hfd 56

841 24 0
                                    

we are one - pitbull ft. jenifer lopez

harry p.o.v

' de dokters hebben haar nagekeken en ze is in orde . ze hebben geen teken van verlaming gevonden en geen hersenletsel . ze heeft geluk gehad . het is nu afwachten wanneer ze wakker word. maar volgens dokter willinga zal dat niet lang meer duren . dan hoeft ze alleen nog te revalideren en kan ze weer naar huis ' vertelt de verpleegster . ik adem mijn ingehouden adem uit en er komt een hele grote glimlach op mijn gezicht . ' maar managment stuurt ons op tour terwijl ik er heel graag bij wil zijn als ze wakker word ' leg ik haar uit . ' ik wil haar best in de gaten houden en zodra er tekens van leven zijn je bellen zodat je hier heen kan komen ' zegt ze . ik knik en ik geef mijn nummer zodat ze me kan bellen als ze bijna wakker word . ' mag ik nog heel even naar haar toe ' vraag ik . de verpleegster knikt en ik loop charlie haar kamer in en ga naast haar zitten . ' als je jezelf zo zou zien was je gek geworden , met je haat aan dokters ' zeg ik tegen haar . ' je hoort me misschien niet maar als je wakker was geweest had je waarschijnlijk nu boos zitten kijken en was je boos omdat je niet kan lopen ' zeg ik tegen haar . ' ik voel me best dom om nu tegen je te praten maar het voelt fijn . managment stuurt ons al weer weg waardoor we vandaag nog weg moeten . de afgelopen twee weken hebben we misschien ook ruzie gehad maar toch was ik echt blij dat we je weer zagen . de eerste paar weken toen we weg waren voelde de jongens zich vreselijk . we misten je grappen . en liam misten dat hij niet op hoefde te letten dat er geen gevaarlijke dingen gebeurde . we misten je echt charlie . en ik hoop dat je niet voor altijd boos op me blijft want dat vind ik echt vreselijk ' zeg ik . me telefoon begint te trillen en ik heb een bericht van louis dat ik richting het vliegveld moet . ' sorry charlie ' zeg ik . de ketting in haar handen haal ik eruit en doe hem om haar nek heen . ' tot snel charlie ' zeg ik en ik loop haar kamer uit . ik loop de afdeling af en loop het ziekenhuis uit . als ik in de auto zit word ik gebelt door paul .

p-harry styles waar ben je ??!!

h- sorry ik kom eraan

p-ik zou opschieten als ik jou was .

einde gesprek ...

als paul op hangt leg ik mijn telefoon weg en rij zo snel mogelijk naar het vliegveld . als mijn auto geparkeerd staat geef ik de sleutel aan iemand van managment en loop dan snel door de duane heen . in het vip deel zit paul met de rest van de band . de jongens springen meteen op en komen naar me toe rennen . ' hoe is het met haar ' vraagt liam . ' de dokters hebben gezegt dat ze geen hersenletsel heeft en geen verlaming . de dokter denkt dat het niet lang duurt voor ze wakker word ' zeg ik tegen de jongens . ze kijken blij en louis schreeuwt ' groepsknuffel ' voor hij ons allemaal bij elkaar trekt . ' heel leuk dit maar zouden we het vliegtuig nu in kunnen ' vraagt paul . we laten elkaar los en lopen richting het vliegtuig . louis en niall hadden mijn tas gepakt en al weg gebracht . als we in het vliegtuig zitten gaat geeft paul uitleg over wat er nog moet gaan gebeuren . ' vandaag hebben jullie eerst nog een kennismaking met jullie voorprogamma 5 seconds of summer ' zegt paul . louis tript hem en begint te knappen. ' staan ze in ons voorprogammma ' vraagt louis blij . paul knikt en kijkt dan verder in een papiere boek . ' morgen moeten jullie er vroeg uit om te oefenen en om de laatste dingen verder te regelen ' zegt paul . we knikken en luisteren verder . ' dan overmorgen is het eerste concert van de drie . en de rest horen jullie nog wel ' zegt paul en loopt dan langs ons en gaat wat verder achter ons zitten . als ik naar louis kijk ligt hij over drie stoelen verspreid . ' mijn helden zijn ons voorprogamma . dan zien we ashton misschien wel met alex ' zegt louis en schiet rechtop . ' zou alex het weten ?? ' vraagt zayn . ' tuurlijk , het is op tv geweest ' zegt liam . ' we zien wel ' zeg ik en doe mijn oortjes in . mijn muziek lijst zet ik op shuffle en leun dan met mijn hoofd tegen het raam aan . de laatste twee dagen zijn best vermoeiend geweest.eerste de ruzie tussen mij en charlie , toen het ongeluk en nu dat we haar hier achter moeten laten . tijdens het ongeluk was ik echt bang dat ze dood was . toen ik haar zo zag liggen wist ik dat ik haar nog steeds leuk vind . ik geef nog steeds om haar en van binnen weet ik dat ik nooit gestopt ben . ik heb tegen mezelf gezegt dat ik haar niet meer leuk vond , maar van binnen vond ik haar al die tijd nog leuk . en toen ik haar zag liggen dacht ik echt dat ze dood was . maar gelukkig is ze dat niet en nu hoop ik dat ze zo snel mogelijk wakker word . niet dat we bij haar kunnen blijven aangezien managment ons waarschijnlijk bij haar weg gaat houden maar ik ga er alles aan doen om naar haar toe te kunnen . en met die gedachte val ik in slaap ...

dan word ik heen en weer geschud . ' wakker worden harry ' zegt paul en loopt dan naar de rest . ik doe mijn ogen open en zie dat we al geland zijn . ik wrijf in mijn ogen en sta met mijn tas op en loop naar buiten . met de rest lopen we langzaam richting het busje terwijl we nog half slapen . ' jongens door lopen ' schreeuwt paul vanaf het busje . ' ik wil niet ' zegt niall die tegen mijn schouder aan leunt . ' ik ook niet niall ' zeg ik en we lopen verder . we stappen in het busje en willen verder slapen maar krijgen koffie in onze handen geschoven . ' hier drinken . jullie moeten zo nog met 5 seconds of summer kennismaken ' zegt paul en geeft ons koffie . we nemen een paar slokken geven ze dan terug . bij mij werkt het een beetje en bij louis en liam ook , maar zayn en niall willen maar niet wakker blijven . ' jongens , het is pas half tien ' zegt paul geirriteerd . ' laat ze met rust ' zeg ik . ' jullie hadden de afgelopen dagen meer moeten slapen ' zegt paul boos . ' misschien maakte we ons druk om een vriendin en sliepen we daarom slecht . en misschien zijn sommige van ons vandaag een ziekenhuis uitgetrokken omdat ze hun laatste album moeste inzingen ' zeg ik boos . ' we zijn best moe . en ashton kennen we trouwens al ' zegt louis . ' prima dan mogen jullie naar het hotel en zien jullie ze niet ' zegt hij . we halen opgelucht adem en zetten de koffie weg . niall zet zijn beker in een houder en zodra hij tegen mijn schouder aan hangt slaapt hij . paul is de rest van de weg stil en wij durven ook niks te zeggen . ' en harry jii hebt morgen alleen een gesprek met managment ' zegt paul nog voor we stoppen voor het hotel . ' waar gaat het over ' vraag ik als ik niall voorzichtig wakker schud . ' je moet gaan daten met een bekend iemand ofzo ' zegt paul en stapt uit . meent hij dat serieus ??!! simon weet dat ik charlie leuk vind . en paul moet dat ook weten aangezien de jongens me er de hele dag mee pesten . waarom moet ik het nou weer doen ... ik duw niall het busje uit en die loopt naar binnen . zoals altijd moeten we naar de bovenste verdieping en hebben we daar onze kamers . als we de kamer inkomen loopt iedereen meteen zijn kamer in . onze kamers zijn al verdeelt en de koffers liggen er al . ik trek mijn kleren uit en ga onder de dekens liggen . ik doe mijn ogen dicht en val in slaap .

thanks for reading , AND voting

x #teamtrouble

JUST...don'tWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu