in slaapvallen .... niet in sla- oke ik geef op . en ik ging uit als een lichtje .

Droom

Wat doen eekhoorns nou in school ?? Holy shit , staat 5 seconds of summer nou in onze aula . en waarom zie ik tuinkabouters . omg ashton komt deze kant op lopen . Hij staat voor me en zegt ' charlie... ' ik verwacht een acent en dat hoor ik niet . wacht , maar dat is de stem van manz ... oh shit

Einde droom

Ik schiet overeind en zie ik meneer manz staan . ' Zo charlie , ik begrijp dat mijn lessen niet altijd leuk zijn maar je kan minstens proberen wakker te blijven zegt hij nors . niet altijd leuk , pfff nooit , zeg ik zacht . Hij draait zich om en loopt weg . jeeezz dit word een lange dag. Hij gaat verder met haar preken over verbranding en fotosynthese terwijl ik droom over ashton op een eekhoorn met een sjaaltje.

Harry p.o.v

We zitten met ze alle op de bank tv te kijken tot Ik de hoor brievenbus klapperen . ik ren er meteen naartoe en til alle post van de grond af . reclame , reclame , bekeuring voor louis , mv D , recl- DAT WAS HEM . ik pak hem terug van de grond en ren ermee de woonkamer in . hij is er !!! schreeuw ik keihard . we gaan met ze alle aan tafel zitten en maken de envelop open .

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu